Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Be
Dogurdugum zaman benden mutlusu olmayacak. O gunun hayaliyle yasiyorum resmen dusundukce gozlerim parliyor .Benim o zaman bitecek insallah. Yeniden dogucam.[/QUO
Bende aynisini dusunuyorum ama dogumdan da korkuyorum hem gelsin istiyorum hem gelmesin

Bize zaten ne oluyorsa heyecandan oluyo napcaz baklm ama benim o sancidan aklıma tansiyon bile gelmez

Olursem.diye dogumda kalbim dayanmazsa diye ooffff nebilim

Kızlar dün aksam arkadasim acilen sezeryana alindi.en korktugum sey onada oldu
kesildiği an nefessiz kalmis.bir arkadasima daha olmustu.cok korkuyorum ruyalatima girdi oksijen maskesi yetistirmisler hemen bebek biraz kan yutmus falan filan. offff cok kötüyüm cok korkuyorummmm

Ya bence bu kadar kotu seylere odaklanma yasiyacaksak yasiyacagiz suan senin yazinin devamini okumadim bile cunku insan etkileniyor ... korksakda korkmasakda olacak olan olacak allaha guven rabbim yasatmasin ama bizim elimizde degil hic birsey... kimsenin dogum hikayesini dinleme dusunme her insan farkli ... allah yar ve yardimcimiz olsun.. ben cok korkuyorum ama allaha siginiyorum..

Neden Nefessiz kalıyorlar anlamadim ben. Sen biliyormusun nedenini. Bence endiselenme korkma.bak oksijen maskesi getirmişler gecmis.

A arunaaa kötü düşünmemeye çalış arkadasım biliyorum elinde değil son zamanlara geldin korkuyorsun ams domestikusun da dediği.gibi hastane orası bir sıkıntıya anında müdahale ederler. Kim bilir kaç çeşit hasta ve sıkıntı gördüler doğumda. Benim arkadasım da 3 gün önce sezeryan oldu. Kesilince tansiyonu çıkmış hemen uyutmuşlar. Bi çaresi var biri olmazsa diğeri. Sakin olmaya çalış cnm.

hic böyle seyler yazmak istemezdim Özürdilerim ama aklima girdiler iste dinlemem lazimdi.eşime yada annemlere anlatamiyorum artik icimde büyüttükçede ruyalarima gidiyor. böyle sanki pamuk ipligine bagli hayatim ya deliricem ya ölcem...

Çok normal ama bu yaşadıkların. Panik atak olmayan biri de aynı korkuları yasıyor biliyorum emin ol.

Çok normal ama bu yaşadıkların. Panik atak olmayan biri de aynı korkuları yasıyor biliyorum emin ol.
sorma kuzummm sorma... cok iyi olmak bile zor bu hastalikta.bazen cok iyiyim boyle hiiiiic kotu bisey yok.o kadar alismisimki yok yooook diyorum iyi olmam normal degil kesin bisey olacak kötü bir an yaklasiyor diye diye kötü oluyorum;( dogumdan sonra gecicek insallah....

İyiyim deyince büyü bozuluyo sanki :) dua edicem sana arkadasım.

İyiyim deyince büyü bozuluyo sanki :) dua edicem sana arkadasım.
Aynen katiliyorum bir gun tamamen iyi gecse diyorumki alalal bugun ben iyiyim niyeki diyip vucudumu dinlemeye basliyorum bi bakiyorum kotu seyler hissetmeye basliyorum. Insanin elinde degil gercekten korkmamak dedgini gibi panik stakli olmayanda korkar bizde 3 kat daha fazla korkuyoruz ... insallah hepiimiz sag salim kucagimiza aliriz cocuklarimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…