Belkide kansızlıktandır sonucta hamileyiz normal insanlara göre septomlarmz daha farklı canım. Gün içinde yoruluyomsn cokkansızlık ta varmış bende ondan olurmu bilmem
yok daha ilk olucak. ama haziranda kurtaj olmuştum bebeğin kalbi durmuştu.Eh haliyle yavaş yavaş aşağı inecek :) Senin ikinci çocuğun muydu?
Öğle fazlada yorulmuyorum sadece ogle n okula gidip geliyorum oğlanı almaya o kadar ağır is yapmıyorum yaniBe
Belkide kansızlıktandır sonucta hamileyiz normal insanlara göre septomlarmz daha farklı canım. Gün içinde yoruluyomsn cok
yok daha ilk olucak. ama haziranda kurtaj olmuştum bebeğin kalbi durmuştu.
Arkadaşlar ben tuzu tamamen kestim ama bas dönmem var feci acaba tansiyon düşüklüğünden olirmuki
Demir in kac senin benimde kansizligim var carpinti icin ondan olur demisti doktorkansızlık ta varmış bende ondan olurmu bilmem
onun için demiştim canım. bende tuzsuz beslenmeye başladıgımda aynı şey oldu. tansiyonumu ölçtüm 4 lere kadar düşmüştü. şimdi tamamen tuzsuz beslenmiyorum. bak ayran yap iç düzelicek baş dönmen.Seninle de konusmistuk ya daha önce tansiyon la ilgili yuksek diye ben tuzu tamamen kesince tansiyon düşüyor herhalde bas dönmem var ondan olurmuya sen bana dikkat et demistin onun için mi
inşallah çok sağol arkadaşım hersey için . bugün iki kere çok rahatlattın beni .iyi ki burda varsın vakit ayırıyorsun bizlere.Geçmiş olsn. Sağ salim bebeğini kucağına alırsın İnşallah.
Tuzlu ayran mionun için demiştim canım. bende tuzsuz beslenmeye başladıgımda aynı şey oldu. tansiyonumu ölçtüm 4 lere kadar düşmüştü. şimdi tamamen tuzsuz beslenmiyorum. bak ayran yap iç düzelicek baş dönmen.
Azalt dedi ben tamamen kestimTuzu kesmeni doktor mu söyledi?
4lere düşmüyorda 10 6 11 6 oluyoonun için demiştim canım. bende tuzsuz beslenmeye başladıgımda aynı şey oldu. tansiyonumu ölçtüm 4 lere kadar düşmüştü. şimdi tamamen tuzsuz beslenmiyorum. bak ayran yap iç düzelicek baş dönmen.
başın döndüğünde tansiyonun kaç geliyor ölçtün mü hiç? benim 4 lerdeydi döndüğünde. şimdi de ara ara dönüyor. yanımda mutlaka tatlı tuzlu bseyler taşıyorum hemen ağzıma atıyorum düzeliyor.4lere düşmüyorda 10 6 11 6 oluyo
Azalt dedi ben tamamen kestim
baya oldu :)Sen de sağol. Faydam olduysa ne mutlu bana :)
Hemşire hanim öğle diyor sonra tansiyonumu kontrol altına alamazmısim gebelik zehirlenmesi olur muş gıcık şey aklımı basımdan aldıDoktorunun dediğini yap. Hamilesin ve tansiyon hastası değilsin. Tuzu tamamen kesmen zararlı.
Basım döndüğünde 11/6 oluyor sence nasılbaşın döndüğünde tansiyonun kaç geliyor ölçtün mü hiç? benim 4 lerdeydi döndüğünde. şimdi de ara ara dönüyor. yanımda mutlaka tatlı tuzlu bseyler taşıyorum hemen ağzıma atıyorum düzeliyor.
Senin nasıl simdi tansiyonun yukseliyomu yineBasım döndüğünde 11/6 oluyor sence nasıl
aslında normal gibi ama anlık düşüşler olabilir. sen yakalayamayabilrsin. sen tamamen tuzsuz beslenme bence . az tuzlu ye ama tamamen tuzsuz olmasın zaten doktorunda öyle demiş. benim yükselmiyor doktor kontrolleri hariç. doktorda da 14-8 gibi geliyor genelde.Basım döndüğünde 11/6 oluyor sence nasıl
Ozaman tansiyondan degil arkadasim tamamrn psikolojik ☺Basım döndüğünde 11/6 oluyor sence nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?