Dogurdugum zaman benden mutlusu olmayacak. O gunun hayaliyle yasiyorum resmen dusundukce gozlerim parliyor .Benim o zaman bitecek insallah. Yeniden dogucam.[/QUO
Bende aynisini dusunuyorum ama dogumdan da korkuyorum hem gelsin istiyorum hem gelmesin
dogumdan neden korkuyorsun. baktin normal dogum yapamiyorsun sezeryan oluverirsin canim. Dogumdan hic korkma. o gunu buyuk bir keyifle bekle.
Olursem.diye dogumda kalbim dayanmazsa diye ooffff nebilimdogumdan neden korkuyorsun. baktin normal dogum yapamiyorsun sezeryan oluverirsin canim. Dogumdan hic korkma. o gunu buyuk bir keyifle bekle.
Yok canim hastanedesin bsey olmaz rahat ol. Benim dogumla ilgili tek korkum dogumu beklerken tansiyonumun cok yukselmesi ama onda da ilac verirler zaten.Olursem.diye dogumda kalbim dayanmazsa diye ooffff nebilim
Senin ilk hamileliğin miDogurdugum zaman benden mutlusu olmayacak. O gunun hayaliyle yasiyorum resmen dusundukce gozlerim parliyor .Benim o zaman bitecek insallah. Yeniden dogucam.
Senin ilk hamileliğin mi
Olursem.diye dogumda kalbim dayanmazsa diye ooffff nebilim
Evet ilk Kez dogum yapicam. Senin bir cocugun vardi demi. Normal dogum mu yapmistin.Senin ilk hamileliğin mi
Neden Nefessiz kalıyorlar anlamadim ben. Sen biliyormusun nedenini. Bence endiselenme korkma.bak oksijen maskesi getirmişler gecmis.Kızlar dün aksam arkadasim acilen sezeryana alindi.en korktugum sey onada oldu
kesildiği an nefessiz kalmis.bir arkadasima daha olmustu.cok korkuyorum ruyalatima girdi oksijen maskesi yetistirmisler hemen bebek biraz kan yutmus falan filan. offff cok kötüyüm cok korkuyorummmm
Evet canım aynisi bendede var ilaclarida bırakınca dahada bastı
Evet ek atim gibi degil mi ? Peki surekli carpinti gibimi senin yoksa arada mi yapiyor
çok berbat bişey bu ya çok heyecanlanıyorum. Bazen üst üste oluyo çok korkuyorumEvet canım aynisi bendede var ilaclarida bırakınca dahada bastı
A arunaaa kötü düşünmemeye çalış arkadasım biliyorum elinde değil son zamanlara geldin korkuyorsun ams domestikusun da dediği.gibi hastane orası bir sıkıntıya anında müdahale ederler. Kim bilir kaç çeşit hasta ve sıkıntı gördüler doğumda. Benim arkadasım da 3 gün önce sezeryan oldu. Kesilince tansiyonu çıkmış hemen uyutmuşlar. Bi çaresi var biri olmazsa diğeri. Sakin olmaya çalış cnm.
hic böyle seyler yazmak istemezdim Özürdilerim ama aklima girdiler iste dinlemem lazimdi.eşime yada annemlere anlatamiyorum artik icimde büyüttükçede ruyalarima gidiyor. böyle sanki pamuk ipligine bagli hayatim ya deliricem ya ölcem...
sorma kuzummm sorma... cok iyi olmak bile zor bu hastalikta.bazen cok iyiyim boyle hiiiiic kotu bisey yok.o kadar alismisimki yok yooook diyorum iyi olmam normal degil kesin bisey olacak kötü bir an yaklasiyor diye diye kötü oluyorum;( dogumdan sonra gecicek insallah....Çok normal ama bu yaşadıkların. Panik atak olmayan biri de aynı korkuları yasıyor biliyorum emin ol.
sorma kuzummm sorma... cok iyi olmak bile zor bu hastalikta.bazen cok iyiyim boyle hiiiiic kotu bisey yok.o kadar alismisimki yok yooook diyorum iyi olmam normal degil kesin bisey olacak kötü bir an yaklasiyor diye diye kötü oluyorum;( dogumdan sonra gecicek insallah....
Aynen katiliyorum bir gun tamamen iyi gecse diyorumki alalal bugun ben iyiyim niyeki diyip vucudumu dinlemeye basliyorum bi bakiyorum kotu seyler hissetmeye basliyorum. Insanin elinde degil gercekten korkmamak dedgini gibi panik stakli olmayanda korkar bizde 3 kat daha fazla korkuyoruz ... insallah hepiimiz sag salim kucagimiza aliriz cocuklarimiziİyiyim deyince büyü bozuluyo sanki :) dua edicem sana arkadasım.
Bende aunı korkuyu yaşıyorum canm AylardırYok canim hastanedesin bsey olmaz rahat ol. Benim dogumla ilgili tek korkum dogumu beklerken tansiyonumun cok yukselmesi ama onda da ilac verirler zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?