- 16 Haziran 2015
- 195
- 146
- 18
- 43
Ah canım ya seni Anlıyorum.. Bir ara da bende tansiyon aletini görünce sıkıntı oluyordu, görür Görmez nabzım yükseliyordu artık Yanımda gezdiriyorum eski düşmanımla dost olduk şimdi :)Eğer kanın düşükse hemen başlanıyor kan ilacı ve multivitamine. Ben de hastaneye gitmekten korkuyorum. Panik atağım var. Polikliniğin yanında eczane vardı, orada bekledim, kan almaya oraya geldiler. Sen de böyle bişey deneyebilirsin. Daha fazla erteleme.
Gogus agrisi var ama eksrta bisi daha var elime gelen.doktora gittim kemik olusmaya baslamis gogsun ust taraflarinda. Takip etcez dedi ama ben teshisi koydum bile.(( uyuyamiyorum. Sabah 5bucukta aciyorum gozlerimi. Disari cikamiyorum artik. İlla esim olacak yanimda ben boyle degildimmm
6 hafta daha sık dişini kaygıların azalacak bak gör..Tup bebek yaptirdim. Mucizeydi ama tutundu iste. Yumurta toplamada anestezi etki etmedi. Korkulariim baskin gelmis. 6 haftalik oluyoruz. Deli gibi pismanim ertelemedigim icin. Bulanti ic sikintisi daralma nefes sorunu... nasi basedilir bunlarla yaa!!! Mide gazi mahfedio zaten. Biri ellerimi kollarimi ovsun istiyorum. Kasiliyorum hep. Hele oyle bi dogum korkusu varki. Dusundukce midem kotu oluyo. Allahim su bi sene gecermidogum olacak acisi gececek logusalik bitecekki rahat edelim ilaca baslayalim allahim guc versin . İlac vermiyolarmi yaa ((( psikolog dâ yok burda. Devlette bi tane var. İki dakikalgina sira alabilirsen tabi
Kuzum benim nabzim 90-95arasiydi.ritim bozuklugum icin kardiyoloji doktoruna gittigimde ogrendim nabzimi.bana suya atilip eriyen potasyumdan iciriyor baya duzeldi nabzim.seninde muhtemelen oyledir.kaninda potasyum degerini olctur derim.Kızlar herkese merhaba ben bir şey soracaktım benim de baya bir çarpıntım oluyor nabzım 100lere kadar yükseliyor benim daha önce panik atak teşhisim yok ama gebeyken nabzım çok Yükseldi normalde nabzım 69-70 i Geçmez, Dr panik atak olabilir dedi. Sizce bu çarpıntılardan nasıl kurtulurum. Bende çarpıntıyı tetikleyen spesifik bir şey yok bana göre. Durduk yerde, dinlenme halinde, yatarken, veya herhangi bir zamanda olabiliyor. Duygu durumum ve düşüncelerim nadiren kaygılı veya karamsar modda oluyor çoğunlukla normalden daha fazla rahatım diyebilirim hamileliğim Sürecinde.
canım benim yazdıklarını oluyunca 12 yıl geriye gittim.yani panik atak teşhîsi konulan yıllara...remeron kullanıyordum o sırada hamile kalmışım farkettiğimde doktora gittim kocaman kese var içinde bebek yok.remeron kullnıyorym dedim sebep o demekki dedi bebeğin oluşumunu engellemiş ilaç nasıl oluyorsa. Keseyi kürtajla aldılar benim yaşım çok küçüktü o aralar yine bu ilaçla hamile kaldım öğrenir öğrenmez ilacı bıraktım bu sefer hiç bir şey olmadı çok şükür bebeğe hatta şimdi kocaman kız oldu:) hamileliğimin ilk üç ayı zordu tabi ataklarda sarılacak ilaç olmayınca. Ama sonra geçti hepsi hatta normal doğum yaptım.dığumdan hemen sonra yine ilaca başladım 5 yıl önce kendiliğimden bıraktım ilacı. Ancak kızımdan sonra 11 yıl korunmama rağmen tekrar hamile kalamadım bacaklarımdada çok ağrı oldu ve bunların sebebi hep uzun süre depresyon ilacı kullanmama bağlandı. Aşılama tüp bebek her yolu denedim olmadı. Emin ol hamileliğinde doğumunda çok güzel ve kolay olacak önemli olan sonrasında tekrar ilaca sarılma Allah yardımcın olsun panik ataktan ölen hiç yokmuş doktorum öyle söylemişti rahat olmaya çalış.sanada bebeğinede Allahın izniyle hiçbir şey olmayacak2 aylık mı hamılesın. stres uzuntu tabıkı ekıler bebegı. cok sukur kı bebegını dusunen bı annesı var. allah sana vermıs o sevgyı.bende tık yok.kendımden ve korkularımdan baska bısey dusunemıyorum ve o gunahsız yavruyu da stresımle mahfettım ıcerde... bol bol sure oku ofkelendıkce.la havle vela kuvvete ılla bıllahı aluyyıl azım. yanlıs yazmadıysam tabı... rabbım yardım etsın ama en ıyı kaynana bıle en uzak olandır heralde...
canım uzunca süredir girmiyordum siteye. mesajı yeni gördüm 3 aylık olduk şimdi. evet bebeğimi çok düşünüyorum ama inasnın elinden bazen bişi gelmiyor. zaten 2 kaybım var daha önceden ve artık düşünmüyorum kimseyi. çünkü çok şükürki bir olay oldu ve eşim gherçekleri anladı ramazanın hikmeti işte. Allah çok büyük. sanada hepimizede Allah yardım etsin canım, bebişlerimiz her şeyden çok çok daha mühim.2 aylık mı hamılesın. stres uzuntu tabıkı ekıler bebegı. cok sukur kı bebegını dusunen bı annesı var. allah sana vermıs o sevgyı.bende tık yok.kendımden ve korkularımdan baska bısey dusunemıyorum ve o gunahsız yavruyu da stresımle mahfettım ıcerde... bol bol sure oku ofkelendıkce.la havle vela kuvvete ılla bıllahı aluyyıl azım. yanlıs yazmadıysam tabı... rabbım yardım etsın ama en ıyı kaynana bıle en uzak olandır heralde...
Peki dogum yaptin mi brnde ilac kullaniyorum buna ragmen iyi degilum 6 haftalik 5 haftadan itibaren ilacimi degistirdim selectra ve pasiflora surupverdi bana hem kotuyum hemde bebgime bisey olucak die korkuyorum deneyimini paylasirmisin benimleÖnce atarax. sonra ataraxı bırakıp cipram. sonra da cipram+ dideral. tabi bunları doktor tavsiyesiyle aldım.
Kan ilaçlarrını ihmal etme. Kanın yükseldikçe sıkıntın azalacaktır. Ama dediğim gibi, çarpıntı, hamileliğin doğasında var. :)
Evet canım kullanılır ben kullandımKızlar pasiflora şurup kullanıyor musunuz yani hamileyken içilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?