bunlari surekli düşünuyorum sonra birden hareketim kisitlaninca ki bu dun cok oldu birden dusunceler basiveriyor. Ben iyi ki bu sisme olayini dusunmemisim hamile kalmadan :) peki sen hic benim gibi birine rastladinmi. Benim bu yasadigim ne anlamıyorum anksiyete degil sanki.
Benimde sirt agrim gogus agrim cok oluyor ozellikle geceleri ... ben tabi sonlara yaklasiyorum oyuzdendir diye avunuyorum. Kalp doktoruna yeni gittin bisey ciksa cikardi arkadasim bence hic gitme kendini rahatlat .. gerci kendime bende soz geciremiyorum bende iki hafta once gittim ama bu ek atim gibi bisey yeni basladi sanki yine mi gitsem diyorum .. bunaldim artik doktor doktor doktorAnladım canm brnde aynen öyleylim. Dün gece sırtm ağrıdı çok korktum sabahta ağrıyınca bidaha uyuyamadm acaba bişey mi oluyo diye. Bikaç gün önce kardiyolaga gitmstm ama bidaha mı gitsem acaba ? Böyle göğsüm falanda agrıdı biraz
Sen normal dogum mi yaptin peki... bu ek atimlar bisrye engelmidir... normal dogum icin falan ikk gundur ben ona taktim internettede kotu kotu seyler yaziyor canim sikiliyor icim daraliyorYa yok ben hiç kardiolojiye gitmedim. Kadın doğumcuya danışıp dideral içtim işte. Kısaca ben Allah'a emanet bi hamilelik yaşadım. Doktorsuz, testsiz, kontrolsüz...
yok ben sezaryen doğum yaptım genel anesteziyle. Zaten normal doğum istemiyordum. Psikolojim kaldırmazdı. Aniden suyum gelince sezaryen oldum mecbur.Sen normal dogum mi yaptin peki... bu ek atimlar bisrye engelmidir... normal dogum icin falan ikk gundur ben ona taktim internettede kotu kotu seyler yaziyor canim sikiliyor icim daraliyor
Slm arkadaşlar vajinal akıntısı olanlar varmı benim sulu şekilde sari akintim var normalde sari akintim oliyorduda sulu şekilde gelmeye başladı
evet kesinlikle çaresiz kaldıgımı kısıtlandıgımı hissediyorum. sanki bir yerden kaçmam gerekecek ama ben koca karnımla kaçamıycam:) tam olarak o anda düşündüğüm bu aslında. nefes alamama olayını artık takmıyorum. gecende sen demiştin ya bebek aşağıya inecek diye o zamandan beri geçti korkum senin sayende sağolasın. şimdi ki takıntım şişen karnım . karnım kendini farkettirdiği zamanlarda oluyor. aslında şu anda çok sıkıntı çekmiyorum ama en ufak bir kısıtlamada gelecek günler geliyor aklıma daralıyorum kuruyorumda kuruyorum. eşime soruyorum sürekli daha ne kadar şişerim sence diye. şimdi sana yazarken farkettimde ben karnım şişince hiç hareket edemeyeceğimi düşünüyorum sanırım. ben aslında hareket edememekten korkuyorum. doktorda da ultrasona girmek hareketsiz yatmak zor geliyor. şimdiden nst ye nasıl girerim ben diyorum.Bizim durumumuzda bilinaltımızda ölüm korkusu ve çaresiz kalma korkusu var büyük ihtimalle. Karnının şişmesi nefessiz kalmak ve çaresizlikten ölmek demek bi düşün. Allah böyle bişey verir mi bize? Bunu da düşün. Hamile kalacaksın ama nefessizlikten öleceksin? Olur mu hiç? Burada 10 kişiden 5-6 belki de daha fazlası aynı şeyden korktu. Sonra nefessizlikten ölmediler tabi :)) Korkma. Ortak bi derdin var :)
evet kesinlikle çaresiz kaldıgımı kısıtlandıgımı hissediyorum. sanki bir yerden kaçmam gerekecek ama ben koca karnımla kaçamıycam:) tam olarak o anda düşündüğüm bu aslında. nefes alamama olayını artık takmıyorum. gecende sen demiştin ya bebek aşağıya inecek diye o zamandan beri geçti korkum senin sayende sağolasın. şimdi ki takıntım şişen karnım . karnım kendini farkettirdiği zamanlarda oluyor. aslında şu anda çok sıkıntı çekmiyorum ama en ufak bir kısıtlamada gelecek günler geliyor aklıma daralıyorum kuruyorumda kuruyorum. eşime soruyorum sürekli daha ne kadar şişerim sence diye. şimdi sana yazarken farkettimde ben karnım şişince hiç hareket edemeyeceğimi düşünüyorum sanırım. ben aslında hareket edememekten korkuyorum. doktorda da ultrasona girmek hareketsiz yatmak zor geliyor. şimdiden nst ye nasıl girerim ben diyorum.
belkide dediğin gibi dogru soyluyorsun kııf değiştirip duruyorum. nelerle karşılaşacagımı bilmemek bana kurduruyorda kurduruyor.yarın doktora gidicm gene. telaşta basıyor bır yandan. ama dediğini deniycem bu defa. orda oyle hareketsiz yatıcagımı düşündüğüm anda bebeğimi düşünmeye çalışıcam. inşallah işe yarar.Çok teşekkür ederim güzel sözlerine :) Ee ama sen derdine başka bi kılıf bulmuşsun :) Karnının şişmesi, bebeğin büyümesi ve karnının aşağı inmesi aynı dönemde olacak şeyler. Adını değiştirip değiştirip aynı şeyi kafana takıyorsun. Nst'ye girdiğinde, ultrasona girdiğinde o an yatmış olduğuna değil, bebeğine odaklan. Onu göreceksin, canlı olduğunu hissedeceksin. Bunu düşün. Belki işe yarar.
Bi doktora görün derim. İdrar yollarına ve bebeğin suyuna baktır. Önlem olarak.[/bebegin suyuna nasıl bakıyor doktor
Bebeğin suyuna nasıl bakıyor doktorBi doktora görün derim. İdrar yollarına ve bebeğin suyuna baktır. Önlem olarak.
Bebeğin suyuna nasıl bakıyor doktor
Aman baktirmada zaten öğle birşey gelmesin başımıza allah korusunUltrasonla galiba. Ben hiç baktırmadım ki
Aman baktirmada zaten öğle birşey gelmesin başımıza allah korusun
Sagul canım ilgilendiğin için öpüyorum seniUltrasonla bakılıyomuş. Netten baktım. Zaten önlem olarak diyorum. Tabii ki İnşallah kimsenin başına gelmesin.
Sagul canım ilgilendiğin için öpüyorum seni
evet kesinlikle çaresiz kaldıgımı kısıtlandıgımı hissediyorum. sanki bir yerden kaçmam gerekecek ama ben koca karnımla kaçamıycam:) tam olarak o anda düşündüğüm bu aslında. nefes alamama olayını artık takmıyorum. gecende sen demiştin ya bebek aşağıya inecek diye o zamandan beri geçti korkum senin sayende sağolasın. şimdi ki takıntım şişen karnım . karnım kendini farkettirdiği zamanlarda oluyor. aslında şu anda çok sıkıntı çekmiyorum ama en ufak bir kısıtlamada gelecek günler geliyor aklıma daralıyorum kuruyorumda kuruyorum. eşime soruyorum sürekli daha ne kadar şişerim sence diye. şimdi sana yazarken farkettimde ben karnım şişince hiç hareket edemeyeceğimi düşünüyorum sanırım. ben aslında hareket edememekten korkuyorum. doktorda da ultrasona girmek hareketsiz yatmak zor geliyor. şimdiden nst ye nasıl girerim ben diyorum.
sanırım ben hantalım biraz :) yoruluyorum ben ya . ayaklarım ağrıyor. ama ne zamandır hiç iş yapmıyorum nerdeyse. yemekleri bile annem yapıyor. belki de ondan böyleyim ufak tefek işler bile beni yoruyor. biraz daha hareketli olmalıyım sanırım. yarın doktora gittiğimde sorucam artık yürüyüş yapabilrmiyim ayakta kalabilrmiyim diye.su anda okuldan geldim ayaklarımı uzattım ölü gibi yatıyorum ve sadece 3 dersim vardı bugün üstelik ikisine stajer girdi :)Koca göbüşten korkma canım ya bak ben 30 oldum artık göğsümün altından başlıyo büyüdü baya :) ben de senin gibi korkuyordum Ama inan öyle olmuyor, birden büyümüyor ki alışıyorsun :) rabbim kolaylığını veriyor. Gayet aktifim bircok işimi yapabiliyorum şu aN. Ama bugun okulda ayakkabımı silerken zorlandım :)
arkadaşım ne yaptın gittin mi doktora?Arkadaşlar düzenli uykuda iyi geliyor çarpıntı yapmıyor gün içerisinde hızlı hareket etmekten kaçının ben de yarın başka bir hekime gidiyorum Allah kısmet ederse bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?