Canım nasılsın benim bugün tansiyonum 13/6/çıktı bir sorun olurmu acaba miyde bulantı sından dolayı sitres yaptım ondan mi oldu bilmemarkadaşlar sürekli yazıyorum belki ama imkanınız varsa mutlaka psikologa da gidin. bu ilacın sonu yok. tekrar başa sarıyoruz. ben yaşadım siz de yaşamışınızdır. aramızda senelerdir ilaç kullananlarda vardır. çözüm olmuyor bu ilaçlar. terapi kesin çözüm mü derseniz kesin çözüm mü bilemem. tam iyileşme garantisini ne ilaç ne terapi veremez belki ama şuna eminim ki psikologa giderek en azından iyileşme umudumuz var
Bence ilacın sonu yok cnm yıllardır çok kullandım açıkçası bir fayda göremedim ben ilaca inancım kalmadı zor bi dönemdeyiz ne güzel 34 olmuşsun senNe kadarlikdin sen arkadasim... bana kimse ilac onermiyor kac farkli doktra gittim ven kendimi kotu hissetsemde yinede kullanmasan iyi olur deyip gonderiyorlar biktim artik ben 34 oldum az kaldi ama insallah lohusalik da guzel atlatiriz.
Hergün 8-4 ama;(( çok tuzlu yiyorum hergün tuzlu ayranHamilelikte düşük tansiyondan korkma, düşük tansiyon iyidir. Çok düşerse anlarsın zaten, benim bir iki defa oldu, yat hemen sırt üstü ayaklarının altına bişey koy, tuzlu birseyler de yiyebilirsin.
Ayy ne güzel nasıl imrendim anlatamamcanlaaar çantam hazır artik.bugun son olarak bebek bezide aldim.artik gelebilir prensesim ama biraz daha dayanalim az daha büyüsün diye dua ediyorum
Neden rahatsız mi oluyosun düşük tansoyondan fazlada tuzu sokma vücuduna od a bir sure sonra zarar vermesin sana albüm mu ne ondan olur allah korusun doktoruna soyleHergün 8-4 ama;(( çok tuzlu yiyorum hergün tuzlu ayran( işe bile gidemiyorum bu da beni iyice kötü etkiledi panik atak yetmezmiş gibi bide depresyon eklendi sanki (
Yok canim hicbisey olmaz.benimde geliyor arada. Stresten heyecandan yükselebikir cok normal. Onemli olan surekli yuksek olmamasi.Canım nasılsın benim bugün tansiyonum 13/6/çıktı bir sorun olurmu acaba miyde bulantı sından dolayı sitres yaptım ondan mi oldu bilmem
canlaaar çantam hazır artik.bugun son olarak bebek bezide aldim.artik gelebilir prensesim ama biraz daha dayanalim az daha büyüsün diye dua ediyorum
Bas ağrısı oluyomu sende yükselince benim kafam uyusuyo bence panik ten oluyo gibi geliyoYok canim hicbisey olmaz.benimde geliyor arada. Stresten heyecandan yükselebikir cok normal. Onemli olan surekli yuksek olmamasi.
lohusa gecelik ve sabahlik 2 adet, terlik, saç bantları, ic çamaşırı, mama,mama kabı ve mama kaşığı, bebek hastane çıkışı 2 adet, bez ,ped , islak mendil veeee makyaj cantasiiiiii. bir umut koydum yinede belki hersey yolunda giderde biraz kendime renk veririmİnşallah kuzuşum büyüsün :) süt iç son zamanlarda bebeğe çok kilo aldırıyomuş :) ne koydun çantana canım? Önerin var mı??
Bu bas dönmesi psikolojik herhalde bendede varSu an çok kötü baş dönmem var arkadaşım ya evde yalnız kalamıyorum 6 haftaya kadar zaten kullandım ki ben
lohusa gecelik ve sabahlik 2 adet, terlik, saç bantları, ic çamaşırı, mama,mama kabı ve mama kaşığı, bebek hastane çıkışı 2 adet, bez ,ped , islak mendil veeee makyaj cantasiiiiii. bir umut koydum yinede belki hersey yolunda giderde biraz kendime renk veririm
Mama icin eskiden beri kullanilan sma markali bir urun var zaten belirli yerlerde satiliyor eczanede ozellikle onun icin cok iyi diyorlarBen bir tane pijama takımı aldım geceliği yok ama. İki üç tane de sade alt eşofman koyayım diyorum. Canım bir de Mama ne aldın markası ne yani?
Ben bir tane pijama takımı aldım geceliği yok ama. İki üç tane de sade alt eşofman koyayım diyorum. Canım bir de Mama ne aldın markası ne yani?
Ne kadarlik oldun senkuzum ben sezeryan olacagim icin pijama giyemezsin dediler.o yuzden gecelik aldim. ben aptamil aldim yeni doğan. akkiniza gelen baska bisey varmi cantayaaa???
yok baş agrısı olmuyordu yükseldiğinde. ben denk gelip ölçersem anlıyorum zaten . bende hiçbir belirti olmuyor yükseldiğinde. ama benimde baş agrılarım oluyordu. hamilelikten olurmuş. seninki de ondan olabilir.Bas ağrısı oluyomu sende yükselince benim kafam uyusuyo bence panik ten oluyo gibi geliyo
Çok sagul canım benim tansiyon da bi belirti vermiyordu ama ben belirti arıyorum herhaldeyok baş agrısı olmuyordu yükseldiğinde. ben denk gelip ölçersem anlıyorum zaten . bende hiçbir belirti olmuyor yükseldiğinde. ama benimde baş agrılarım oluyordu. hamilelikten olurmuş. seninki de ondan olabilir.
Paxera ve paxil aynı ise ben paxil kullanıyordum bırakma aşamasında hamile kaldım kestim ilacı. Dideral kullanmadım hiçArkadaşlar paxera ve dideral kullanıpta hamile iken bırakan var mı?
Nasıl gidiyor nefes darlığı var miPaxera ve paxil aynı ise ben paxil kullanıyordum bırakma aşamasında hamile kaldım kestim ilacı. Dideral kullanmadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?