Bende panik atak hastasıyım ve bu hafta öyle çok atak geçirdim ki bebeğime birşey olucak diye çok korktum benim ataklar öyle durduk yere ve öyle zamansız yerlerde geliyor ki dışarı çıkmaya korkar oldum ilaç kullanmıyorum ama galiba kullanmam gerekecek aşırı nefesim daralıyor elim ayağım uyuşuyor ve o an mantıklı düşünme yetimi kaybediyorum resmen, kalbim aşırı hızlı atmaya başlıyor Allahım hepimizi bu hastalıktan kurtarır inşallah[/QUOAmin inşallah kimse böle günlerini geçirmek istemez
arkadaşlar bende dün ögrendim 2 haftalık hamileyim fakat önceden bebek sahibi olmak isterken şimdi bu düsünce farklılaştı 7 yıldır panik atak hastasıyım ve bu korkutuyr beni hamileyken çunku bazı hamileliğe dayalıgı rahatsızlıklar bnm panigim tutmasına bir etken olacakdır ve cok endişeleniyoum bu yuzden saçma sapan düsüncelere kapılıyorum bu bebegi isteyip istememed e bile karar veremiorum düşüncelerim alt üst oldu sanırım hazır deilim ne yapmam lazım bilmiorum ya([/QUOTE
sen neler yaşıyorsun ki? hamileliğin basından beri hep kaygılarım vardı benimde hamileliğin kendisi hastalık gibiydi ve bende arkadaş gibi panik olacagımı ve kaygılanacagımı düşündüm hep. bebeği isteyip istememe hazır olup olmama ise herkeste olabilecek birsey o duygu karmaşasında. benimde acaba hazırmıyım diye düşündüğüm zamanlar oldu ki hala düşünüyorum ara ara.Merhaba senasenay sen yazalı baya olmuş ama seninle aynı durumdayım Şuan doğum yaptın mı? Çünkü bende çok kötü durumdayım orda isen bana cevap yazar mısın? Neler yaşadın doğumdan sonra?
tılısen neler yaşıyorsun ki? hamileliğin basından beri hep kaygılarım vardı benimde hamileliğin kendisi hastalık gibiydi ve bende arkadaş gibi panik olacagımı ve kaygılanacagımı düşündüm hep. bebeği isteyip istememe hazır olup olmama ise herkeste olabilecek birsey o duygu karmaşasında. benimde acaba hazırmıyım diye düşündüğüm zamanlar oldu ki hala düşünüyorum ara ara.
evet katılıyorum bende ilk haftalarımda sürekli atak geçiriyor bebeğe bişimi olcak istiyormuyum die düşünmeye başlamış kendimi daha da kötü hissetmiştim bu bir süreç ozmanlar yaşafığımız hormonlarda etkili şimdi tek kaygım bebeğime bişi olcak olması ataklar tabiki arada devam ediyor ama başa çıkmasınıda biliyprum artık zaten terapide alıyorum ama hamilelik zor heleki panik ataklarınıx varsa dahada zor ama inşaşşah bu zorlukların neticesini alacağızsen neler yaşıyorsun ki? hamileliğin basından beri hep kaygılarım vardı benimde hamileliğin kendisi hastalık gibiydi ve bende arkadaş gibi panik olacagımı ve kaygılanacagımı düşündüm hep. bebeği isteyip istememe hazır olup olmama ise herkeste olabilecek birsey o duygu karmaşasında. benimde acaba hazırmıyım diye düşündüğüm zamanlar oldu ki hala düşünüyorum ara ara.
sen neler yaşıyorsun ki? hamileliğin basından beri hep kaygılarım vardı benimde hamileliğin kendisi hastalık gibiydi ve bende arkadaş gibi panik olacagımı ve kaygılanacagımı düşündüm hep. bebeği isteyip istememe hazır olup olmama ise herkeste olabilecek birsey o duygu karmaşasında. benimde acaba hazırmıyım diye düşündüğüm zamanlar oldu ki hala düşünüyorum ara ara.[/Q
tabikide var. ben varım en yakın örneği. eşim her seferinde söylüyor neden hiç konuşmuyorsun oğlumuzla diye. bir yandan içim gidiyor ona birsey olursa diye bir yandan acaba yapabilecekmiyim neler hissedeceğim onu görünce diye düşünüyorum. ama bunlar çok normalmiş öyle dıyorlar. dogdugu zaman herşey değişiyormuş. benimsiyormuşuz. yaşayıp görücez arkadaşım. sen kaç haftalık hamilesin?Benimde kaygılarım var bu bebeği isteyerek yapmış olmama rağmen hazır olmadığımı düşünüyorum şimdi. Ama aldırırsam pişman olabilirmişim çünkü depresyondayım artık gücüm kalmadı böyle Olmasını istemezdim. Ya sizin çevrenizde var mı böyle vakalar doğum gerçekleştikten sonra ya bebeği sevemezsem
utabikide var. ben varım en yakın örneği. eşim her seferinde söylüyor neden hiç konuşmuyorsun oğlumuzla diye. bir yandan içim gidiyor ona birsey olursa diye bir yandan acaba yapabilecekmiyim neler hissedeceğim onu görünce diye düşünüyorum. ama bunlar çok normalmiş öyle dıyorlar. dogdugu zaman herşey değişiyormuş. benimsiyormuşuz. yaşayıp görücez arkadaşım. sen kaç haftalık hamilesin?
Ama sen daha cok yenisin canim hormonlarin karman cormandir. Simdi bunlari niye düşünüyorum diye sorgulama hic kendini. Hele bi alissin vucudun hormonlara daha iyi hissediceksin kendini. Ben ilk zamanlar daha beter durumdaydim.6 hafta 3 günlük henüz buarada desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim çok iyisiniz iyi ki üye olmuşum buraya
u
İnan bana seninle aynı şeyleri yaşadım bu hormonlardan kaynaklanıyo kim istemez ki bi bebek iletleyen haftalarda sende ne saçma düşündüm diceksinBenimde kaygılarım var bu bebeği isteyerek yapmış olmama rağmen hazır olmadığımı düşünüyorum şimdi. Ama aldırırsam pişman olabilirmişim çünkü depresyondayım artık gücüm kalmadı böyle Olmasını istemezdim. Ya sizin çevrenizde var mı böyle vakalar doğum gerçekleştikten sonra ya bebeği sevemezsem
Inşallah canımİnan bana seninle aynı şeyleri yaşadım bu hormonlardan kaynaklanıyo kim istemez ki bi bebek iletleyen haftalarda sende ne saçma düşündüm diceksin
canım doğum yaptıktan sonra neler hissedeceksin benimle paylaş olur muAma sen daha cok yenisin canim hormonlarin karman cormandir. Simdi bunlari niye düşünüyorum diye sorgulama hic kendini. Hele bi alissin vucudun hormonlara daha iyi hissediceksin kendini. Ben ilk zamanlar daha beter durumdaydim.
tamam canım paylaşırım mutlakacanım doğum yaptıktan sonra neler hissedeceksin benimle paylaş olur mu
Uzunca bir aradan sonra yeniden merhaba arkadaşlar ..ben çok kötü günler geçiriyorum yabancılaşma hissine krizlerde eklendi dakika sayar hale geldim.bir yandan kendimi kaybedecegim korkusu sanki aklım uçacak. Bana dua edin olur mu(
canım artık ne sabah ne gece farketmiyor kimseyi gözüm görmüyor ve sürekli yaşıyorum bunu.bir yanım normalsin diyor ondan bile korkuyorum sürekli korku halindeyim eşimden bile korkuyorumCanım hiç korkma bende öyleydim inan zaman zaman geliyorlar bana da Akli dengemi kaybetmekten çok korkuyorum ama psikiyatriye gidiyorum en azından bana şunu söyledi o bile beni rahatlattı doğumdan sonra emzirirken bile kullanabileceğimiz ilaçlar varmış. Az önce bir Aylık emziren bir anneye verdim dedi. Inan senin gibiyim Allah yardımcımız olsun.dua edelim hepimiz
hani yabancılaşma yaşayan bir arkadaş daha vardı hatırlarmısın bilmem dogum yaptı . şimdi daha iyi. sende dogumdan sonra daha iyi olucaksın inşallah. zaten az da kalmış artık. az daha sabret bunların biteceğini düşün.canım artık ne sabah ne gece farketmiyor kimseyi gözüm görmüyor ve sürekli yaşıyorum bunu.bir yanım normalsin diyor ondan bile korkuyorum sürekli korku halindeyim eşimden bile korkuyorum
bende senin gibiyim inan bana ya sadece annemi ve babamı istiyorum onlarla kalıyorum yemek yapmıyorum doğumdan sonrasından kendimden korkuyorum bebeğe bakamamaktan eşimin o haldeyken bebeği benden uzaklaştırmasından her şeyden felaket senaryoları yaratıyorum kafamda sonra bir ara kötü birara kötüyüm böyle gidiyor inşallah doğumdan sonra geçercanım artık ne sabah ne gece farketmiyor kimseyi gözüm görmüyor ve sürekli yaşıyorum bunu.bir yanım normalsin diyor ondan bile korkuyorum sürekli korku halindeyim eşimden bile korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?