Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Valla ilk adet kesilmesine kadar içileb ilaçlar yani tabii çok aşırı değilse büyük sıkıntı yaratmıyo diye biliyorum. Drlar da ya hep ya hiç uyguluyolar. Düşük yapabiliyo yani anne. Hamile kalana kadar kullan düşük mg sonra kesmeye gayret et bence de. Dr da böyle düşünüyosa tabii

doktor öyle söyledi. ama karar sizin dedi.bende bu durumu yaşayanlardan bilgi alarak bir kara vermek istedim.

Merhaba arkadaslar bana da yaklasik yedi ay once panik atak teshisi kondu sulinex xr 150 mg kullaniyorum ama bebek cok istiyorum prof alti ayda birakabilirsin demisti gecen kendisi yoktu asistani en az dokuz ay dedi baska bir ay en az bir yil sonra birak dedi bu ilaci kullanan ve birakan aranizda var mi ne zaman biratiniz

Bir de bu ilaci birakmak cok zor diyorlar dogru mu var mi cevrenizde kullanip birakan zorlandi mi hakikaten

Birde arkadaslar kadin dogum doktoru bu ilaci kullanirken bile hamile kalsan hicbir sey olmaz dedi ama psikiyatri doktorlari onermiyor ben anlamadim bu isten bir sey fikri olan var mi

Kizlar 23 kasim da sezeryan olacagim. Genel anestezi degil,belden asagisi uyusacak. Yani uyanik olacagim yarim saat suruyormus. Cok korkuyorum ya panik atagim gelirse diye.

Bana bi el atin, aslinda korkum yoktu sadece sevinc ve heyecan vardi ama, güler n gectikce korku sariyor. Ya pa gelirse ya nefes alamazsam,kalbim sikisirsa,carpintim olursa diye diye geceleri uyuyamaz oldum ya :)

Canim bende de ek atimlar vardi 4-5 sene once. Ekstrasistol deniliyor. Dr bi ilac verdi,ismini vermeyeyim. Cok klasik bir kalp ilaci. 25 ile basladim. 50 mg,75 ve en so 100 mg ile ekstralar gitti. Cok ainir bozuci bir durum. Dr kalp ekosu,efor mefor herseye bakti. Kalpte organ acisindan herhangi bir problem oldmadigindan ekstralarin bir anlami yok demisti. Belki omur boyu da surebilir,belki gecebilir demisti. Cok sukur ki gecti benimki. Ama bu ekstrasistolleri kesinlikle pa ve pa icin kullanilan ilaclar yapiyor bence. Pa guya tehlikeli bir hastalik degil oldurmuyor ama kalbi yoruyor,beyni yoruyor. Boyle patlak veriyor iste vucut...

Korkma iyi bir kardiyologa gorun.

Hamilelikte antidepresan kullanılabiliyo mu ? Ben uyuyamamaya başladım yine başa döndüm de.

Bende de uyku sorunu,anksiyete ve pa var. Birara cok zor gunler gecirdim. Hele yazin. Sicaklar brni mahfetti oldurdu diyebilirim. Gece uyuyamiyodum,esim sagolsun gecenin 3-4 unde hadi giyin cikiyoruz diyodu. Arabayla uykum gelene kadar gezdiriyodu. Sabah 5-6 gibi eve geliyoduk. Anca uyuyodum. Sonra bu boyle gitmez dedim. Dr a gittim. Dedi ki, hamilelikte kullanilabilen zararsiz antidepresanlar var ama biz coook zorunlu gormedigimiz surece kesjnlikle vermiyoruz. Neticede ilac demisti. Sen simdi git eczanenin birinden pasiflora al,uyuyamadigin zaman bi kapak ic demiati. Eger cok kotu olursan baktin gecmiyor,gel ilac o zaman yazayim dedi.

Ben de gittim pasiflora aldim ama oncesinde agir antidepresanlar kullanan biri olarak pasiflora bana ne yapabilir ki dedim ve kapagini bile acmadim. Hala kullanilmamis olarak duruyor.

Sadece uykusuzluk problemin var diye litfen antidepresan kullanma. Pa veya anksiyete hastasiysan ve agir ataklarin bunaltilaron sikintilarin varsa ama gercekten cok agir geliyodur,o zaman dr a git ve sana ve bebege zararli olmayacak bir antidepresan iste.

Onun diainda uykusuzluk genel olarak her gebenin problemi. Sirf bu yuzden ilac kullabma derim ben.

Kizlar bana da bi el atin yok mu sulinex xr ile hamile kalan ya da hamileyken kullanan

ben cipralex kullanıyorum. senin söylediğin ilacı hiç bilmiyorum. ben de cipralex kullanırken hamile kalsam sıkıntı olurmu diye araştırıyorum.

aminnnnnnnnnnnnnnnnn. çok kararsızım ben ne yapacağımı bilmiyorum. çocuk yapmayı çok işitiyorum. tedavinin bitmesini baklesem zaten 3 yıldır bekliyorum

aminnnnnnnnnnnnnnnnn. çok kararsızım ben ne yapacağımı bilmiyorum. çocuk yapmayı çok işitiyorum. tedavinin bitmesini baklesem zaten 3 yıldır bekliyorum
Ooo baya uzun surmus senin ben daha yedinci aydayim sadece bazi aksamlar goguste agri ve el ayaklarimi slkma istegi var hafif ( onceye gore yine sukur ki az). Ben de anksiyete var da.senin ne gibi sorunlarin var?insallah yakin zamanda iyilesiriz
Amabence sen doktoruna git gerekirse ozel git hamilelikte kullanilacak bir ilac iste canim

benim panik atak. seninki hafif çok iyi bana göre. doktora gittim ama okadar çok istiyorum ki çocuğu doktorda ben uyarımı yapayım ama yinede karar sizin dedi.

benim panik atak. seninki hafif çok iyi bana göre. doktora gittim ama okadar çok istiyorum ki çocuğu doktorda ben uyarımı yapayım ama yinede karar sizin dedi.

Ne uyarisi yapti ki canim? Tabiki artik istemen cok dogal canim bence onlarinda anlayis gosterip yardimci olmalari gerekli artik

biz doktorlar olarak hamile kalmadan önce ilaçların bırakılmış olmasını isteriz dedi. hatta 1 adet döneminin geçmesini bekleyip ondan sonra çocuk çalışmasına başlanılmasını isteriz dedi. ama çok istiyorsanız 5 mg düşürüp isterseniz başlayın hamile olunca da bırakırsınız dedi. inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli çocuklarımızı kucağımıza almak nasip olur.

İnsallah canim
Yalniz senin hapin az ya 5 mg bir sey olacasgini sanmam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…