Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Peki nasıl başediyosun ataklarınla? İlla ilaç mı kullanıyosun mesela? Yoksa kendini rahatlatıp kötü düşünceleri kovmanın bi yolu yok mu?

Peki nasıl başediyosun ataklarınla? İlla ilaç mı kullanıyosun mesela? Yoksa kendini rahatlatıp kötü düşünceleri kovmanın bi yolu yok mu?
tabiki de yolu var. ilaç kullanmıyorum ben bayadır. bayadır da atak geçirmiyorum. ben kaygılarım çok yogunlaştıgı anda başka şeylerle oyalayabiliyorum beynimi hemen. ayrıca ben psikologa gidiyorum. psikodrama ile tedavi görüyorum. çoğu korkuyu kaygıyı bu sayede geride bıraktım. hamilelik benim için çok zor bir süreçti, ilaçsız atlatabileceğime inanmazdım asla ama terapi sayesinde atlatıyorum. yani sana tavsiyem mutlaka terapi görmen bu kaygılarından kurtulmak için. hastalık başlamadan ya da atak geçirmeden. çünkü başladıgı zaman atak geçirdiğin zaman o zaman çok daha zor oluyor herşey.

Reactions: _x_

Tşk ederim. Bi daha tekrarlarsa mutlaka gideceğim. Bugün biraz daha iyiyim. Bu ara evde kendi başıma da çok kaldım. Kendimi dinliyorum sürekli.

Tşk ederim. Bi daha tekrarlarsa mutlaka gideceğim. Bugün biraz daha iyiyim. Bu ara evde kendi başıma da çok kaldım. Kendimi dinliyorum sürekli.
rica ederim arkadaşım. umarım bir daha tekrar etmez psikologada gerek kalmaz.

Reactions: _x_
Merhabaaa bem bir haftadır kahverengi lekeler ve baş ağrısıyla uğraşıyorum afet im düzensiz belin ve kasık bölgem ara ara ağrıyor midem bulanmıyor ama ac değilken bile ac hissediyorum son iki ay önce adet oldum sizce sebeb neeeee adetmde hep düzensz 3 4 aya olurumda doktr o sıkıntı olmaz dedi sizce hamişmiym

Canım bi test yaptın mı? Yani dediklerin bi belirti olabilir de olmayabilir de. Düzensiz oluyosa bi doktora görün derim. Kahverengi leke ve baş ağrısı hormonlarla ilgili bi durumdan kaynaklanıyo da olabilir. Kan testi yaptırsan kesin çıkar diye düşünüyorum

test yapmadm negatf ckması korkutoyo

Malesef korkularımız sonucu değiştirmiyo bi tesy yap. Yoksa bi doktora görün bnce canım. Çünkü düzenli adet olmuyosan hamile kalmak biraz daha zor olabilir. Bi problem var mı baktırmış olursun.
üzülüyoyrum szce ne olblr

Merhaba arkadaşlar ben de 10 haftalik hamileyim ogrenir ogrenmez ilaclari biraktim 1 aydir icmiyorum ama beni fena sikistirmakta psikoterapi alan ve coz önerisi olan ark varsa lütfen paylaşın evden bile çıkamıyorum yollarda bisey olcak diye cok aresizim

Nerde yaşıyosun

İzmir'de yaşayan ve psikodrama ile sorunlarını çözen arkadaş var. Haber vereyim, yazsın sana.

merhaba. izmirdesin sanırım. bende izmirdeyim. ben hamilelik sürecini terapi görerek geçiyorum arkadaşımın bahsettiği gibi. kendi başına yenebilmek biraz zor oluyor hamilelikte. hem para hem zaman ayırabilirsen kesinlikle terapi görmeni tavsiye ederim. sokağa neden çıkamıyorsun? baş dönmen falan mı var ya da çarpıntın. nasıl yaşıyorsun panik atağı?

Asiri heyecan ve düşecek gibi oluyorum hamilelikten oncede bu sekildeydi simdi katlandi kendimi gectim bebege bisey olcak diye daha çok panikliyorum

Cok sevinirim yonlendirirseniz cok psikiyatrist e gittim fakat direk ilac yazip yolluyolar faydasini görmüyorum artik

Bende panik atak hastasıyım ve bu hafta öyle çok atak geçirdim ki bebeğime birşey olucak diye çok korktum benim ataklar öyle durduk yere ve öyle zamansız yerlerde geliyor ki dışarı çıkmaya korkar oldum ilaç kullanmıyorum ama galiba kullanmam gerekecek aşırı nefesim daralıyor elim ayağım uyuşuyor ve o an mantıklı düşünme yetimi kaybediyorum resmen, kalbim aşırı hızlı atmaya başlıyor Allahım hepimizi bu hastalıktan kurtarır inşallah

bir tavsiyede bulunabilirim bireysel bioenerji(şifa çalışması) ve accsess bars ( bilinç altı temizliği) yapan iyi bir enerjist onerebilirim. kendisi istanbul dısında yasıyor ve ara sıra seanslara istanbula geliyor 9 mayıs c.tesi günü istanbul da olacak ilgilenenler olursa yönlendirebilirim .
ben bu çalışmaları yaptırdım ve çok memnunum herkesin hayatında bir kere yaptırması gereken çalışmalar .hem ruhsal hemde fiziksel acidan cok faydali bir calisma cevremde bircok arkadasim yaptirdi cok memnunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…