iyiyim tatlım sıkıntım yok şükür ama doğum sonrası korkum devam ediyor. benim doktorum ilaç yok diye tutturuyor emzirirken . bende lohusalıktan çok korkuyorum. ya kötü olursam naparım bilmiyorum. senin doktorun izin verdimi ilaca dogum sonrası.evet kuzum dedimki hala sıkıntım var tamamen bitmiş değil dedim.. olacak dedi.. şuan istediğimiz tedaviyi yapamıyoruz yarım doz kullanıyoruz ki bu bile seni rahatlatmış dedi.bebekten sonra tam doza geçicez ve hepsi kısa sürede bitecek.. aklına gelen korkuların hiçbiri olmayacak sana %100 garanti veriyorum dedi.aklına geldiği an başka yeşe yönel boş durma kendine bir hobi bul dedi.
sen nasılsın bu arada nasıl durumlar.
evet dün onuda konuştum.. emzirirken kullanılan ilaca geçicez dedi.zaten kana karıştığını çok çok az bölümünün süte geçtiğini bununda hiçbir sakınca yaratmadığını söyledi...iyiyim tatlım sıkıntım yok şükür ama doğum sonrası korkum devam ediyor. benim doktorum ilaç yok diye tutturuyor emzirirken . bende lohusalıktan çok korkuyorum. ya kötü olursam naparım bilmiyorum. senin doktorun izin verdimi ilaca dogum sonrası.
Senin icin çok mutlu oldum. Boyle güzel şeyler duyunca çok umitleniyorum. Darisi basima. Keşke burayi daha önce kesfetseydim. Sen nerdesin senin doktorun nerde. Doktor atadtiriyorum oyuzden soruyorum kusura bakma olur mu. Allah a emanet olun[/QUOTE]unaaa, post: 38359504, member: 635879"]evet kuzum dedimki hala sıkıntım var tamamen bitmiş değil dedim.. olacak dedi.. şuan istediğimiz tedaviyi yapamıyoruz yarım doz kullanıyoruz ki bu bile seni rahatlatmış dedi.bebekten sonra tam doza geçicez ve hepsi kısa sürede bitecek.. aklına gelen korkuların hiçbiri olmayacak sana %100 garanti veriyorum dedi.aklına geldiği an başka yeşe yönel boş durma kendine bir hobi bul dedi.
sen nasılsın bu arada nasıl durumlar.
canım bende izmirdeyim.. sen nerdesin?[/QUOTE]Senin icin çok mutlu oldum. Boyle güzel şeyler duyunca çok umitleniyorum. Darisi basima. Keşke burayi daha önce kesfetseydim. Sen nerdesin senin doktorun nerde. Doktor atadtiriyorum oyuzden soruyorum kusura bakma olur mu. Allah a emanet olun
işte bu noktada doktor çok önemli... ben prof.dr a gidiyorum adam ilk günden beri bana hamilelikte ilacı anlatıyor ve çok güveniyorum ona.. hamilelikte içilebilen c grubu ilaçlar var. lütfen içini ferah tut. Allah korusun hamileyken kematepori gören hamileler var tansiyon şeker hastaları var sürekli ilaç kullananların hakkı değilmi annelik. tıpta çok ilerledik aç oku internetten hamilelikte içilebilen ilaçlar diye... ben sana hemen sarıl ilaca demiyorum ama bilki artık pes dediğin anda ilaca başlama şansın var.Doktora gittim ama hic memnun kalmadim. Hamilesin hic birşey yapamayiz dedi. Çok moralin bozuldu. Çok da ilgilenmedi.
Merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ve ansiyete bozukluğum var mide bulantısı ve kaygı ile başlıyor ve öok zor geçiyor 2 hafta önce yine bu durumu yaşadım ve hastanelik oldum eskiden olsa seruma ilacı basarlar bende uyur rahatlatdın bu sefer öyle olmadı tabi ki psikayatr pasiflora verdi. Ben 3 yıldır psikoterapi alıyorum ayda bir gidiyordum şindi haftada 1 e indirdim. Bu benim 2 . Hamilelğim kızmda da 6 haftalıkken başlamıştı psikoterapi almıştın 14. Hfta da düzelmiştim. Doğumdan sonra kızm 3 aylıkken depresyona girmiştin ikaç kullanmıştım ama o dönem süt verememiştim osikolojim daha kotuydu bu sefer aynı hataları yapmamak için elimden geleni yapacağım bu platform çok iyi olmuş dertleşiriz yalnız olmadığını bilmek çok önemli
Psikoterapide bir yere kadar tavsiyem maneviyatını yüksek tut sürekli dua et. Çok zor biliyorum şu an ilaç içebilsem çok daha kolay atlatırım biliyorum ama ilaçsızda ölünmüyor merak etme bence çocuk işini düşün sen. Bak burda bir sürü hamileyiz bir şekilde atlatıyoruz sende atlatırsın merak etmecanım yaa bende senin gibiyim mide bulantısı kaygı bir günüm bir günümü tutmuyor hamile değilim ama çocuk istiyorum onun için ilaçları bırakmak istiyorum bırakamıyorum şu an gene çok kötüyüm sürekli kilo kaybediyorum midem küt küt atıyor sürekli bulunduğum il çok küçük ve psikoterapistte pek yok mecbur ilaç kullanıyorum sadece
Psikoterapide bir yere kadar tavsiyem maneviyatını yüksek tut sürekli dua et. Çok zor biliyorum şu an ilaç içebilsem çok daha kolay atlatırım biliyorum ama ilaçsızda ölünmüyor merak etme bence çocuk işini düşün sen. Bak burda bir sürü hamileyiz bir şekilde atlatıyoruz sende atlatırsın merak etme
Benim aslında günler öncesineen sinyalleri geliyor. Takıntılarım başlıyor aynı konu üzerine düşünmeler ve dikkatimü dağıtamamayla başlıyor sonra buna bulantı eşlik ediyor saatlerce öğürüyorum ve korkularım akabinde durduğum yede duramıyorum dışarı çıkmak istiyorum ama çıksamda düzelemiyorum çünkü kaçtığım zaten kendimim kaçamıyorum ki. Kendini çaresiz hissetmek değersiz hissetmek ve benzeri duygular. Psikoterapinin bende şöyle bir faydası oldu bazen ansiyetemi engelleyebiliyorum ve bazende nornale gmre daha kolay atlatabiliyorum. Nefes ve gevşeme egzersizleri yapıyorum. Birde enerji çalışması yapıyorum fırsat buldukça toprağa basıyorum ve hergün uzun süren banyolarım oluyor psikoloğum bunu önerdi ve su işime yarıyor beni rahatlatıyorYaseemincevre Kaygi bozukluğunda neler yasiyosun. Terapi ne kadar etkili oluyor. Bu günler ne agir Allah im yardim et hepimize. Allah a siginiyorum çok dua ediyorum. Rabbim bizi korusun. Geçecek arkadaşlar derdi veren Allah dermanini da verir. Dermani var inş. zamani gelince hepsi olacak
Yaseemincevre Kaygi bozukluğunda neler yasiyosun. Terapi ne kadar etkili oluyor. Bu günler ne agir Allah im yardim et hepimize. Allah a siginiyorum çok dua ediyorum. Rabbim bizi korusun. Geçecek arkadaşlar derdi veren Allah dermanini da verir. Dermani var inş. zamani gelince hepsi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?