- 22 Ocak 2014
- 63
- 37
- 53
facebook grubunu bulamadım ben .onu tarif edemem ki herşey yabancı en başta ben kendime yabancıyım,baktığım yüzler konuşmalar....şimdi tarifsiz bir sıkıntı ve ateş basmalarım başladı hamileliğe bağlamaya çalışıyorum da bakalım ne olacakİnş arkadasım. Facebook Grubuna gelsene. Bu arada yabancılaşmayı nasıl yasıyorsun?
facebook grubunu bulamadım ben .onu tarif edemem ki herşey yabancı en başta ben kendime yabancıyım,baktığım yüzler konuşmalar....şimdi tarifsiz bir sıkıntı ve ateş basmalarım başladı hamileliğe bağlamaya çalışıyorum da bakalım ne olacak
beynim sürekli kötü senaryo üretiyor ben cevap veriyorum öyle olmadığına dair beynimi yönetmeye çalışıyorum şimdilik nereye kadar devam eder bilmiyorum.ama doktoruma göre yapabilirim baş edebilirim ben 13 senedir tanır beni .13 sene önce tanıştım ben panik atakla ve gerçekten çok kötü günlerdi şimdide beynim beni o günlerle vuruyor ya o kadar kötü olursam diyedoktoruma göre inişli çıkışlı bir dönem ve hamilelikte bu şikayetler geriler nasıl bir hormon varsa benim coştu :)
bu arada sen çalışıyormusun?
kapalı grup olarak çıkıyor bir tane istek gönderdim.bende devlet memuruyum çalışıyorum .6 ayı bitirsem ilacı ben isteyeceğim artık doktorum vermesede.şimdi erken doğum korkusu sardı bu kadar stresle ya olursa diyeBana da hamilelikte panik atak uyur dedi ama benimki tam tersine fazlasıyla döndü. 8 haftam kaldı ama dayanıyorum artık. Evet calışıyorum öğretmenim, sen? PAYM yaz büyük harflerle facede çıkıyo.
alla alla görümcenin adı ne. üyelikten çıkaralım canım.Arkadaşlar siteden ayrılmak zorunda kaldım görümcem beni yakın arkadaşlar kısmına eklemiş ve gruba üye olduğumu görmüş sonra da o üye olmuş tüm yazışmalarımı okumuş bu yüzden ayrıldım gruptan
Bende bu yabancılaşma hissiyle baş edemiyorum kopuyor muyum hayattan diye sorgularken kriz geçiriyorum benim doktorumda ilaç tedavisi uygulamiyor.nasıl atlatiyorsunuz bu gunleri paylasirsaniz sevinirim daha 23 haftalık gebeyim.
Arkadaşlar siteden ayrılmak zorunda kaldım görümcem beni yakın arkadaşlar kısmına eklemiş ve gruba üye olduğumu görmüş sonra da o üye olmuş tüm yazışmalarımı okumuş bu yüzden ayrıldım gruptan
Burdan mı devam etsek kızlar??
Evet gruptayım ama tipik bir panik Ataklı olarak acaba kimse görür mü korkusu yaşıyorum
:)) canım gözükmüyor hiç korkma. kaç kere baktım. aynı korku bende de var. hem zaten gören olmuş olsa şu zamana kadar haberimiz olurdu. için rahat olsun. ama tabi nasıl için rahat edicekse ben buraya da giriyorum hep.Evet gruptayım ama tipik bir panik Ataklı olarak acaba kimse görür mü korkusu yaşıyorum
Kızlar bıktım artık her gün bi tarafımı dinlemekten((
Ne sen sor ne ben söyliyimBu sefer ne buldun kendinde?
Tansiyondami var sendeNe sen sor ne ben söyliyim( şeker tansiyon hepsi büyüyor artık içimde ..uykudan uyanışımı bi görsen çarpıntıyla terlemiş panik ( şekerim düştü düşüncesi var hep
canım gruptan çıkaralım ama ismini verirmisin görümcenin. bizden olmayan birinin grupta olması çok rahatsızlık verici. bundan sonra kk ndeki kullanıcı adını sorupta eklemek lazım demek ki. yaşadıkların hamileliktendir canım hormonlara vücut alışınca bulantın geçer sanırım.Vardım arkadaşlar arkadaşlar hastalığımı öğrendi doğal olarak nispet yapıyor bana ama etkileri azaldı arada çarpıntım oluyor kusma zaten hiç gitmedi devam ne olacak böyle bilemiyorum
doktorunla konuştunmu canım ne önericek sana.Düşüyo sürekli benim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?