- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
direkt gidip aldım 16,24 mü neydi ama burası bursa..şehir pahalı.16 timi bben 10 diye biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
direkt gidip aldım 16,24 mü neydi ama burası bursa..şehir pahalı.16 timi bben 10 diye biliyorum
bak ne kadar güzel işte... bunlarla oyalanalım. yemin ederim internette panik atakla ilgili konuları hatim ettim.arayıp okudukça daha kötü takılıyorum. en azından bu siteler beni gülümsetiyor.Ben de takılıyorum o siteye hem çok uygun hem de her gün ücretsiz kargo var :) bi alt üst takım aldım kızıma poposunda kuzu var :)
canım http://www.e-bebek.com/ bu siteyede bak burda da güzel indirimler oluyor. izne ayrılınca bebeğine bol bol alışveriş yap. hem aldıklarının gelmesini beklemekte seni oyalıyor hem çok eglenceli bence. ben hep internetten alışveriş yaparım.evet internetten siteleri gezmeye başladım. hatta sizede tavsiye edicem www.butikbebe.com çok güzel hergün bebek ve anne için birçok kampanya var ve en güzeli kargo ücretsiz:))) beni bugün 2 saaate yakın oyaladı:)
evet bende severdim kendim için alışveriş yapmayı trendyol ve markafoniden... şimdi bebek siteleri eklendi:) hadi bakalım biraz biraz oyalanıcaz inşallah:)canım http://www.e-bebek.com/ bu siteyede bak burda da güzel indirimler oluyor. izne ayrılınca bebeğine bol bol alışveriş yap. hem aldıklarının gelmesini beklemekte seni oyalıyor hem çok eglenceli bence. ben hep internetten alışveriş yaparım.
olmayan varlıkların gelip bişey yaptığı nerde görülmüş??? böyle bişey olacaksa yine diyorum ki önceden korkman imkansız.o gelir olur ve öyle korkarsın.adamlar yazmış delirmek şizofren olmak öyle kolay değil. belli bir yaştan sonra olmak istesende olamazsın. biz gözünden tanırız hastayı diyorlar.doktoruna güven. kimse riske atmaz senide kendisinide. tedbiri alacak olan doktor değil.ufacık bir riskin olsa dahi seni veya aileni uyarır. bu bayan psikoz çıkarıcak kliniğe yatırın şu ilaca başlatın veya en kötüsü haberiniz olsun der. riski üzerinden atar. sana normal olduğunu söyledikçe sen tersini düşünüyorsun değilmi... ama ya olursaaaa... işte bizim hastalığımız bu... ama olmayacak mış
nasılsınız hanımlar,bende de anksiyete var durmadan boğulacağım hissiyle yaşamaya başlayıp hayatı kendime zehir etme yöntemlerime bir yenisini daha kattım..
ve gebelik için artık kendimi saldım gitti..
psikoloğa da başladım..
ilk gittiğimde bir hafifleyerek çıkmıştım ama pazartesi gittiğimde iyice darlanarak çıktım ve anksiyete beni hapsetti ..
bugün daralıp duruyorum kendim daraldıkça boğazım geriliyor...
ama tamamen iyileşmeyi beklersemde ömür geçecek yaş 28...
kelin ilacı olsa kendi başına sürer diyeceksiniz biliyorum ama biraz motivasyona ihtiyacım var..
aklımı yitirecekmişim gibi psikozlara gliyorum yeminle..
ama sonra sus kızım saçmalama bugüne kadar nasıl geldiysen devam edeceksin diyorum..
yanımda passiflora şurup var elim gidip gidip dönüyor..
olmayan varlıkların gelip bişey yaptığı nerde görülmüş??? böyle bişey olacaksa yine diyorum ki önceden korkman imkansız.o gelir olur ve öyle korkarsın.adamlar yazmış delirmek şizofren olmak öyle kolay değil. belli bir yaştan sonra olmak istesende olamazsın. biz gözünden tanırız hastayı diyorlar.doktoruna güven. kimse riske atmaz senide kendisinide. tedbiri alacak olan doktor değil.ufacık bir riskin olsa dahi seni veya aileni uyarır. bu bayan psikoz çıkarıcak kliniğe yatırın şu ilaca başlatın veya en kötüsü haberiniz olsun der. riski üzerinden atar. sana normal olduğunu söyledikçe sen tersini düşünüyorsun değilmi... ama ya olursaaaa... işte bizim hastalığımız bu... ama olmayacak mış
benim ilaca ilk başladığım günleri açıp oku bak.. dahada artmıştı belirtiler.noluyor dedim azalacağına artıyorAhh arunaa valla öyle ya doktor dese de rahatlayamıyorum işte( o da ilaç fayda etmeye başlamadı dahs ondan sanırım. Beynime söz geçiremiyorum. Doktorum paxil etkisini gösterince geçecek diyor.
benim ilaca ilk başladığım günleri açıp oku bak.. dahada artmıştı belirtiler.noluyor dedim azalacağına artıyorama öyle olurmuş korkma 10-15 gün sonra geçicek.dayan
canım bsey diycem sana. ben çok fenalaştıgımda deliricem sanıp bayılıcam sandıgımda en kötü ne olur diye düşünürdüm hep. deliririm ölürüm bayılırım falan. e diyelim ki bu en kötüler geldi başıma. gelirse ben bunların hiçbirini zaten hissedemiycem ki. acı falan da çekmiycem. yani en kötüsü bu olucak. daha kötü birsey yok. birde hiçbirsey olmuycak demek yerine olsa ne olucak diye düşünsen seni kötü etkiler mi.Kızlar bende de paranoyak düşünceler başladı( gecen atak geçirirken düşünmüştüm şimdi yerleşti. Sanki olmayan varlıklar gelecek bana bişey yapacaklar gibi... Doktor buna da normal diyo. Hersey normalse biz niye anormaliz. Böyle takıntılarınız oldu mu hiç?? Gercek olursa diye korkuyorum ya geçmezse aklımdaki bu düşünceler... Nasıl yasarım böyle diye? ne diyorsunuz bu işe?? Doktor asla paranoya veya şizofreni olma m az diyo.![]()
canım terapinin başlarında atak geçirebiliyorsun. bende terapiden çıktıgımda kötü oldugum zamanları bilirim. ama ben hep sevinirdim bu halime :) demek ki doktorum gizli kalan tepki veremediğim noktalara parmak bastı yavaş yavaş biliç seviyesine geliyor yaşananlar, tepki veriyorum derdim.nasılsınız hanımlar,bende de anksiyete var durmadan boğulacağım hissiyle yaşamaya başlayıp hayatı kendime zehir etme yöntemlerime bir yenisini daha kattım..
ve gebelik için artık kendimi saldım gitti..
psikoloğa da başladım..
ilk gittiğimde bir hafifleyerek çıkmıştım ama pazartesi gittiğimde iyice darlanarak çıktım ve anksiyete beni hapsetti ..
bugün daralıp duruyorum kendim daraldıkça boğazım geriliyor...
ama tamamen iyileşmeyi beklersemde ömür geçecek yaş 28...
kelin ilacı olsa kendi başına sürer diyeceksiniz biliyorum ama biraz motivasyona ihtiyacım var..
aklımı yitirecekmişim gibi psikozlara gliyorum yeminle..
ama sonra sus kızım saçmalama bugüne kadar nasıl geldiysen devam edeceksin diyorum..
yanımda passiflora şurup var elim gidip gidip dönüyor..
Yok canım aşırı bi kotuluk yok bulunduğum yerler bana dar geliyo...aşırı geniz akıntım var içeri o tıkıyo bu yüzden daha takık oldum mevzuya durmadan boğulcam diye düşünüyorum bildiğin anksiyete yani...zaten gecen sene bu seneye ittim nere kadar itecem bu düşünceyi psikoloğa başlamışken aradan çıksın dedim:)))canım terapinin başlarında atak geçirebiliyorsun. bende terapiden çıktıgımda kötü oldugum zamanları bilirim. ama ben hep sevinirdim bu halime :) demek ki doktorum gizli kalan tepki veremediğim noktalara parmak bastı yavaş yavaş biliç seviyesine geliyor yaşananlar, tepki veriyorum derdim.
passifloranın hiçbir zararı yok. içmekten hiç çekinme. inşallah sende işe yarar. bende 30 yaşındayım 31 e girdim bu ay. daha yeni hamileyim. hiçbir sey için geç kalmış sayılmazsın tam olarak iyileşmeyi de beklemene gerek yok bence. ben beklemekle hata yapmışım. hamile kalmadan iyiydim hamilelikte hortladı gene. yaşanacak olan yaşanıyor. ama sana tavsiyem şu an ki durumunu bilmiyorum ama çok kötüysen iyi olmayı bekle biraz . kötüyken üstüne de hamile kalırsan hamilelik sürecini daha da zor geçirebilrsin.
Zaten sana acayip güveniyorum domessticusMerhaba.
28 yaşında evli bile değildim ben :) 30 yaşında evlendim. 33 yaşında anne oldum. Geç kalmış gibi hissetme lütfen. İnşallah sen de bebek sahibi olacaksın. Bildiğin gibi zor bir süreç. Ama imkansız değil. Sizden daha eskiyim bu konu başlığında. Neler yaşandı neler. Ne zorluklar geldi geçti. Sen de gün gelecek, bu yazdıklarına bakıp gülümseyeceksin.
Zaten sana acayip güveniyorum domessticus![]()
Beynimi baska seylerle mesgul ediyorum ben. Ise yaramazsa bedenimi mesgul ediyorum. kendime moral vermeye calismiyorum o anlarda. buda dusunmek oluyor cunku. Ben hicbirsey yokmus gibi davranmaya calisiyorum.Hic kimse bu hastaligi anlamiyor herkes dusunme diyor bi bilsrler miden agridiginda nasil ilac icmeden gecniyorsa bu olay da duzelmiyor iste her dakika endiseliyim ve kalbim pir pir sizler nasilsiniz nasil kendjnIi telkin ediyorsunuz