- 22 Ocak 2014
- 63
- 37
- 53
Inşallah bana geçmeyecek gibi geliyor bu günler..hani yabancılaşma yaşayan bir arkadaş daha vardı hatırlarmısın bilmem dogum yaptı . şimdi daha iyi. sende dogumdan sonra daha iyi olucaksın inşallah. zaten az da kalmış artık. az daha sabret bunların biteceğini düşün.
Uzunca bir aradan sonra yeniden merhaba arkadaşlar ..ben çok kötü günler geçiriyorum yabancılaşma hissine krizlerde eklendi dakika sayar hale geldim.bir yandan kendimi kaybedecegim korkusu sanki aklım uçacak. Bana dua edin olur mu(
Sende mi depresyon yaşadınHamileliğimin ilk gününden son gününe kadar yabancılaşma yaşadım.Kendimi karanlık odalara kapattım. Annemle bile konuşmak istemedim. Doğumdan sonra geçiyo Allah'ın izniyle. Az bi zamanın kalmış. İnşallah güzel olacak herşey.
Bende sabahları çok kötü uyanıyorum bildiğin sinir krizi geçiriyorumSende mi depresyon yaşadın
Sende mi depresyon yaşadın
Bebeği istememek oldu mu sende de pekiBenim zaten panik atağım var. Yabancılaşma panik atağın ve anksiyetenin belirtisidir.
yani bu bebeği istemiyorum dedin miBebeği istememek oldu mu sende de peki
Canım şimdi nasılsı? İlaç kullanıyor musun? Lütfen bana yazar mısın ilk günden itibaren ilaç kullandın mı?Ben 10 yıldır tedavi görüyordum doktor bana hamile kaldığımda bile kullan ama sen bunu kadın doğumcuna söyleme dedi bende ilacı kullanmadım paxerayı bırakmak çok zor oldu 25 gün hiç ilaç kullanmadım dışarı çıkmak bana ölüm geliyordu işe gidemiyor sürekli rapor alıyordum o 25 gün için de psikoloğa gittim bana bir kitap verdi panik atağı tanımak adına ama 10 yıl ilaç kullanan biri olarak bunu ilaçsız atlatabilmek çok zor ve hamileyim ilk zamanlar çok zordu benim için şimdi psikiyatri doktorum bana ludıomil verdi 25 mg bugün içtim bana çok uyku yaptı korkuyorum bunu bırakırken zorluk çekerim yine o 25 gün facia gibi geçecek diye korkuyorum varmı kullanan ilaçsız çok zor oluyor benim için eşim de anlamıyor beni var mı bu ilacı kullanıp bırakan acil cevap
Bebeği istememek oldu mu sende de peki
Peki sonrasında ne oldu? çocuk olunca değişti mi
eşinizin destegi oldu mu bu dönemde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?