Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bir de sizlere sey soracagim pasifflora nin icinde alkol var ekstresi olarak ben icmek istiyorum ama korkuyorum. Bir iki kere kullandim cok sikintiliyken ama
Alkol.oldugunu yeni duydum senden. Sana pasifflora fayda sagliyorsa ic canim bir zarari yok onun . bu arada kac haftalik hamilesin . Eger doguma az kaldiysa belki o yuzdendir carpinti falan

Pasiflorayi internetten bakin alkol icerigi var hos prospektusundede yaziyor ve eczaciyada sordum ama cok az dediler vala cok sinitli olunca gonlum rahat olmasada iciyorum cok az fayda ediyor gerci. Ben 34 haftaya giricem

Pasiflorayi internetten bakin alkol icerigi var hos prospektusundede yaziyor ve eczaciyada sordum ama cok az dediler vala cok sinitli olunca gonlum rahat olmasada iciyorum cok az fayda ediyor gerci. Ben 34 haftaya giricem
Ooo seninde bAya olmus. Belki fiziksel etki dediklerin aslinda hamileliktendir. Böyle düşünmeye calis. Az kaldi kendine ssürekli hatirlat.

Canım bence o kaygıdan kaynaklanıyor. 30. Haftadan sonra çarpıntı oluyormuş ama mesela ben 28. Haftadayım panik atak dışında çarpıntı yasamadım. Korkma geçer bu durum. İlaç kullanmadığımız için oluyor çarpıntı ve korku.
Eskiden benimde oyle carpintim bir iki kere olurdu gecerdi simdi hic bitmiyor ki hep hissediyorum hem hamilelikten hem korkudan hem gecniyor dedikce gecmiyor iste demkki

Ooo seninde bAya olmus. Belki fiziksel etki dediklerin aslinda hamileliktendir. Böyle düşünmeye calis. Az kaldi kendine ssürekli hatirlat.
Ya hamilelikten sonra da gecmezse diye korkuyorum. Lohusaykende ilac icemeyecegiz. Nasil gecer bilmiyorum. Bu hafta cumartesi dr ofelya var biliyormusunuz bilmiyorum ona baslayacagim.insallah yararli olur

Ya hamilelikten sonra da gecmezse diye korkuyorum. Lohusaykende ilac icemeyecegiz. Nasil gecer bilmiyorum. Bu hafta cumartesi dr ofelya var biliyormusunuz bilmiyorum ona baslayacagim.insallah yararli olur
Ben lohusaliktan korkuyorum cok. Bana da doktorum emzirirken kullanmamalisin dedi. Ben yanımda anlik sakinlestirici bulundurmayi dusu n uyorum. Eger icersem sutumu sagip icicem. Zaten 4 saat kadar sonra vücuttan atilicak. Sonra emzirmeye devam. Dr ofelya kim bilmiyorum canim. Psikologmu

Evet bak videolarini falan izle cd leri satiliyor panik ataga 1 gunde son seklinde her yere cikti kadin amerikadaki sistemi burda uyguluyormus ankarada yeri vsr ve inan gecen gittim her sehirden bu hastalik.icin care arayan var aslinda okadar fazlaki panik bozukluk yasayan. Ben cumartesi farkindalik terapisine katilacagim sontada 21 gun evde cd izlemeni istiyor. Hegun yeni bir cd korku cd si endise cd si icinde gizli telkinler varmis ve bilinc altini egitiyormus baska carem kalmadi artik mutlu dogum yapmak istiyorum. Bebegimle ilgilenmek istiyorum. Gitmedigim psikolog kalmadi artik ama bilissel terapinin sadece yarari yok dr ofelyanin sitesine gir bak incele videolari bile okadar guzel ki bazen acip acip rahatlamak icin izliyorum

Evet bak videolarini falan izle cd leri satiliyor panik ataga 1 gunde son seklinde her yere cikti kadin amerikadaki sistemi burda uyguluyormus ankarada yeri vsr ve inan gecen gittim her sehirden bu hastalik.icin care arayan var aslinda okadar fazlaki panik bozukluk yasayan. Ben cumartesi farkindalik terapisine katilacagim sontada 21 gun evde cd izlemeni istiyor. Hegun yeni bir cd korku cd si endise cd si icinde gizli telkinler varmis ve bilinc altini egitiyormus baska carem kalmadi artik mutlu dogum yapmak istiyorum. Bebegimle ilgilenmek istiyorum. Gitmedigim psikolog kalmadi artik ama bilissel terapinin sadece yarari yok dr ofelyanin sitesine gir bak incele videolari bile okadar guzel ki bazen acip acip rahatlamak icin izliyorum
Cnm anlattıklarına bakılırsa çok benziyoruz birbirimize ... Ben de her an sinyal arıyorum kendimde ve her sefasında kendimi kötü edip acile gitmeyi başarıyorum artık Dediğin gibi kalp seslerini duyuyorum istememde evet işte bişey oldu bak modundayım hep boşluktauım sanki ...Ofelya Hnm ı bende duydum cd lerini aldım bikaç dinledim düzenli uygulayanadım ama o yüzden de fayda göremedim ;((

Eskiden benimde oyle carpintim bir iki kere olurdu gecerdi simdi hic bitmiyor ki hep hissediyorum hem hamilelikten hem korkudan hem gecniyor dedikce gecmiyor iste demkki
34. haftadaymışsın bebek yukarda karın genişledi iyice doğal olarak organlarına bir baskı söz konusu mide yukarıya kalkıyor bu da kalbe baskı yapıyor 6. aydan itibaren anne adaylarının çoğunda rutine binmiş çarpıntılar zaten söz konusu oluyor istisnai kişiler haricinde..bu sebeple çarpıntıların hamilelikten canım bu normal rahatsız edecek elbette ama seni öldürmeyecek korkma ;)

34. haftadaymışsın bebek yukarda karın genişledi iyice doğal olarak organlarına bir baskı söz konusu mide yukarıya kalkıyor bu da kalbe baskı yapıyor 6. aydan itibaren anne adaylarının çoğunda rutine binmiş çarpıntılar zaten söz konusu oluyor istisnai kişiler haricinde..bu sebeple çarpıntıların hamilelikten canım bu normal rahatsız edecek elbette ama seni öldürmeyecek korkma :KK66:
Cookk tes teskkur ederim birinin bole soylenesi rahatlatiyor gercekten. Insallah birgun gcecer bu yasanilanlar. Evet baskasina soruyorum kimsede carpinti olmuyor diyorum bende kesin bisey var kalp doktoruna gitmekten biktim. Brynimize bi soz gecirsek bitcek hersey ama yok beyin surekli dir dir dir

Cookk tes teskkur ederim birinin bole soylenesi rahatlatiyor gercekten. Insallah birgun gcecer bu yasanilanlar. Evet baskasina soruyorum kimsede carpinti olmuyor diyorum bende kesin bisey var kalp doktoruna gitmekten biktim. Brynimize bi soz gecirsek bitcek hersey ama yok beyin surekli dir dir dir
valla canım bak benim iş yerimde 3 kişi doğurdu 4. yolda hepsinde de var biz panik ataklılar diğer normal insanlarla aynı şeyleri yaşıyoruz ama algıda farklılığımız mevcut zaten yaşadığımız bir hastalık değil sadece bir bozukluk..bir sürü etmen var oluşmasında ama çoğunlukla genetik bir bozukluk ...
bak ben geçen sene kürtaj oldum kalbi durdu bebeğimin..nerdeyse bir sene olacak bu ay saldım kendimi korka korka nereye kadar...psikoloğa başladım hipnoterapi görüyorum ikinci seansa gitti daha ...umarım faydasını göreceğim şu an gördüm dersem yalan...ama Rabbim beyni öyle bir yaratmış ki vallahi ne yapacağı belli olmuyor...bana doktor şunu dedi...
ben 5 senedir cebelleşiyorum bu bozuklukla doğuda görev yaparken başladı,
bugüne kadar kalp krizi geçirdin mi ,hayır,beyin kanaması,hayır ,kanser oldun muı ,hayır ....doktor bir şey var dedi mi ,hayır...
park hanım 5 yılınızı hiç etmişsiniz farkında mısınız ,an itibari ile evet..
o zaman kalan ömrünüzü rahat geçirmeye bakın en fazla öleceğiz ondan da kaçan olmadı dünya kurulduğundan beri ;)

anlatabiliyor muyum,hamilelik Rabbim mucizesinin tecellesi...80.000 alemden sadece biri...orda (rahimde)bir hayat var ama zamandan ve mekandan uzak hatırlmadığımız...en fazla öleceğiz şu an bizde ana rahmindeyiz...çıktığımızda hatırlayamadığımız bir alemden (dünya) gerçek alemimize geçeceğiz ;)

yıllarca kötü düşündüğümü farkettim kötü düşüncelerim birikti ve 23 yaşımda patladı...çabucak iyileşmeyeceğimi bende biliyorum ama bu saatten sonra pozitif düşünmeye başlayalım ki beynimiz bir yerde iyi düşünceleri patlatsın olmaz mı ;)

Harikasin valla tebrik ederim ☺ bu gaz aksama kadar yeter bana ama gece ne olur bilmiyorum ☺ cok zor bisey gercekten iyi olmak insanin kendi elinde ama bazen isyan ediyorsun... rabbim yardimcimiz olsun.. herkesin takintisi sorunu ayri allah ruh sagligi beden sagligi versin

Bir de sizlere sey soracagim pasifflora nin icinde alkol var ekstresi olarak ben icmek istiyorum ama korkuyorum. Bir iki kere kullandim cok sikintiliyken ama

Hamileyken psikiyatrım bana da önermemişti içinde alkol olduğu için. Ama tabi her doktorun düşüncesi farklı olabilir.

Bebek artık iyice yukarıya doğru çıktığı için, organlarını da sıkıştırıyor. Bunun sonucu da çarpıntı, nefes darlığı, reflü, ağrı vs.. bir sürü belirti ortaya çıkıyor. Doğumdan sonra rahatlayacaksın İnşallah.

Ona paranı kaptırma. Hiç bir faydası yok. Lütfen doktorunla görüş ve terapilerine git. Doğumdan sonra içebileceğin ilaçlar var. Ben de süt verirken ilaç kullandım.

Sen gittin mi domestikus peki gercekten oylemi.yararini goren bir cok kisi taniyorum ama aklimda zoru isareti oljstu simdi bildiklerin vrsa paylasirmisin. Normal psikologlarada gittim hicbir yarari olmuyorki kac kere farkli doktor denedim

Sen gittin mi domestikus peki gercekten oylemi.yararini goren bir cok kisi taniyorum ama aklimda zoru isareti oljstu simdi bildiklerin vrsa paylasirmisin. Normal psikologlarada gittim hicbir yarari olmuyorki kac kere farkli doktor denedim

Ben gitmedim. Bi ara merak salmıştım gitsem mi diye. O zamanlar İstanbul'daydı. Güvenilir bi kaynaktan işe yaramadığını öğrendim. Şöyle anlatayım; daha önce aynı örneği vermiştim. Panik atağın sebebi, stress hormonlarının düzensiz salgılanmasıdır bi nevi. O kadını tv'de izledim. Yaptığı şey telkin ve vücudun bazı noktalarına dokunarak tekerleme gibi aynı şeyleri tekrar etmek. Bunları yaparak hormonlarını nasıl düzene sokabilirsin ki? Bi düşün. Panik atağı tıbbi olarak araştır. Telkinle bir süre iyi hissedebilirsin. Ki diğer psikiyatrlar ve psikologların da yaptığı hemen hemen budur. Telkin, terapi. İlaçlarsa hormonları düzenlemeye çalışır. Eh böyle olunca Ofelya'nın tedavi dediği şey nasıl işe yarayacak? Yine de sen bilirsin. Bir de doktor doktor dolaştım, işe yaramadı diyorsun. Doktor sana yol gösterir. İlacını verir. Sen çabalarsın. Kimse sana hiç bir şeyi gümüş tepside sunmaz ki. Kaldı ki panik atağın kesin bir tedavisi de yoktur. Tekrar etmeye müsaittir :KK66:

Back
X