Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Inşallah bana geçmeyecek gibi geliyor bu günler..

Hamileliğimin ilk gününden son gününe kadar yabancılaşma yaşadım.Kendimi karanlık odalara kapattım. Annemle bile konuşmak istemedim. Doğumdan sonra geçiyo Allah'ın izniyle. Az bi zamanın kalmış. İnşallah güzel olacak herşey.

Sende mi depresyon yaşadın

Canım şimdi nasılsı? İlaç kullanıyor musun? Lütfen bana yazar mısın ilk günden itibaren ilaç kullandın mı?

Bebeği istememek oldu mu sende de peki

Olmaz mı ya? 4 aylık hamileydim, istemiyorum diye ağlıyodum. İlaçsız dönemden korktuğumuz için, panik ataklıların çoğunda yaşanan bi durum. Bi arkadaş kürtaja gitti de, doktorun iknasıyla vazgeçti.

Peki sonrasında ne oldu? çocuk olunca değişti mi

Değişmez mi hiç. Kızım prematüre doğdu. 1,5 sene emzirdim. günde sadece 1 ilaç içtim. İlaçsız zamanımdaki gibi kötü olmayayım diye. Sosyal hayattan koptum ilaç içemediğim için. Doğumdaan sonra kendimi değil, kızımı düşündüm. Eminim sizde de öyle olacak.

benim sıkıntım da rahatsızlığımı tetikleyen eşimin bende yarattığı sıkıntı gecinememek tartismalarimiz. bunlar olmasa bende ne rahatsizlik kalacak ne bir şey. ama bu adam degismez ne yaparsam yapayım. hata etmisiz

Cevresel faktörler iste sanki kendimiz bilincli sıkılıyoruz birde anlasalar inansalar azcik saka gibi geliyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…