Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

kızlar bugün kötü günümdeyim... ilacı bırakmış olmanın etkileri basliyor sanirim...icim daraliyordu anladim zaten yavaş yavaş geldi. bisey olacak bisey oluyor kötü bisey bu diye beklemeye basladim derken hoooooop geldi.aglicam sanki birazdan korkuyorum diye.36.haftaya girdim artik sabrimin sonundayim bu kadar dayanmisken bisey olmaz degilmi???içim Geçicek kendimi kaybedicem saniyorum boyle saniyelik yabancilasma oluyor sicak basiyorr

Kızlar burnum tıkalı iyice nefes alamaz hale geldim(( şahtım Şahbaz oldum yani(

Geçmiş olsun hasta mı oldun? Hamilelikte burun şişmesi olurmuş. Hatta kontakt lens takanların numarası değişirmiş ve lens takamazlarmış :))

Korkmamaya çalış. Çoğu gitmiş azı kalmış. İnşallah güzel olacak herşey.

Bende 34 oldum sona yakladtikca sanirim stresdende daha fazla tetikleniyir diye dusunuyirum.. aruuna sende nabiz yukseklihi yadiyormusun bugun doktorum bana nabzin yuksek sezaryen dusunuyirum dedi

Geçmiş olsun hasta mı oldun? Hamilelikte burun şişmesi olurmuş. Hatta kontakt lens takanların numarası değişirmiş ve lens takamazlarmış :))
O bendede var canım birde gözlerim çok kasınıyor aleejiden herhalde ;-)

Teşekkürler kızlar hapşırıp duruyorum grip mi oluyorum anlamadım (

Bende 34 oldum sona yakladtikca sanirim stresdende daha fazla tetikleniyir diye dusunuyirum.. aruuna sende nabiz yukseklihi yadiyormusun bugun doktorum bana nabzin yuksek sezaryen dusunuyirum dedi
evet evet tabi zaten anliyorum kalbim ağzımda atıyor sanki.. resmen tişörtümden disardan küt küt gözüküyor.

Peki sureklimi mesela yoksa arada bir mi vuruyor... benim surekli ve korkuyorum hep 100 civari
sürekli degil benim ama 100 civari cok normal.kalbin 2 kisilik kan pompaliyor.doktorum bana cok normal demisti zaten.benim bu durumda 140 falan oluyor.

Kızlar vallaha bende güldüm haklısınız :) kuruntuluyuz hele zihinde kurupta söze dökemediklerimiz. Biri beynimdeki kurduklarımı cihazla görse bilse yatırır ruh hastalrı bölümüne :)) resmen esyaların bile ugursuzlgna falan inanıyorm bunu bugn giydgmde kötü bigün geçrmştm giymyim falan iyice dellendim :) tek istedgm Allahın izniyle şöyle 30 lu haftalara girmek daha 20 yim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…