Tansiyon hastasımym acaba diye. Birde byle nefesmi kontrol edemedgmde sol kolum falan ağrıyodu o yüzden gittimPeki sen kardiyolojiye ne icin gittin ne sikayetin vardi
Tansiyon hastası olunca kardiyolog da belli oluyomu bende carpintudan girmiştim 3.ayimda eko felen çekildi bir sorun yok dedi tansiyon olsaydı belli olirmuydiki çarpıntı yıda çok normal dediTansiyon hastasımym acaba diye. Birde byle nefesmi kontrol edemedgmde sol kolum falan ağrıyodu o yüzden gittim
kızlar aranızda karnınızın şişmesinden korkan var mı? bugün ilk defa çok yoruldugumu hissettim. çok bi iş yapmadım hatta hiç yapmadım. makineyi boşaltırken çok zorlandım yarıda bırakçaktım nerdeyse. fiziksel yorgunluk önemli değilde psikolojik açıdan çok kötü hissettim kendimi. sanki artık elden ayaktan düştüm. tamam normal hamileyiz olması gereken bu ama ben gene başladım kurmaya. bu haftalarda böyleyse sonuna dogru nasıl olucam ben. iyice şişicem çok zor hareket edicem. şimdide mideme vurdu sıkıntı. midem de bulanmaya başladı. offf çok zor bu takıntı. ben bir sürü hastalık geçiriyorum sanki
Tansiyon hastası olunca kardiyolog da belli oluyomu bende carpintudan girmiştim 3.ayimda eko felen çekildi bir sorun yok dedi tansiyon
Ben 34 deyim rahatsizlik var aama artik sona yaklastigim icin sabrediyorum ya ...Bi süreden sonra aşağı doğru inecek bebek. Daha rahat olacaksın korkma.
kızlar bişe dicem nolursunuz yardımcı olun...6 haftalık hamıleyım.önce kanamam oldu ama çok şiddetli değil 2 peçeteyle silecek kadar sonra geçti kahverengi lekelere döndü.bu sabah 1 peçeteyle sılecek kadar olu sonra kahverengi akıntıya döndü.ağrım yok .çok korkuyorum yarın doktora gdecem...Ben 34 deyim rahatsizlik var aama artik sona yaklastigim icin sabrediyorum ya ...
kızlar bişe dicem nolursunuz yardımcı olun...6 haftalık hamıleyım.önce kanamam oldu ama çok şiddetli değil 2 peçeteyle silecek kadar sonra geçti kahverengi lekelere döndü.bu sabah 1 peçeteyle sılecek kadar olu sonra kahverengi akıntıya döndü.ağrım yok .çok korkuyorum yarın doktora gdecem...
korkuyoru canm bnmkı tüp bebektı...progestan 200mg aldım 3 tane vajınal yoldan acaba bırdane de yutsam mıHayırlı olsun hamileliğin.
Yerleşme kanaması olabilir. Bebek rahme tutunurken olurmuş. Bana da olmuştu. Başka bi sebebi de olabilir tabi. Doktor bilir. Sen şimdi sakin ol, uzan, ani hareketlerden kaçın. Kendini kolla biraz. Yarın doktor ne dicek bakalım? Bizi de haberdar et. Geçmiş olsun.
korkuyoru canm bnmkı tüp bebektı...progestan 200mg aldım 3 tane vajınal yoldan acaba bırdane de yutsam mı
ay inşallah ya . sanki gitgide kötüleşçekmişim gibi geliyor. ama dogru söylüyorsun canım bir süre sonra aşağı iniyordu bebek daha rahat nefes alınıyordu demi. ne kadar şişersem şişeyim son haftalarda gene de daha rahat oluyor demi.Bi süreden sonra aşağı doğru inecek bebek. Daha rahat olacaksın korkma.
ay inşallah ya . sanki gitgide kötüleşçekmişim gibi geliyor. ama dogru söylüyorsun canım bir süre sonra aşağı iniyordu bebek daha rahat nefes alınıyordu demi. ne kadar şişersem şişeyim son haftalarda gene de daha rahat oluyor demi.Bi süreden sonra aşağı doğru inecek bebek. Daha rahat olacaksın korkma.
ay inşallah ya . sanki gitgide kötüleşçekmişim gibi geliyor. ama dogru söylüyorsun canım bir süre sonra aşağı iniyordu bebek daha rahat nefes alınıyordu demi. ne kadar şişersem şişeyim son haftalarda gene de daha rahat oluyor demi.
Seninle de konusmistuk ya daha önce tansiyon la ilgili yuksek diye ben tuzu tamamen kesince tansiyon düşüyor herhalde bas dönmem var ondan olurmuya sen bana dikkat et demistin onun için miondandır canım dikkat et ama çünkü senin tansiyonun çok yüksek değilmiş tuzsuz beslenincede iyice düşmesin. evde tansiyon aleti varsa takip et sürekli.
Tabiki belli olur ayrıca zaten tansiyon hastalarında siddetli ense agrısı oluyormus agrı kesiciyle gecmeyen. Kardiyolgta tansiyonu ölçtüğünde anlayabilir zten risk grubunda olup olmadgnı. Bana tamamen kendi telaşlı durumundan yapıyosun dediTansiyon hastası olunca kardiyolog da belli oluyomu bende carpintudan girmiştim 3.ayimda eko felen çekildi bir sorun yok dedi tansiyon olsaydı belli olirmuydiki çarpıntı yıda çok normal dedi
Tansiyonun güzel canım tuzuda tamamen kestim ben hemşirenin yüzünden simdi bas dönmem varTabiki belli olur ayrıca zaten tansiyon hastalarında siddetli ense agrısı oluyormus agrı kesiciyle gecmeyen. Kardiyolgta tansiyonu ölçtüğünde anlayabilir zten risk grubunda olup olmadgnı. Bana tamamen kendi telaşlı durumundan yapıyosun dedi
bünyen tuzsuza alışmışssa baş dönmesi yapmaz bence tansiyon kaynaklı değildir daha sık beslen istersen ac mı kalıyosun ?Seninle de konusmistuk ya daha önce tansiyon la ilgili yuksek diye ben tuzu tamamen kesince tansiyon düşüyor herhalde bas dönmem var ondan olurmuya sen bana dikkat et demistin onun için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?