Bebek istediğim için kendimi hazırda hissediyorum evet ama tek korkum sıkıntılarım ilacımıda bir buçuk ay önce bebek istediğim içim bıraktım zaten..yarın özel hastanede bi psikoloğa gidicem hakkında ise hiç bi fikrim yok gittikten sonra değerlendirmeye alıcam umarım o da çok iyi bi doktordur bana iyi gelirde daha fazla uğraşmam D domestikus
Merhaba arkadaslar bende hamileligimin 28. Haftasindayim ve son bir haftadir hic iyi degilim napicam ne edicem bilmiyorum. Neden böyle oldum daha öncede iki hamilelik gecirdim hic bir sorunum olmadi. Yasim ilerledi ondan mi diyorum kendi kendime. Allahim hepimizin yardimci olsun insallah arkadaslar.
İlacı bırakalı 1.5 ay oldu zaten canımkonyar06 korkum ataklarım ilk defa bu kadar kısa sürede nüksetti zaten bebek istediğim ve artık kendimi iyi hissettiğim için bırakmıştım ilacı dr kontrolünde .. Umarım hepimiz bu sıkıntıları Atlatırız ve diğer rahatsızlığı bulunan herkes şifa bulur inşallah
Şuan ilaç kullanmıyorum zaten canımkonyar06 tekrar tekrar bunu yaşamak çok canımı sıkıyo Bebekte istediğim için ilaç ise istemediğim için bu sefer psikoloğa gitmeyi düşünüyorum hatta bugün gidicem umarım tüm bu sıkıntıyı çeken herkes kurtulur rahatlar şifa bulur
Merhaba doktorum kan degerlerimin normal oldugunu soyluyor sorunlarimi anlattim normal diyor hamilelikte olur diyor kalp carpintisi hamilelikte olur diyor ama bu cok farkli bir durum. Sanki ruhumu boguyolar nefes alamiyorum daraliyorum . Cok mutsuzum hic mutlu olamiyorum kendimi kandirmaya calisiyorum onuda beceremiyorum napicam ne edicem bilmiyorum. Allahim yardimcimiz olsun.Merhaba hoş geldin.
Kan değerlerin normal mi? Vitaminlerin, demirin filan? Hepsi normalse belki darlandığın başka bir konu bu şekilde sana sıkıntı yapmış olabilir. Bir de iyi bilirsin, her hamilelik bir olmaz derler :)
naptın cnm. randevun nasıl geçtibende kendime sürekli sakin ol sakin ol dedim bugün :) ama olamadım bir türlü. sıkıntılıydım gariptim tüm gün.neyse ki şimdi daha iyiyim. bende birikti canım ya. bayadır para ayıramadım psikologa. sorunlar çözülmeyince de birikiyor patlıyorum. yarın psikolog randevum var iyi ki. aslında en az ayda bir gitmeliyim şu dönemde ama çok para harcadık herşeye gidemedim. bundan sonra ihmal etmiycem inşallah.
Merhaba doktorum kan degerlerimin normal oldugunu soyluyor sorunlarimi anlattim normal diyor hamilelikte olur diyor kalp carpintisi hamilelikte olur diyor ama bu cok farkli bir durum. Sanki ruhumu boguyolar nefes alamiyorum daraliyorum . Cok mutsuzum hic mutlu olamiyorum kendimi kandirmaya calisiyorum onuda beceremiyorum napicam ne edicem bilmiyorum. Allahim yardimcimiz olsun.
Iyi gecti canim. Giderken cok kotuydum. Gitmek istemiyordum. Sanirim yuzlesmek istemedim. Terapi boyuncada gerginligim devam etti sonlara dogru gevsedim. Terapi sonrasi baya gevsemistim. bugun daha iyiyidim şükür.15 gun sonra cagirdi tekrar ama.3 hafta sonraya aldim.para yetismiyor doktorlara. Birde zamlanmis. Cok bsey cozemedik bu seansta. O kadar cok sey biriktirmisim ki hic susmadim. 10 dakika gec kaldim.40 dakika surdu zaten.Beni rahatlatan da icimi dökmek oldu sanırım. Çıkısta farkettigim tek sey bundan sonra hissettiklerimi esimle paylasmam gerektigiydi. Cok dolmusum surekli agladim durdum zaten.naptın cnm. randevun nasıl geçti
mrb cnm hatırladınmı benı bebegım dogdu bır aylık oldu :)Merhaba hoş geldin.
Kan değerlerin normal mi? Vitaminlerin, demirin filan? Hepsi normalse belki darlandığın başka bir konu bu şekilde sana sıkıntı yapmış olabilir. Bir de iyi bilirsin, her hamilelik bir olmaz derler :)
mrb cnm hatırladınmı benı bebegım dogdu bır aylık oldu :)
mrb cnm hatırladınmı benı bebegım dogdu bır aylık oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?