Valla ilk adet kesilmesine kadar içileb ilaçlar yani tabii çok aşırı değilse büyük sıkıntı yaratmıyo diye biliyorum. Drlar da ya hep ya hiç uyguluyolar. Düşük yapabiliyo yani anne. Hamile kalana kadar kullan düşük mg sonra kesmeye gayret et bence de. Dr da böyle düşünüyosa tabiiherkese merhaba. ben yeni üye oldum.5,5 yaşında bir tane oğlum var. oğlum 3 yaşındayken panik atak teşhisi kondu bana.şimdi 2. çocuğu istiyoruz. cipralex 10 mg kullanıyorum. psikiyatri çok istiyorsan 5 mg. düşür çocuk çalışmalarına başla ama yinede sizin kararınız dedi. bende 5 mg düşürüp çocuk çalışmalarına başladım. ama yinede aklımda acaba hamile kalınca çocuğumda bir sıkıntı olur mu diye soru işaretleri var? ilaç kullanırken hamile kalan arkadaşlardan yardım istiyorum.
Merhaba. Aranizda ek atim yasayan var mi? Yani tam olarak ek atim mi yasiyorum bilmiyorum oyle tahmin ediyorum ama bu beni cok korkutuyo. Ben 3 sene once panik atak yasadim. Kardiyolojiye gittim ama o zamanlar baska sorunlr sebebiyle gitnistim. Goguste yanma agri carpinti vs. Bu su an yasadigim cok farkli. 1 senedir ilac kullanmiyorum. O zamandan beri oldu daha cok. Endise etmeli miyim sizce de?
Hamilelikte antidepresan kullanılabiliyo mu ? Ben uyuyamamaya başladım yine başa döndüm de.
Himm ikimizde ayni seyleri arastiriyoruz Allah kolaylik versin canimben cipralex kullanıyorum. senin söylediğin ilacı hiç bilmiyorum. ben de cipralex kullanırken hamile kalsam sıkıntı olurmu diye araştırıyorum.
Ooo baya uzun surmus senin ben daha yedinci aydayim sadece bazi aksamlar goguste agri ve el ayaklarimi slkma istegi var hafif ( onceye gore yine sukur ki az). Ben de anksiyete var da.senin ne gibi sorunlarin var?insallah yakin zamanda iyilesirizaminnnnnnnnnnnnnnnnn. çok kararsızım ben ne yapacağımı bilmiyorum. çocuk yapmayı çok işitiyorum. tedavinin bitmesini baklesem zaten 3 yıldır bekliyorum
benim panik atak. seninki hafif çok iyi bana göre. doktora gittim ama okadar çok istiyorum ki çocuğu doktorda ben uyarımı yapayım ama yinede karar sizin dedi.
İnsallah canimbiz doktorlar olarak hamile kalmadan önce ilaçların bırakılmış olmasını isteriz dedi. hatta 1 adet döneminin geçmesini bekleyip ondan sonra çocuk çalışmasına başlanılmasını isteriz dedi. ama çok istiyorsanız 5 mg düşürüp isterseniz başlayın hamile olunca da bırakırsınız dedi. inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli çocuklarımızı kucağımıza almak nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?