Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

oh ne güzel canım 3 hafta sonra meleğin kucağında demek. doğumdan sonra da bizlri unutma arada gel buraya.

Sanki daha iyiyim canım. Yine düşünceler geliyor ama başetmeye çalışıyorum.
zaman gectikçe ilaç daha da etkisini göstermeye başlayınca o düşüncelerde geçer yavaş yavaş. ıyı ki ilaçlar var düzelebiliyoruz işte ilaçla da olsa .

kızlar sürekli tansiyon konusuluyor bende düşünmeye başladım şimdi. tansiyonum normal su anda. ama benimde doktorda artan bir tansiyonum var. normal doğum istiyorum. tansiyondan dolayı umarım sıkıntı olmaz. doktorlarınıza hiç sordunuzmu sakinleştirici içebiliyormuyuz doguma giderken?

Yorumun için çok sagul. Canım aynen öğle yapalım bende ok umuyorum daha

Valla unutmustum bende tanisyonu dunden beri benimde aklimda ciktimiki diyip duruyom kendi kendime sanki basim agriyo midem bulaniyo ya saka gibi ☺ ama tansiyon yok hic merak etmeyin benim arkadasim 17 10 la doguma girdi sonucta ozaman mudahale edebiliyorlar ilacla bence hastanrdeyken dogumdayken korkmaya gerek yok

:) sağolun yorumlar için. Herkes burda kendine iyi gelecek seylerr okumanın peşinde ve biliyoruz ki bitek kendmz yaşamıyoruz çok şükürki fiziken sağlıklı insanlrx tek sorun kaygılarmz bence. Yaz geliyo atalım kendmzi dışarı evde elmzde tlfn yada bilgsayarr internette hastalık arıyoruz. Güzel olan hersey içimizde aslında dısarı cıkarmakta elimizde.

işte o kadar yükselirse nasıl anlıcaklar. yanımızda tansiyon aleti mi götürücez ölçmek için acaba. sürekli gelip ölçmezler gibi. birde bende tansiyon yükseldimi hiç bir belirti vermiyor sıkıntı orda. ilk zamanlar doktorda 16-9 geliyordu doktor hiçbir rahatsızlıgın yokmu diye şaşırıyordu. yani sanırım ben tansyonumun yükseldiğinide anlayamam.

Sezaryende bi kolunda sürekli tansiyon aleti oluyo zaten. Nabız ölçen alet de takılıyor muydu tam hatırlayamıyorum. Normal doğumda da takılıyodur mutlaka. Doğumdan sonra da belirli aralıklarla gelip ateşinizi ve tansiyonunuzu ölçüyolar. Yapmayın bu kadar. Hastane orası. Mağara değil.

Buarada nabzını yükselten arkadaşlar telaş etmeyn bence. Ben ekg ye girdm ve oan hic heycan yapmamştm hemşireyle konsyodm doktor sonıcuma bakınca nabzın hızlıyms oda hamilelikten korkma dedi. Ki ben heycan bile yapmamştm

benim arkadaşım egepolde dogum yaptı. suni sancı verdiler. tansiyon aleti falanda takılı değildi. eğer kendisi farketmeseydi ya bebeğe ya kendine bsey olabilrdi. hem kendi hem bebeğin kalp atışları çok yükseldi tansiyonda aynı şekilde son anda müdahale edildi. ama sezeryanda takılı olabilir tansiyon aleti. zaten sezeryanda tansiyon sıkıntısı olacağını sanmıyorum. ama normal dogum için o hastaneye girip o odada beklemek zorunda kalırsam uzun süre telaş ve heyecandan yükseleceğine eminim. eğer dediğin gibi olursa şanslıyım . ya da kendim isteyebilirim sanırım tansiyon aletinin takılı olmasını eger karşı çıkmazlarsa.

Vay super oldu bu yorum ☺ nabzim brnimdr yuksek ya hrp korkup duruyorym en azindan iyi geldi hamilrlikten biliyorum ama duymak daha iyi geliyor napim..

İstanbul-Erdem Hastanesi'nde doğum yaptım. Sağolsunlar, çok yardımcı oldular. Doktorunla konuşup, tansiyon aleti takılmasını isteyebilirsin dediğin gibi. Başka bi hastanede de doğum yapabilirsin.

Arkadaslar tansiyon aletide takili nabiz aleti de nerede dogurursaniz dogurun doktor tansiyon yukselirse senin bebegin riske girecegini bilmiyormu sanki... hep kotuyu dusunuyoruz hep nedense...arkadasim dogru soyluyor magara degil adi ustunde hastane... eskiden analarimiz ananelerimiz dogum yaparken tansiyonlari yukselmiyormuydu acaba nabzi cikmiyormuydu .... ama nedense biz takmis durumdayiz bence hastanede olduktan sonra once allaha sonra doktora emanetiz sadece dua edecegiz ....

Yok tatlim her hastanede dogumu beklerken takili o lacagini sanmiyorum. Arkadasimda da takili degildi zaten. Ama dogum aninda takiyorlardir orasini bilemem. Ama zaten takmasalar bile ben istiycem.sikinti yok yani.

İstanbul-Erdem Hastanesi'nde doğum yaptım. Sağolsunlar, çok yardımcı oldular. Doktorunla konuşup, tansiyon aleti takılmasını isteyebilirsin dediğin gibi. Başka bi hastanede de doğum yapabilirsin.
Akil akildan üstündur diye bosa dememisler canim. Hic aklima gelmemisti doktora tansiyon aleti takin bana demek :) kara kara düşünüyordum ben tansiyonumun yukseldigini nasil anliyacagim diye ve hakikaten yanimda tansiyon aletide goturucektim :)

Çaresiz değiliz. Kendimize o kadar odaklanıyoruz ki, yapılabilecek şeyleri göremiyoruz.

Canm sen yinede cesaretlisin tansyon aletini taktırabluosun :) onu görünce kaçanlar var :) ben meselaa. Şükret yahu

oh ne güzel canım 3 hafta sonra meleğin kucağında demek. doğumdan sonra da bizlri unutma arada gel buraya.

unuturmuyum kızlar aşkolsun ben hep burdayım.inşallah herşey güzel geçer ve sizlere moral olurum... sonra hemen ilaca başlayabilecekmiyim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…