Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

.nasıl atlattın nasıl ilaçları bırakabildin,iyileşme sürecinde neler yaşadın,biraz paylaşsana.

cevabın için teşekkür ederim arkadaşım,iyileşme yazılarını örneklerini görmek beni umutlandırıyor,bu aşılabilecek bi rahatsızlık inanıyorum artık.bende dönem dönem kullanıyorum bu ilaçları,paxera benim ilacımdı.hamile olduğumu öğrenince bıraktım bende,ama kolay olmuyor

Süper bi yazı olmuş tşkler :)) bende yaklaşık 15 senedir savaşıyorum benziyoruz sanki .. Kaç haftalık hamilesin ?

Süper bi yazı olmuş tşkler :)) bende yaklaşık 15 senedir savaşıyorum benziyoruz sanki .. Kaç haftalık hamilesin ?

20 senelik panik ataklıyım. Panik atak geri döner. Kızamık gibi, yakalanıp iyileşemezsiniz. farkındalığınızı arttırıp panik atakla yaşamayı öğrenirsiniz ancak. Maalesef ki hep bizimledir.

arkadaşlar bende facedeyim ama güvenemedim oraya.burası daha güvenli gibi.bende sıkıntı,daalma,ailemi kaybetme korkusu falan oluyo.panik değilim.ama bu sıkıntı üzüntü hali beni benden alıyo.bundan kurtulmuş doğumunu sağlıkla yapmış olan varsa bize moral versin diliyorum.

Anksiyete yaşıyorsun. Hamileliğimde anksiyete, panik atak, ne ararsan tavandaydı bende. Doğumdan sonra geçti çok şükür.

20 senelik panik ataklıyım. Panik atak geri döner. Kızamık gibi, yakalanıp iyileşemezsiniz. farkındalığınızı arttırıp panik atakla yaşamayı öğrenirsiniz ancak. Maalesef ki hep bizimledir.
Şu şeker konusunu ne yapsam bilemedim D domestikus ( cihaz aldım düşük diye titriyip ölçüyorum normal çıkıyor?kafayı yiycem hissediyorum (

Evet geri dönüyor ben atlattım demedim zaten sadece hamilelikte ilaçsız idare edebiliyorum. Önemli olan ne kadar aralıklarla geri döndüğü. 2 senedir bir yaşamakla günlerce aylarca aralıksız yaşamak arasında ciddi fark var. Kişi üzerine düşeni yaparsa bu aralıkları açabiliyor.

arkadaşım anksiyete tedavisi görüyodum zaten hamilelik sürpriz oldu.birden ilacımı bıraktım yoksunluk sendromu oluyo,bi de anksiye yükseliyosa ben bitiyorum.dünyay önüme serseler bana bişey ifade etmiyor.evimle,kızımla,eşimle kesinlikle ilgilenemiyorum.çamaşır,bulaşık,yemek,hak getire.kayınvalidem,annem onlar bakıyo bize,biraz k.validem geliyor biraz biz anneme gidiyoruz.düzen diye bişey kalmadı

Şu şeker konusunu ne yapsam bilemedim D domestikus ( cihaz aldım düşük diye titriyip ölçüyorum normal çıkıyor?kafayı yiycem hissediyorum (

Ölçme en iyisi. Bak bişey anlatayım. Hamileyken bi akşam fazla karbonhidrat aldım ve sonra şekerimi ölçtüm. Yüksek çıktı tabi. Tüksek dediğimde 175 filandı sanırım. Yani yediğine göre, su içmene göre, uykuna göre vs vs anlık yükselmeler ve düşüşler olabilir. Vücut bu.. Çalışıyor. İşliyor. Sürekli herşey aynı seviyede durmaz. Duramaz. Hele ki hamilelikte. Mesela sen şimdi ölçsen e anlık yükselme veya anlık düşüş yakalasan, kesin komalık olursun ölücem diye. Onun için bırak bu işi sağlık profesyonelleri yapsın. Sen sadece açlık kan şekerini ölç. Gerisine karışma.

Bu kadar mantıklı düşünemiyorum ben :)) nasıl başarıyorsun D domestikus :)) azcık yüksek görsem kendime gebelik diyabeti tanısı koyuyorum nasıl oluyordu benim beynim bu kadar olumsuza çalışıyor anlamıyorum gerçekten??

Bende evle pek ilgilenemiyorum tamamen kendimi bırakmış durumdayım ama farkediyorum ki bu şekilde davrandıkça iyice bırakıyorum kendimi ..kendimi zorlayacağım artık başarabilirsem ne ala!!kendini zorla düzen kurmaya çalış küçük bi tavsiye

Ayni sorun bendede var canım hic birşey yapasim gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…