O bendede var canım birde gözlerim çok kasınıyor aleejiden herhalde ;-)Kızlar burnum tıkalı iyice nefes alamaz hale geldim(( şahtım Şahbaz oldum yani (
Kızlar burnum tıkalı iyice nefes alamaz hale geldim(( şahtım Şahbaz oldum yani (
kızlar bugün kötü günümdeyim... ilacı bırakmış olmanın etkileri basliyor sanirim...icim daraliyordu anladim zaten yavaş yavaş geldi. bisey olacak bisey oluyor kötü bisey bu diye beklemeye basladim derken hoooooop geldi.aglicam sanki birazdan korkuyorum diye.36.haftaya girdim artik sabrimin sonundayim bu kadar dayanmisken bisey olmaz degilmi???içim Geçicek kendimi kaybedicem saniyorum boyle saniyelik yabancilasma oluyorsicak basiyorr
Lens ne alaka gozdemi sisiyoGeçmiş olsun hasta mı oldun? Hamilelikte burun şişmesi olurmuş. Hatta kontakt lens takanların numarası değişirmiş ve lens takamazlarmış :))
Lens ne alaka gozdemi sisiyo
Bende 34 oldum sona yakladtikca sanirim stresdende daha fazla tetikleniyir diye dusunuyirum.. aruuna sende nabiz yukseklihi yadiyormusun bugun doktorum bana nabzin yuksek sezaryen dusunuyirum dedikızlar bugün kötü günümdeyim... ilacı bırakmış olmanın etkileri basliyor sanirim...icim daraliyordu anladim zaten yavaş yavaş geldi. bisey olacak bisey oluyor kötü bisey bu diye beklemeye basladim derken hoooooop geldi.aglicam sanki birazdan korkuyorum diye.36.haftaya girdim artik sabrimin sonundayim bu kadar dayanmisken bisey olmaz degilmi???içim Geçicek kendimi kaybedicem saniyorum boyle saniyelik yabancilasma oluyorsicak basiyorr
Geçmiş olsun hasta mı oldun? Hamilelikte burun şişmesi olurmuş. Hatta kontakt lens takanların numarası değişirmiş ve lens takamazlarmış :))
O bendede var canım birde gözlerim çok kasınıyor aleejiden herhalde ;-)
Teşekkürler kızlar hapşırıp duruyorum grip mi oluyorum anlamadımGeçmiş olsun hasta mı oldun? Hamilelikte burun şişmesi olurmuş. Hatta kontakt lens takanların numarası değişirmiş ve lens takamazlarmış :))
Kaç çıktı nabzın??Bende 34 oldum sona yakladtikca sanirim stresdende daha fazla tetikleniyir diye dusunuyirum.. aruuna sende nabiz yukseklihi yadiyormusun bugun doktorum bana nabzin yuksek sezaryen dusunuyirum dedi
Kuru kuru hapsirik o da var canım bendeTeşekkürler kızlar hapşırıp duruyorum grip mi oluyorum anlamadım(
Hep 100 gibi cikiyor arada degil surekli bu sekildeKaç çıktı nabzın??
Yok canim benim yarın gideceğim yoktu doktor 12ye kadar çalışıyormuş çok sağol ilgin için:-Darkadaşım ne yaptın gittin mi doktora?
elimde olsa keşkeKorkmamaya çalış. Çoğu gitmiş azı kalmış. İnşallah güzel olacak herşey.
evet evet tabi zaten anliyorum kalbim ağzımda atıyor sanki.. resmen tişörtümden disardan küt küt gözüküyor.Bende 34 oldum sona yakladtikca sanirim stresdende daha fazla tetikleniyir diye dusunuyirum.. aruuna sende nabiz yukseklihi yadiyormusun bugun doktorum bana nabzin yuksek sezaryen dusunuyirum dedi
Peki sureklimi mesela yoksa arada bir mi vuruyor... benim surekli ve korkuyorum hep 100 civarievet evet tabi zaten anliyorum kalbim ağzımda atıyor sanki.. resmen tişörtümden disardan küt küt gözüküyor.
sürekli degil benim ama 100 civari cok normal.kalbin 2 kisilik kan pompaliyor.doktorum bana cok normal demisti zaten.benim bu durumda 140 falan oluyor.Peki sureklimi mesela yoksa arada bir mi vuruyor... benim surekli ve korkuyorum hep 100 civari
Mesela suan kac arkadasimsürekli degil benim ama 100 civari cok normal.kalbin 2 kisilik kan pompaliyor.doktorum bana cok normal demisti zaten.benim bu durumda 140 falan oluyor.
112 cikti.ben buna ragziyim gayet iyiMesela suan kac arkadasim
112 mi oturuyormuydun peki ... neden hep bole yuksek yahu niye normal hamileler gibi 80 90 atmiyor anlamiyorum... bufami panik atagin oyunu112 cikti.ben buna ragziyim gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?