Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Doktorun ne diyor 14 8/ze muayenede

Canım iyiki varsiniz çok tesekkur ederim sizde olmasaniz naparim bilmem

Canım iyiki varsiniz çok tessukr ederim ilgin için sizler olmasaniz naparim bilmem
Bende buraya takildim takilali okadar iyi hisseder oldumki anlatamam inan psikologla bile bukadar iyi hissetmiyorm. Gercekten benim gibi olanlarla konusmak cok iyi geliyor

Bende buraya takildim takilali okadar iyi hisseder oldumki anlatamam inan psikologla bile bukadar iyi hissetmiyorm. Gercekten benim gibi olanlarla konusmak cok iyi geliyor
Aynen canım gerçekten öğle oluyor insan birbirini görmeden de teselli yada ne denir rahatlata biliyor ne güzle diymi birbirimize destek olmak çok şükur siizn kaç haftalikti nerede oturuyor sunuz

A
Aynen canım gerçekten öğle oluyor insan birbirini görmeden de teselli yada ne denir rahatlata biliyor ne güzle diymi birbirimize destek olmak çok şükur siizn kaç haftalikti nerede oturuyor sunuz
Ankaraliyim ben 33 + 4 gun oldum. Heycan dorukta gittikce yaklasiyorum... sen peki

Doktorun ne diyor 14 8/ze muayenede
önemsemiyor. bazılarında olurmuş böyle doktora gelince yükselme. tabi ben kardiyolojiye gittim holter taktırdım böbreklere baktırdım hiçbir şey çıkmadı. bunun sonucunda bu kanıya vardı doktor.

önemsemiyor. bazılarında olurmuş böyle doktora gelince yükselme. tabi ben kardiyolojiye gittim holter taktırdım böbreklere baktırdım hiçbir şey çıkmadı. bunun sonucunda bu kanıya vardı doktor.
Bende taktirayimmi holter ne dersin doktor mu önerdi size

Evet canım bende öğle düşünüyorum panik bozukluktan bence taka taka is bu raya kadar geldi
ama sen tuzsuz beslenme bence. birde uzun süre aç kalma ben kaldıgım zamanda başım dönüyor. ben nedense panik ataktan oldugunu düşünmüyorum seninkinin de.

evet bana doktor önerdi ama benim ilk zamanlar 16 lardaydı doktor yanında. sonra holter takıldı tansiyonun cokta düşük olmadıgı görüldü. sonra diyete girdim. tansiyonum düştü baya. tekrar holter taktırdım herseyin normal oldugunu gördük. şimdi ise doktorda 14-7 14-8 civarında gelen bir tansiyonum var. yani bende aslında yükseklik varmış ben diyetle normale döndürdüm. ama tabi doktorda yüksek gelmeye devam ediyor. evde ise 11-5 genelde. ama senin zaten şimdi 11-6 geliyor. bence tansiyonun çok güzel. holtere gerek yok gibi ama doktoruna sor gene. birde tuzsuz beslenmeye devam etmemeni öneririm. az tuzlı tüket. su anda bende oyle yapıyorum. tuzsuz beslenirsem daha da düşüyor çünkü tansiyonum.

Tamam canım çok teşekkür ederim

D Duzce sen ne kadarlik oldun peki bir de antidepresan kullaniyormusun
Ben 19/zuncu haftamdayi. Canim kullanıyordu m bırakmak zorunda kaldım ben oğlumu doğurduktan sonra depresyona yakalndim 2 sene emzirdim onu kullanamadim sonrasında 7 sene kullandım canım hamile olduğumu öğrenince de bıraktım ama çok zorlandim kardiyoliga bile gittim simdiyi sorarsan idare ediyorum

Sonrasında da oğlum okula başlayınca kesmeye başladım yavaştan ilaclarimi sonrasında bu sefer panik atak geçirdim tekrardan don basa oldu tedaviyi bastan aldık ama ikinci geçirdiğim çok agir oldu ve hala atlatamadim olan bu

Bas donmesi sadece tansiyon dusmesindemi oluyor acaba yoksa yukselincemi

Bas donmesi sadece tansiyon dusmesindemi oluyor acaba yoksa yukselincemi
Yukselince bas agrisi yapar daha cok . Gerci bende onuda yapmiyor:) ben tansiyonumun yukseldigini anlamıyorum ama düştüğünu basimin donmesinden hemen anlayip müdahale ediyorum.

Kızlar göğüs ağrım var kolumda sanki uyuşuk gibi kalp krizi geçiyor olamam değil mi;(((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…