Evt arkadasım dinleme öyle şeyleri burda herkes hassas panik oyüzden herkes senin dedîğinide etkilenip kurabîlir. Sen gönlünü güzel tut doğumun güzel gecicek înşallahKızlar dün aksam arkadasim acilen sezeryana alindi.en korktugum sey onada oldu
kesildiği an nefessiz kalmis.bir arkadasima daha olmustu.cok korkuyorum ruyalatima girdi oksijen maskesi yetistirmisler hemen bebek biraz kan yutmus falan filan. offff cok kötüyüm cok korkuyorummmm
İyiyim deyince büyü bozuluyo sanki :) dua edicem sana arkadasım.
bende çok istiyorum yapabilmeyi :) sezeryandan sonra rahat hareket edememe beni korkutuyor çok. birde ondan sonraki dikişler .gerçi normal dogumda da oluyor dikiş ama sezeryanda görünen yerlerimde oluyor ben gorücm yani. ah şu sağlık takıntısıEvet canım bir tane oğlum var. normal yaptımseninde normal yapmanı isterim
biz sanırım kendi kendimize yükselticez o tansiyonu :) ilaç verirler canım ya ben sormuştum doktoruma korkma sende o kadar . ben nasıl farkederim diye düşünüyordum onun içinde tansiyon aleti taktırırız. sende o zamana kadar tansiyon aletleriyle barışmayı denesenBende aunı korkuyu yaşıyorum canm Aylardır
Canm evdeki tansiyon Aletlerini verdm ananeme :) ben görünce korkyrm oyüzden ölçmem imkansz :) doktor ölçersedr bna söylemyn diyorım :) evet doğumda kontrol altnda olcz Allahtan. Bn sezeryan olablrm ancak ztn. Bebgi gösterdkten snra beni dikerlerken uyutmalarnı isterm yoksa kendmi kontrollyemembiz sanırım kendi kendimize yükselticez o tansiyonu :) ilaç verirler canım ya ben sormuştum doktoruma korkma sende o kadar . ben nasıl farkederim diye düşünüyordum onun içinde tansiyon aleti taktırırız. sende o zamana kadar tansiyon aletleriyle barışmayı denesenen son doktorda ölçtürmüştün sıkıntı çıkmamıştı. şimdi nasılsın tansiyon ölçtürürken.
Bir iki kere de ben yasadim arkadasim onu gece nefesim kesilmis birden derin nefes alarak uyandim butun vucudum titredi korkudan... bilinc altimizdan kaynakli saniyorum ben anlamadim ... neden normal saglikli insanlar yasamiyor bunlari.. hersey mi psikolojik herseyi bilinc altimi yonetiyor... hic korkma bak bende yasadim ve bu saglikla ilgili birsey degil emin ol ne zaman cok kuvvetli ataklar gecirsem sonrasinda boyle seyler yasiyorum.. sen hic korkma bak.bisey olmadi ... ya olursa diye.korkma bidaha gelirse diye bekleme kafana takarsan daha kotusude gelir sakin olmaya calisKızlar dün berbat bi geceydi resmen nefesim kesildi ve can havliyle uyandım eşimin kolunu sıkmışım o da çok korktu sabaha kadar uyuyamadım;((( ya ölseydim diyorum off şu Düşünceler;((((
Ilk defa oldu bu kadar ;(( çok korktum bu kadarını beynimiz yapabilir mi Allah aşkına bişey söyleyin ben artık gerçekten ciddi ciddi hasta olduğumu düşünüyorumBir iki kere de ben yasadim arkadasim onu gece nefesim kesilmis birden derin nefes alarak uyandim butun vucudum titredi korkudan... bilinc altimizdan kaynakli saniyorum ben anlamadim ... neden normal saglikli insanlar yasamiyor bunlari.. hersey mi psikolojik herseyi bilinc altimi yonetiyor... hic korkma bak bende yasadim ve bu saglikla ilgili birsey degil emin ol ne zaman cok kuvvetli ataklar gecirsem sonrasinda boyle seyler yasiyorum.. sen hic korkma bak.bisey olmadi ... ya olursa diye.korkma bidaha gelirse diye bekleme kafana takarsan daha kotusude gelir sakin olmaya calis
Aynen canim bende ole dusunuyorum bazen hayir diyorum bu kadar olurmu diyorum psikoloji bukadar mi etkiler diyorum... ama kalp doktorunada giittim yine birsey yok ama bunlari yasiyorum iste neden bi cevap yokIlk defa oldu bu kadar ;(( çok korktum bu kadarını beynimiz yapabilir mi Allah aşkına bişey söyleyin ben artık gerçekten ciddi ciddi hasta olduğumu düşünüyorum
Aynen cnm bende çok korkuyorum artık değişik çarpıyo bide extrasistol deniyo hatta oluyomu sizde de??
Merhaba arkadaşlar ben panik atak tedavisi görüyorum paxera 20 mg yarım dideral yarım öğlen yarım akşam alıyorum psikiyatrist doktorum da hamile olduğumu biliyor ve riski yok dedi ancak kadın doğum doktorum asla depresyon ilacı kullanmanı istemiyorum dedi şimdi çok korkuyorum emin olmak istiyorum bebeğime zarar vermek istemiyorum 6 haftalık hamileyim arkadaşlar
Arkadaşlar ben anksiyete tedavisi görüyorum paxera ve dideral kullanıyorum kadın doğum bırakacaksın dedi psikiyatrist doktorum asla dedi sizce ne yapmalıyım
A arunaaa kötü düşünmemeye çalış arkadasım biliyorum elinde değil son zamanlara geldin korkuyorsun ams domestikusun da dediği.gibi hastane orası bir sıkıntıya anında müdahale ederler. Kim bilir kaç çeşit hasta ve sıkıntı gördüler doğumda. Benim arkadasım da 3 gün önce sezeryan oldu. Kesilince tansiyonu çıkmış hemen uyutmuşlar. Bi çaresi var biri olmazsa diğeri. Sakin olmaya çalış cnm.
Epidural olmayın siz de. Genel anestezi yaptırın. Doğurduğunuzu görünce nolacak? Görmeyiverin.
D domestikus ben hala çok zorlanıyorum doktora iki günde bir yazıyorum sabırlı ol,gececek,ben biliyorum diyor. Benim merak ettiğim insan bu duruma gelmişken bu duyguları yasarken nasıl eski haline dönebilir??
Ne guzel konusuyorsun cok teskkur ederiz allah ragzi olsun cok.haklisin dediklerinde insallah hersey zamanla gececek ...Çünkü şu anda seni başka bi hormon yönetiyor. Doğumdan sonra da başka hormon yönetecek. Onun için daha iyi hissedeceksin. Ama şöyle düşünmeyin. Doğumu yaptım, ertesi gün güllük gülistanlık olacak gibi düşünmeyin. Her şey zamanla. Ağrıların geçmesi, baş dnmesinin, yorgunluğun geçmei.. Hepsi zamanla. Hepinize tavsiyem, doğumdan sonra sadec bebeğinizi ve kendinizi düşünün. Evi, işi gücü düşünmeyin bi süre. Bebek uyudukça uyuyun, dinlenin. Olumsuz şeylerden uzak durun. Kendinize iyi olmak için zaman tanıyın. Geçecektir İnşallah.
Ne guzel konusuyorsun cok teskkur ederiz allah ragzi olsun cok.haklisin dediklerinde insallah hersey zamanla gececek ...
Konyar ilaç kullanmasak başedemezmiyiz acaba?? Bana da lustral önerildi kararı bana Bıraktı bende direniyorum neler yapsakki daha kötü olmasak biraz daha iyi hissetsek??D domestikus ben hala çok zorlanıyorum doktora iki günde bir yazıyorum sabırlı ol,gececek,ben biliyorum diyor. Benim merak ettiğim insan bu duruma gelmişken bu duyguları yasarken nasıl eski haline dönebilir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?