Onu nerden duydunuz öğle birşey olmaması lazımBir de sizlere sey soracagim pasifflora nin icinde alkol var ekstresi olarak ben icmek istiyorum ama korkuyorum. Bir iki kere kullandim cok sikintiliyken ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu nerden duydunuz öğle birşey olmaması lazımBir de sizlere sey soracagim pasifflora nin icinde alkol var ekstresi olarak ben icmek istiyorum ama korkuyorum. Bir iki kere kullandim cok sikintiliyken ama
Alkol.oldugunu yeni duydum senden. Sana pasifflora fayda sagliyorsa ic canim bir zarari yok onun . bu arada kac haftalik hamilesin . Eger doguma az kaldiysa belki o yuzdendir carpinti falanBir de sizlere sey soracagim pasifflora nin icinde alkol var ekstresi olarak ben icmek istiyorum ama korkuyorum. Bir iki kere kullandim cok sikintiliyken ama
Ooo seninde bAya olmus. Belki fiziksel etki dediklerin aslinda hamileliktendir. Böyle düşünmeye calis. Az kaldi kendine ssürekli hatirlat.Pasiflorayi internetten bakin alkol icerigi var hos prospektusundede yaziyor ve eczaciyada sordum ama cok az dediler vala cok sinitli olunca gonlum rahat olmasada iciyorum cok az fayda ediyor gerci. Ben 34 haftaya giricem
Eskiden benimde oyle carpintim bir iki kere olurdu gecerdi simdi hic bitmiyor ki hep hissediyorum hem hamilelikten hem korkudan hem gecniyor dedikce gecmiyor iste demkkiCanım bence o kaygıdan kaynaklanıyor. 30. Haftadan sonra çarpıntı oluyormuş ama mesela ben 28. Haftadayım panik atak dışında çarpıntı yasamadım. Korkma geçer bu durum. İlaç kullanmadığımız için oluyor çarpıntı ve korku.
Ya hamilelikten sonra da gecmezse diye korkuyorum. Lohusaykende ilac icemeyecegiz. Nasil gecer bilmiyorum. Bu hafta cumartesi dr ofelya var biliyormusunuz bilmiyorum ona baslayacagim.insallah yararli olurOoo seninde bAya olmus. Belki fiziksel etki dediklerin aslinda hamileliktendir. Böyle düşünmeye calis. Az kaldi kendine ssürekli hatirlat.
Ben lohusaliktan korkuyorum cok. Bana da doktorum emzirirken kullanmamalisin dedi. Ben yanımda anlik sakinlestirici bulundurmayi dusu n uyorum. Eger icersem sutumu sagip icicem. Zaten 4 saat kadar sonra vücuttan atilicak. Sonra emzirmeye devam. Dr ofelya kim bilmiyorum canim. PsikologmuYa hamilelikten sonra da gecmezse diye korkuyorum. Lohusaykende ilac icemeyecegiz. Nasil gecer bilmiyorum. Bu hafta cumartesi dr ofelya var biliyormusunuz bilmiyorum ona baslayacagim.insallah yararli olur
Cnm anlattıklarına bakılırsa çok benziyoruz birbirimize ... Ben de her an sinyal arıyorum kendimde ve her sefasında kendimi kötü edip acile gitmeyi başarıyorum artık Dediğin gibi kalp seslerini duyuyorum istememde evet işte bişey oldu bak modundayım hep boşluktauım sanki ...Ofelya Hnm ı bende duydum cd lerini aldım bikaç dinledim düzenli uygulayanadım ama o yüzden de fayda göremedim ;((Evet bak videolarini falan izle cd leri satiliyor panik ataga 1 gunde son seklinde her yere cikti kadin amerikadaki sistemi burda uyguluyormus ankarada yeri vsr ve inan gecen gittim her sehirden bu hastalik.icin care arayan var aslinda okadar fazlaki panik bozukluk yasayan. Ben cumartesi farkindalik terapisine katilacagim sontada 21 gun evde cd izlemeni istiyor. Hegun yeni bir cd korku cd si endise cd si icinde gizli telkinler varmis ve bilinc altini egitiyormus baska carem kalmadi artik mutlu dogum yapmak istiyorum. Bebegimle ilgilenmek istiyorum. Gitmedigim psikolog kalmadi artik ama bilissel terapinin sadece yarari yok dr ofelyanin sitesine gir bak incele videolari bile okadar guzel ki bazen acip acip rahatlamak icin izliyorum
o bildiğin alkol değil korkma rahat ol...Bir de sizlere sey soracagim pasifflora nin icinde alkol var ekstresi olarak ben icmek istiyorum ama korkuyorum. Bir iki kere kullandim cok sikintiliyken ama
34. haftadaymışsın bebek yukarda karın genişledi iyice doğal olarak organlarına bir baskı söz konusu mide yukarıya kalkıyor bu da kalbe baskı yapıyor 6. aydan itibaren anne adaylarının çoğunda rutine binmiş çarpıntılar zaten söz konusu oluyor istisnai kişiler haricinde..bu sebeple çarpıntıların hamilelikten canım bu normal rahatsız edecek elbette ama seni öldürmeyecek korkmaEskiden benimde oyle carpintim bir iki kere olurdu gecerdi simdi hic bitmiyor ki hep hissediyorum hem hamilelikten hem korkudan hem gecniyor dedikce gecmiyor iste demkki
Cookk tes teskkur ederim birinin bole soylenesi rahatlatiyor gercekten. Insallah birgun gcecer bu yasanilanlar. Evet baskasina soruyorum kimsede carpinti olmuyor diyorum bende kesin bisey var kalp doktoruna gitmekten biktim. Brynimize bi soz gecirsek bitcek hersey ama yok beyin surekli dir dir dir34. haftadaymışsın bebek yukarda karın genişledi iyice doğal olarak organlarına bir baskı söz konusu mide yukarıya kalkıyor bu da kalbe baskı yapıyor 6. aydan itibaren anne adaylarının çoğunda rutine binmiş çarpıntılar zaten söz konusu oluyor istisnai kişiler haricinde..bu sebeple çarpıntıların hamilelikten canım bu normal rahatsız edecek elbette ama seni öldürmeyecek korkma![]()
valla canım bak benim iş yerimde 3 kişi doğurdu 4. yolda hepsinde de var biz panik ataklılar diğer normal insanlarla aynı şeyleri yaşıyoruz ama algıda farklılığımız mevcut zaten yaşadığımız bir hastalık değil sadece bir bozukluk..bir sürü etmen var oluşmasında ama çoğunlukla genetik bir bozukluk ...Cookk tes teskkur ederim birinin bole soylenesi rahatlatiyor gercekten. Insallah birgun gcecer bu yasanilanlar. Evet baskasina soruyorum kimsede carpinti olmuyor diyorum bende kesin bisey var kalp doktoruna gitmekten biktim. Brynimize bi soz gecirsek bitcek hersey ama yok beyin surekli dir dir dir
Bir de sizlere sey soracagim pasifflora nin icinde alkol var ekstresi olarak ben icmek istiyorum ama korkuyorum. Bir iki kere kullandim cok sikintiliyken ama
Eskiden benimde oyle carpintim bir iki kere olurdu gecerdi simdi hic bitmiyor ki hep hissediyorum hem hamilelikten hem korkudan hem gecniyor dedikce gecmiyor iste demkki
Ya hamilelikten sonra da gecmezse diye korkuyorum. Lohusaykende ilac icemeyecegiz. Nasil gecer bilmiyorum. Bu hafta cumartesi dr ofelya var biliyormusunuz bilmiyorum ona baslayacagim.insallah yararli olur
Sen gittin mi domestikus peki gercekten oylemi.yararini goren bir cok kisi taniyorum ama aklimda zoru isareti oljstu simdi bildiklerin vrsa paylasirmisin. Normal psikologlarada gittim hicbir yarari olmuyorki kac kere farkli doktor denedim
Hakkaten ilaca başladığım gün atak geçirdimsabredicem beynimin oyunu diycem tüm bunlar
![]()