Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Canım ölümden falan mı korkuyosun yada hasta olmaktan mı ? Mesela ben hrp onları kuruyodum en kötülerini. Ama şöyle düşün panik ataktan ölmüyosun yada hasta olmuyosun beyninin oyununa kapılıp gidiyorsun. Yenmek bizim elimizde ama kimileri bizden daha güclü belkide biz cabuk pes ediyoruz

herşeyden korkuyorum hergün yeni bişeyden korkuyorum:( ama en çok aklımı kaybetmekten. yani kendimi kaybedip kendime zarar vermekten.balkona çıkamıyorum işte isyan edicek bedenim ve atlıcak aşağıya sanıyorum.

Ben anlamıyorum kızlar bi insan her gün hasta olur mu?? Hergün çarpıntı ile uyanır mı ;(( hiç iyi değilim ben artık çok yoruldum hiç bi şeyden zevk alamaz oldum yazarken bile ellerim titriyor artık umudum yok 15 senedir bu işlerle uğraşıyorum korkular takıntılar ataklar offf;(((

Ben anlamıyorum kızlar bi insan her gün hasta olur mu?? Hergün çarpıntı ile uyanır mı ;(( hiç iyi değilim ben artık çok yoruldum hiç bi şeyden zevk alamaz oldum yazarken bile ellerim titriyor artık umudum yok 15 senedir bu işlerle uğraşıyorum korkular takıntılar ataklar offf;(((

Sen hamilesin bunu unutma. Panik ataklı olmasan bile, çarpıntıyla uğraşacaktın zaten. Hamilelik belirtileriyle panik atak belirtileri birbirine benzediği için daha fazla bunalıyoruz.

Sen hamilesin bunu unutma. Panik ataklı olmasan bile, çarpıntıyla uğraşacaktın zaten. Hamilelik belirtileriyle panik atak belirtileri birbirine benzediği için daha fazla bunalıyoruz.
Hamile olan arkadaşlarımı kimsede bu denli şikayetler yok ben en kötüsüyüm gerçekten artık dayanamıyorum herşeye heyecanlanıyorum elim Ayağım titriyor şu heyecana nasıl çözüm bulsam ki?????

alabilcekmiyim? o an kalbim dayanacakmı ?

35. haftadayım .. bir ben bir Allah biliyor yaşadıklarımı.... yarın doktora gidicem çalışamaz raporu almaya ve izne ayrılıcam. evde tek başıma 1 hafta falan geçiricem sonra yanıma gelicek aileden birileri... o 1 hafta yalnızlık beni şimdiden bunalıma soktu:KK43:
bende 15 tatile girerken cok korkmustum. Napicam ben diye. Ama cokta guzel gecti zaman okula baslayasim gelmedi. film izleyebilirsin, internetten alışveriş yapabilirsin. Oyun oynayabilirsin. Beni en cok alışveriş yapmak mutlu eTmisti. aksamlari arkaadaslariniza gidebilirsiniz. Bir sekilde bu zamanda gecicek yani canim. Bu arada kalbin dayanacak tabi. Dayanmazsa hastanedesin mudahale ederler o noktaya gelmeden hic merak etme.

Hamile olan arkadaşlarımı kimsede bu denli şikayetler yok ben en kötüsüyüm gerçekten artık dayanamıyorum herşeye heyecanlanıyorum elim Ayağım titriyor şu heyecana nasıl çözüm bulsam ki?????

En kötüsü değilsin. İçinde bulunduğun durumun en kötüsü olduğunu düşünüyorsun sadece. Geçecek İnşallah.

Sizin nabziniz kac nolur bi soyleyin neden yuksek benim.bu kadar cildicam artik kalp sesimi duymaktan hamilelikte olur nabiz yuksekligi dediler ama yinede kabul edemiyorum

Benim surekli oyle surekli carpintim var her dakika her saniye gece gunduz kalbim yorulup duracak diye korkuyorum. Icimde endise korku yasamaktan biktim. Yerimde duramiyorum. Suan isyerindeyim herkes biseyler soyluyor ama ben hala heran bayilacakmisim gibi. Kalbim duracakmis gibi korkuyorum. Yeter artik allahim guc versin bizlere bizim yasadigimizi hic kimse bilmez

Benim surekli oyle surekli carpintim var her dakika her saniye gece gunduz kalbim yorulup duracak diye korkuyorum. Icimde endise korku yasamaktan biktim. Yerimde duramiyorum. Suan isyerindeyim herkes biseyler soyluyor ama ben hala heran bayilacakmisim gibi. Kalbim duracakmis gibi korkuyorum. Yeter artik allahim guc versin bizlere bizim yasadigimizi hic kimse bilmez

Olmaz mi canım ben senden beterim eşim diyoki artık kendine zarar vermeden bitirsen bunhamileligi bi an önce gelsede 9/ay diyor sana birşey olacak diye korkuyorum diyor o kadar heyecanlı ve kaygılı yimki doktor bile kiziyo bana ama eljmde olan birşey değil BJ insanin içinden geliyor sıkıntısı sitresi ufacık şeye kafa tanıyorum ben deli yim hele birde tansiyon girdi isin içine tamam artik diyorum bebeğim i kaybetcem diyorum allah yardımcımız olsun inşallah

Canım bence o kaygıdan kaynaklanıyor. 30. Haftadan sonra çarpıntı oluyormuş ama mesela ben 28. Haftadayım panik atak dışında çarpıntı yasamadım. Korkma geçer bu durum. İlaç kullanmadığımız için oluyor çarpıntı ve korku.

Canım tamanen seninle alakalı yasadgn kayıptan dolayı. Bende kendmi dinledgm zanan vucdmdaki bütn danarlarmın attgmı hssedyrmm mesela basım ağryo basımda atan nabzı duyyrm ve dahada hızlandryorm korkma buyüzden kalp krzi geçrmezsn kmsede geçrmemiş. Altta yatan bi kalp hastalgn yok sonucta

bende 15 tatile girerken cok korkmustum. Napicam ben diye. Ama cokta guzel gecti zaman okula baslayasim gelmedi. film izleyebilirsin, internetten alışveriş yapabilirsin. Oyun oynayabilirsin. Beni en cok alışveriş yapmak mutlu eTmisti. aksamlari arkaadaslariniza gidebilirsiniz. Bir sekilde bu zamanda gecicek yani canim. Bu arada kalbin dayanacak tabi. Dayanmazsa hastanedesin mudahale ederler o noktaya gelmeden hic merak etme.

evet internetten siteleri gezmeye başladım. hatta sizede tavsiye edicem www.butikbebe.com çok güzel hergün bebek ve anne için birçok kampanya var ve en güzeli kargo ücretsiz:))) beni bugün 2 saaate yakın oyaladı:)

evet internetten siteleri gezmeye başladım. hatta sizede tavsiye edicem www.butikbebe.com çok güzel hergün bebek ve anne için birçok kampanya var ve en güzeli kargo ücretsiz:))) beni bugün 2 saaate yakın oyaladı:)

Ben de takılıyorum o siteye hem çok uygun hem de her gün ücretsiz kargo var :) bi alt üst takım aldım kızıma poposunda kuzu var :)

Ben de takılıyorum o siteye hem çok uygun hem de her gün ücretsiz kargo var :) bi alt üst takım aldım kızıma poposunda kuzu var :)
nasılsınız hanımlar,bende de anksiyete var durmadan boğulacağım hissiyle yaşamaya başlayıp hayatı kendime zehir etme yöntemlerime bir yenisini daha kattım..
ve gebelik için artık kendimi saldım gitti..
psikoloğa da başladım..
ilk gittiğimde bir hafifleyerek çıkmıştım ama pazartesi gittiğimde iyice darlanarak çıktım ve anksiyete beni hapsetti ..
bugün daralıp duruyorum kendim daraldıkça boğazım geriliyor...
ama tamamen iyileşmeyi beklersemde ömür geçecek yaş 28...
kelin ilacı olsa kendi başına sürer diyeceksiniz biliyorum ama biraz motivasyona ihtiyacım var..
aklımı yitirecekmişim gibi psikozlara gliyorum yeminle..
ama sonra sus kızım saçmalama bugüne kadar nasıl geldiysen devam edeceksin diyorum..
yanımda passiflora şurup var elim gidip gidip dönüyor..

nasılsınız hanımlar,bende de anksiyete var durmadan boğulacağım hissiyle yaşamaya başlayıp hayatı kendime zehir etme yöntemlerime bir yenisini daha kattım..
ve gebelik için artık kendimi saldım gitti..
psikoloğa da başladım..
ilk gittiğimde bir hafifleyerek çıkmıştım ama pazartesi gittiğimde iyice darlanarak çıktım ve anksiyete beni hapsetti ..
bugün daralıp duruyorum kendim daraldıkça boğazım geriliyor...
ama tamamen iyileşmeyi beklersemde ömür geçecek yaş 28...
kelin ilacı olsa kendi başına sürer diyeceksiniz biliyorum ama biraz motivasyona ihtiyacım var..
aklımı yitirecekmişim gibi psikozlara gliyorum yeminle..
ama sonra sus kızım saçmalama bugüne kadar nasıl geldiysen devam edeceksin diyorum..
yanımda passiflora şurup var elim gidip gidip dönüyor..
Passiflorayı doktor mu önerdi bana doktorun içe bilirsin dedi siz kullanmıyor musunuz

Passiflorayı doktor mu önerdi bana doktorun içe bilirsin dedi siz kullanmıyor musunuz
tamamen bitkisel olması ve hiçbir yan etkiye sahip olmaması ve özellikle hamilelere de önerilmesi sebebiyle 16 küsür liraya gittim eczaneden aldım..eczacının yazdığı kadar içmiyorum gerginliğimi hissettikçe bir yudum alıyorum ,şu an da almak ile almamak arasında tereddütteyim..

tamamen bitkisel olması ve hiçbir yan etkiye sahip olmaması ve özellikle hamilelere de önerilmesi sebebiyle 16 küsür liraya gittim eczaneden aldım..eczacının yazdığı kadar içmiyorum gerginliğimi hissettikçe bir yudum alıyorum ,şu an da almak ile almamak arasında tereddütteyim..
16 timi bben 10 diye biliyorum

Back
X