Doktorun ne diyor 14 8/ze muayenedeaslında normal gibi ama anlık düşüşler olabilir. sen yakalayamayabilrsin. sen tamamen tuzsuz beslenme bence . az tuzlu ye ama tamamen tuzsuz olmasın zaten doktorunda öyle demiş. benim yükselmiyor doktor kontrolleri hariç. doktorda da 14-8 gibi geliyor genelde.
Evet canım bende öğle düşünüyorum panik bozukluktan bence taka taka is bu raya kadar geldiO
Ozaman tansiyondan degil arkadasim tamamrn psikolojik ☺
Canım iyki varsiniz çok tesekkur ederimEvet canım bende öğle düşünüyorum panik bozukluktan bence taka taka is bu raya kadar geldi
Canım iyiki varsiniz çok tessukr ederim ilgin için sizler olmasaniz naparim bilmemDoktorun ne diyor 14 8/ze muayenede
Canım iyiki varsiniz çok tesekkur ederim sizde olmasaniz naparim bilmemaslında normal gibi ama anlık düşüşler olabilir. sen yakalayamayabilrsin. sen tamamen tuzsuz beslenme bence . az tuzlu ye ama tamamen tuzsuz olmasın zaten doktorunda öyle demiş. benim yükselmiyor doktor kontrolleri hariç. doktorda da 14-8 gibi geliyor genelde.
Bende buraya takildim takilali okadar iyi hisseder oldumki anlatamam inan psikologla bile bukadar iyi hissetmiyorm. Gercekten benim gibi olanlarla konusmak cok iyi geliyorCanım iyiki varsiniz çok tessukr ederim ilgin için sizler olmasaniz naparim bilmem
Aynen canım gerçekten öğle oluyor insan birbirini görmeden de teselli yada ne denir rahatlata biliyor ne güzle diymi birbirimize destek olmak çok şükur siizn kaç haftalikti nerede oturuyor sunuzBende buraya takildim takilali okadar iyi hisseder oldumki anlatamam inan psikologla bile bukadar iyi hissetmiyorm. Gercekten benim gibi olanlarla konusmak cok iyi geliyor
Ankaraliyim ben 33 + 4 gun oldum. Heycan dorukta gittikce yaklasiyorum... sen pekiAynen canım gerçekten öğle oluyor insan birbirini görmeden de teselli yada ne denir rahatlata biliyor ne güzle diymi birbirimize destek olmak çok şükur siizn kaç haftalikti nerede oturuyor sunuz
önemsemiyor. bazılarında olurmuş böyle doktora gelince yükselme. tabi ben kardiyolojiye gittim holter taktırdım böbreklere baktırdım hiçbir şey çıkmadı. bunun sonucunda bu kanıya vardı doktor.Doktorun ne diyor 14 8/ze muayenede
Bende taktirayimmi holter ne dersin doktor mu önerdi sizeönemsemiyor. bazılarında olurmuş böyle doktora gelince yükselme. tabi ben kardiyolojiye gittim holter taktırdım böbreklere baktırdım hiçbir şey çıkmadı. bunun sonucunda bu kanıya vardı doktor.
Masalh bayağı atlatmissin canım hadi bakalım darısı başımıza ben İstanbul da yaşıyorum canım benim gorumcem de ankara daA
Ankaraliyim ben 33 + 4 gun oldum. Heycan dorukta gittikce yaklasiyorum... sen peki
ama sen tuzsuz beslenme bence. birde uzun süre aç kalma ben kaldıgım zamanda başım dönüyor. ben nedense panik ataktan oldugunu düşünmüyorum seninkinin de.Evet canım bende öğle düşünüyorum panik bozukluktan bence taka taka is bu raya kadar geldi
evet bana doktor önerdi ama benim ilk zamanlar 16 lardaydı doktor yanında. sonra holter takıldı tansiyonun cokta düşük olmadıgı görüldü. sonra diyete girdim. tansiyonum düştü baya. tekrar holter taktırdım herseyin normal oldugunu gördük. şimdi ise doktorda 14-7 14-8 civarında gelen bir tansiyonum var. yani bende aslında yükseklik varmış ben diyetle normale döndürdüm. ama tabi doktorda yüksek gelmeye devam ediyor. evde ise 11-5 genelde. ama senin zaten şimdi 11-6 geliyor. bence tansiyonun çok güzel. holtere gerek yok gibi ama doktoruna sor gene. birde tuzsuz beslenmeye devam etmemeni öneririm. az tuzlı tüket. su anda bende oyle yapıyorum. tuzsuz beslenirsem daha da düşüyor çünkü tansiyonum.Bende taktirayimmi holter ne dersin doktor mu önerdi size
Tamam canım çok teşekkür ederimevet bana doktor önerdi ama benim ilk zamanlar 16 lardaydı doktor yanında. sonra holter takıldı tansiyonun cokta düşük olmadıgı görüldü. sonra diyete girdim. tansiyonum düştü baya. tekrar holter taktırdım herseyin normal oldugunu gördük. şimdi ise doktorda 14-7 14-8 civarında gelen bir tansiyonum var. yani bende aslında yükseklik varmış ben diyetle normale döndürdüm. ama tabi doktorda yüksek gelmeye devam ediyor. evde ise 11-5 genelde. ama senin zaten şimdi 11-6 geliyor. bence tansiyonun çok güzel. holtere gerek yok gibi ama doktoruna sor gene. birde tuzsuz beslenmeye devam etmemeni öneririm. az tuzlı tüket. su anda bende oyle yapıyorum. tuzsuz beslenirsem daha da düşüyor çünkü tansiyonum.
Ben 19/zuncu haftamdayi. Canim kullanıyordu m bırakmak zorunda kaldım ben oğlumu doğurduktan sonra depresyona yakalndim 2 sene emzirdim onu kullanamadim sonrasında 7 sene kullandım canım hamile olduğumu öğrenince de bıraktım ama çok zorlandim kardiyoliga bile gittim simdiyi sorarsan idare ediyorum
Bende taktirayimmi holter ne dersin doktor mu önerdi size
Bas donmesi sadece tansiyon dusmesindemi oluyor acaba yoksa yukselincemionun için demiştim canım. bende tuzsuz beslenmeye başladıgımda aynı şey oldu. tansiyonumu ölçtüm 4 lere kadar düşmüştü. şimdi tamamen tuzsuz beslenmiyorum. bak ayran yap iç düzelicek baş dönmen.
Yukselince bas agrisi yapar daha cok . Gerci bende onuda yapmiyor:) ben tansiyonumun yukseldigini anlamıyorum ama düştüğünu basimin donmesinden hemen anlayip müdahale ediyorum.Bas donmesi sadece tansiyon dusmesindemi oluyor acaba yoksa yukselincemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?