Canim senin carpinti dusuncelerle mi başlıyor kendiliginden mi. Yukarda da yazdim benim simdi carpintim var ama rahatsiz olduğum durum ortadan kalkinca bitiyor. Senin sürekli kendiliginden mi geliyor. Eger hep kendiligindense yatinca gecen bir carpintiysa ( benimki su an yattigim halde carpiyor ) doktora da gozuksen belki baska birseydir.tansiyonuna falan bakiyormusun hic.Yok canım M mvmv ya nerde :-( cumartesi akşamı ailem bendeydi heyecanımda doruktaydı tüm paniğim hiç bi işimi yapamadım kız kardeşim annem yaptı yemeklerini tüm mutfak işlerini çok üzülüyorum :-( şuan çarpıntım var bi.ev işi yapıcak oluyorum korkuyorum bende dahamı tuhaf bilmiyorum her bu hali yaşamamda ölücem bu sefer zannediyorum mesela çarpıntım varken iş yaparsam nefesim zaten çıkmıyo o an zorlanıp fenalaşılıp ölcem zannediyorum :-(
Evet. Bi kızım var. Kasım ayında 2 yaşına bastı :)peki doğum yaptın mı?
hey maşallah :=)peki klostrofobi ile doğuma nasıl girdinEvet. Bi kızım var. Kasım ayında 2 yaşına bastı :)
hey maşallah :=)peki klostrofobi ile doğuma nasıl girdin
Canım benim korkma lütfen. Anksiyeten yoğunlaştığı için bu durumu yaşıyorsun. Gevşediğinde geçecek. Hatta uğramayacak yanına. Zor günlerdesin farkındayım. HAmilelik al aşağı ediyor insanı. Kendini tanıyamaz hale geliyorsun biliyorum. Ama sonunu düşün. Sonu güzel bişey için uğraşıyorsun. Seni anlayan birileri var mı etrafında? Anlat onlara da. Zorla iyi görünmeye çalışma. Zorlandığın her durum, yabancılaşmanı tetikler. Bırak nasıl istiyorsan öyle ol. Seni mutlu edecek birşeyler bulmaya çalış. Bebeğini düşün. Ona bir şeyler ör mesela. Doğumdan sonra tedavini olduğunda geçecek hepsi İnşallah.
İnşallah gecer canım sanki hiç geçmeyecek gibi geliyo bana şu an. Cuma günü ankaraya gidiyorum doktoruma. Burdan yazarım ne konuştuğumu. Ya eşime anlatıyorum ama detaylı değil sadece sıkıldığımı aklıma türlü türlü saçma düşünceler geldiğini falsn. Okula gitmek iyi geliyo kafam dağılıyo öğrencilerle arkadaslarla. Çok sağol ilgin ve cevabın için. Panik atak forum var site. Oraya üye misin?
yok hayır üye değilim.
naptın canım gittin mi psikologa nasıl gecti? bende hala birçok yere arabayla gidiyorum eşimin beni götürmesini istiyorum. otobüse binmiyorum.Canım M mvmv çarpıntım korkmaya gerilmeye başlayıncada oluyo kendiliğinden hiç bişi olmadan valla inan hatırlamıyorum gelmiyo öyle.heralde ve ben hep doktorlara gittim zaten bu panik atak yüzünden yıllardır ara ara hep bakıldı zaten tahliller filan onun için artık tetkik.peşinde.de koşmuyorum töbe töbe bazen nerdeyse isyan etcem diye korkuyorum bu sabah.psikolog randevum var evimden babam aldı arabayla iş çıkışı kendi.evlerine getirdi bu taraftan.gidicem.doktora ben avrupa yakasında oturuyorum..düşün tek gelemiyorum artık babama aldırttım kendimi :-(
Bende de yabancilasma mi var anlamadim. Ayni seyler mi acaba. Kendi evimde daraliyorum eve girmek istemiyorum. Ayni duygu kendi annemlerde de oluyor. Ama kayinvalidemin evinde ole olmuyor. Hastaligim kendi evimde ve annemin evinde daha da artiyor. Ailemden sanki kaciyorum. Bu mu yabancilasma konyar06. Buyuzden canim cok yaniyor. Aileme boyle birsey hissetmek.[/QUOTE]BenOTE="konyar06, post: 38943416, member: 585176"]Doktordan baska kimseye anlatamıyorum sanki anlatsam düşündüklerm gercek olacsk gibş geliyo. Eşimle rahatsızlığımı tabiki paylaşıyorum sıkıldığımı bunaldığımı aklıma türlü türlü saçma düşünceler geldiğini falsn. Ama ne düşündüğümü söylemiyorum. Onu daha fazla üzmek istemem çünkü istese de beni.anlayamayacak ve bu durum ona çok kötü gelecek
canım bende ilaca başlamadım. arada iyi olmuyorum biliyorsun sende. benimde her iki doktorum ilaç vermedi çünkü henüz ilaçlık olmamışım. seninde öyledir muhtemelen. buna üzülme sevin. öncelikli olarak tabi ki de terapi olmalı ilacın zararı çok olmasa da tamamende zararsız değil tabi ki. ama ben ilaca asla karşı değilim ve benim doktorlarımda öyle. kar zarar ilişkisine bakıyorlar sanırım. bizim durumumuz bebeğe şu anda çok zarar vermıyor yani çok kötü değiliz o yüzden vermiyorlar demek ki.Arkadaslar uzun bir zaman oldu yazamadim. 13 . Haftam bitmtk uzere. Gecen sali doktora gittim. Bebegi gordum hareket ediyordu. Nasil bir duyguydu anlatamam. O iki gun inanailmaz iyiydim. Ama bitti o guzek anlar. Kadin dogum doktoru asla ilac istemiyor. 3 ay bitince ilac kullanabilirim dusuncesiyle gecen gun de psikiyatri doktoruna gittim o da asla olmaz dedi ki doktoru cok arastirip gitmistim. Cok guvenerek yani. ama beni terapiye yonlerdirdi. Bir iki isim verdi. Davranisci bilissel terapi sana iyi gelir dedi. Boyle bir terapi alaniniz var mi. yine kotulesmeye basladim tabii.
aynı durumu tüm yaz yasadım tek fark vardı ben evimde duruyordum içim sıkılsa da. ama annemlere gitmek istemiyordum. bu yabancılaşma değil. zamanla da geçiyor. geçti bende.Bende de yabancilasma mi var anlamadim. Ayni seyler mi acaba. Kendi evimde daraliyorum eve girmek istemiyorum. Ayni duygu kendi annemlerde de oluyor. Ama kayinvalidemin evinde ole olmuyor. Hastaligim kendi evimde ve annemin evinde daha da artiyor. Ailemden sanki kaciyorum. Bu mu yabancilasma konyar06. Buyuzden canim cok yaniyor. Aileme boyle birsey hissetmek.
aynı durumu tüm yaz yasadım tek fark vardı ben evimde duruyordum içim sıkılsa da. ama annemlere gitmek istemiyordum. bu yabancılaşma değil. zamanla da geçiyor. geçti bende.
Bende de yabancilasma mi var anlamadim. Ayni seyler mi acaba. Kendi evimde daraliyorum eve girmek istemiyorum. Ayni duygu kendi annemlerde de oluyor. Ama kayinvalidemin evinde ole olmuyor. Hastaligim kendi evimde ve annemin evinde daha da artiyor. Ailemden sanki kaciyorum. Bu mu yabancilasma konyar06. Buyuzden canim cok yaniyor. Aileme boyle birsey hissetmek.
Arkadaşlar bana çok tuhaf geliyor. Annemin evinden kacmak. Önceden her tatilde her firsatta oraya kacardim. Ama simdi tam tersi. Bu seferde kayinvaldeme kaciyorum her firsatta. Onda bana iyi gelen birşeyler var. Yabancılaşma dediğiniz şey nedir peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?