Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Tabikide paylaşırım haberleri canım M mvmv tabiki çocuk konusunuda paylaşıcam doktorla umarım ilaca gerek kalmadan hepimiz altından kalkabiliriz sıkıntılarımızı

Tabikide paylaşırım haberleri canım M mvmv tabiki çocuk konusunuda paylaşıcam doktorla umarım ilaca gerek kalmadan hepimiz altından kalkabiliriz sıkıntılarımızı

Benim nacizane tavsiyem bebek fikrini erteleme. Sonuçta biliyoruz bu hastalık tamamen bizi bırakmayacak. Tabiki tedavi ol ilacı bırakmaya calış ama olmasa da bir şekilde geçiyor günler. Tavsiyem yine ilacı bahar aylarında azaltmaya başla ve bırak. Kışın zor oluyo çünkü. Ams korkma rabbim yardım ediyor

İlacı bırakalı 1.5 ay oldu zaten canım konyar06 korkum ataklarım ilk defa bu kadar kısa sürede nüksetti zaten bebek istediğim ve artık kendimi iyi hissettiğim için bırakmıştım ilacı dr kontrolünde .. Umarım hepimiz bu sıkıntıları Atlatırız ve diğer rahatsızlığı bulunan herkes şifa bulur inşallah

İlacı doktor kontrolünde azaltarak mı bıraktın? Yoksa kendi isteğine göre mi? Doktor kontrolünde azaltarak bırakıp hamileliğe hazırlandıysan tamam ama kendi kendine bıraktıysan tekrar bi doktora görün derim.

Merhaba hoş geldin.

Kan değerlerin normal mi? Vitaminlerin, demirin filan? Hepsi normalse belki darlandığın başka bir konu bu şekilde sana sıkıntı yapmış olabilir. Bir de iyi bilirsin, her hamilelik bir olmaz derler :)

Yok canım D domestikus tabikide dr kontrolünde azaltarak bıraktım 16-17 yaşından bu yana dönem dönem hep kullandım antidepresanları bu üçüncü kez ilacı bıraktıktan sonra nüksedişi ama bu sefer durumum farklı yeni evliyim ve haliyle yaşımda müsait bebek istediğim için bıraktım ilacı fakat çok kısa zamanda nüksetti bu sefer anlamadım daha önceleri 1 sene filan iyi gitmiştim ilacı bıraktıktan sonra yani.. Daha çokta bu moralimi bozuyo nerdeyse ilacı bırakır bırakmaz tekrarladı gibi bişi çok üzülüyorum Çeken anlıyo bunları ancak

Birde arkadaşlar bilginiz olsun kansızlık yani anemi yada b12 eksikliğide ruhen sıkıntı veriyo herkeste olucak diye bişi yok ama bunu doktorlar ve eczacılarda söylüyo bunlarada baktırmak lazım takviye lazım

Aynı durumu yaşadım arkadasım ilk denememde başarısız oldum hatta bir ilaç daha eklendi gecen sene martta. Sonra haziranda yine azaltmaya başladık ve ağustosta hamile kaldım. Son asamadaydım 5 mg paxil kullanıyordum çeyrek yani. 6 aydır kullanmıyorum bak canım evet zor zamanlar mutlaka oluyor ama doktorla irtibat halindeyim konuşuyorum rahatlıyorum. Yazın ya da yaza doğru daha kolay bırqkılıyo ilaç bencw. Ama bebek fikrini erteleme arkadasım tekrqr dene bırakmayı. İnan rabbim kolaylığını veriyor.

Şuan ilaç kullanmıyorum zaten canım konyar06 tekrar tekrar bunu yaşamak çok canımı sıkıyo Bebekte istediğim için ilaç ise istemediğim için bu sefer psikoloğa gitmeyi düşünüyorum hatta bugün gidicem umarım tüm bu sıkıntıyı çeken herkes kurtulur rahatlar şifa bulur

Gittin mi arkadasım psikoloğa?

Merhaba doktorum kan degerlerimin normal oldugunu soyluyor sorunlarimi anlattim normal diyor hamilelikte olur diyor kalp carpintisi hamilelikte olur diyor ama bu cok farkli bir durum. Sanki ruhumu boguyolar nefes alamiyorum daraliyorum . Cok mutsuzum hic mutlu olamiyorum kendimi kandirmaya calisiyorum onuda beceremiyorum napicam ne edicem bilmiyorum. Allahim yardimcimiz olsun.

naptın cnm. randevun nasıl geçti

HAmilelik depresyonu olabilir, bebek büyüdükçe seni sıkıştırıyor. Onun sıkıntısı olabilir. İnşallah tez zamanda rahatlarsın.

naptın cnm. randevun nasıl geçti
Iyi gecti canim. Giderken cok kotuydum. Gitmek istemiyordum. Sanirim yuzlesmek istemedim. Terapi boyuncada gerginligim devam etti sonlara dogru gevsedim. Terapi sonrasi baya gevsemistim. bugun daha iyiyidim şükür.15 gun sonra cagirdi tekrar ama.3 hafta sonraya aldim.para yetismiyor doktorlara. Birde zamlanmis. Cok bsey cozemedik bu seansta. O kadar cok sey biriktirmisim ki hic susmadim. 10 dakika gec kaldim.40 dakika surdu zaten.Beni rahatlatan da icimi dökmek oldu sanırım. Çıkısta farkettigim tek sey bundan sonra hissettiklerimi esimle paylasmam gerektigiydi. Cok dolmusum surekli agladim durdum zaten.

mrb cnm hatırladınmı benı bebegım dogdu bır aylık oldu :)

Ben hatırladım ama yazılarınızı :) ben de bi ara buraya yazıyodum geçen senw bebek düşünmeden önce. Şimdi 23 haftalık hamileyim :)) sizin de gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebeğini inş.

mrb cnm hatırladınmı benı bebegım dogdu bır aylık oldu :)

aaaaa hatırlamaz mıyım? Çok sıkıntı çekmiştin sen de. Mide bulantısı, iştahsızlık vardı dimi? :) Gözün aydın. Aldın işte mükafatını. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bebeginin adı ne?

baş ağrısı çarpıntı elde ayakta karıncalanma hasta olma korkusu mutsuzluk..ben baya baya yaşıyorum anksiyete sanırım..idare edebiliyorum gibi..ama iyide değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…