Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Be

Belkide kansızlıktandır sonucta hamileyiz normal insanlara göre septomlarmz daha farklı canım. Gün içinde yoruluyomsn cok
Öğle fazlada yorulmuyorum sadece ogle n okula gidip geliyorum oğlanı almaya o kadar ağır is yapmıyorum yani

Seninle de konusmistuk ya daha önce tansiyon la ilgili yuksek diye ben tuzu tamamen kesince tansiyon düşüyor herhalde bas dönmem var ondan olurmuya sen bana dikkat et demistin onun için mi
onun için demiştim canım. bende tuzsuz beslenmeye başladıgımda aynı şey oldu. tansiyonumu ölçtüm 4 lere kadar düşmüştü. şimdi tamamen tuzsuz beslenmiyorum. bak ayran yap iç düzelicek baş dönmen.

Tuzlu ayran mi

4lere düşmüyorda 10 6 11 6 oluyo

4lere düşmüyorda 10 6 11 6 oluyo
başın döndüğünde tansiyonun kaç geliyor ölçtün mü hiç? benim 4 lerdeydi döndüğünde. şimdi de ara ara dönüyor. yanımda mutlaka tatlı tuzlu bseyler taşıyorum hemen ağzıma atıyorum düzeliyor.

Basım döndüğünde 11/6 oluyor sence nasıl

Basım döndüğünde 11/6 oluyor sence nasıl
aslında normal gibi ama anlık düşüşler olabilir. sen yakalayamayabilrsin. sen tamamen tuzsuz beslenme bence . az tuzlu ye ama tamamen tuzsuz olmasın zaten doktorunda öyle demiş. benim yükselmiyor doktor kontrolleri hariç. doktorda da 14-8 gibi geliyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…