- 16 Eylül 2015
- 154
- 10
- 13
- 39
7bucuk aylik hamileyim 10 gun once gozumde siyah nokta olustu nete baksamora kaciyo sinir oldum piskolojim bozuldu biir haftadir mide nbulanti si carpinti haldsizlik korku basladi basladi hamilelikten sonra siyah nokta gecermi basina gelen varmi piskiyat riye gorundum norodol verdi 20 ml oral damla kullanan varmi bebege zarar verirmi lutfen cevap yazin Allah rizasi icin yemeden icmeden kesildim resmen bebege bisey olacak diye korkuyorum simdiden tesekkurler
Diyazen icerikli yesil recete bir ilac diye biliyorum daha once kullanmistim ama bitince gidip alamiyorsun bir doktorun yazmasi sart.birde hafif anksiyetede ilac yerine psikolog destegi almaniz daha dogru olmaz mi?Cok mu kotu hissediyorsunuzKızlar bugün dr ye gittin bana hafif anksiyete dedi rahatlatan çocuğa zarar vermicek ilaç vercem dedi bende tamam dedim adam prof. Gittim alsın eczaneye aldım rivotril diye bi damla. Baktım gebelik kategorisi D imiş. Ya ni ilacı kullandinizmi, d kategorisinde ilaç içmem demek saçma degilmi, c ve b bir sürü ilaç var bunu içen varmı, damla 3 damla içiyormuşsun günde.
Diyazen icerikli yesil recete bir ilac diye biliyorum daha once kullanmistim ama bitince gidip alamiyorsun bir doktorun yazmasi sart.birde hafif anksiyetede ilac yerine psikolog destegi almaniz daha dogru olmaz mi?Cok mu kotu hissediyorsunuz
Sen hamileyken mi kullandın canım, haklisin bende psikolog daha iyi diye düşündüm ama ücretleri maşallah :) ve 5 günde 1 geleceksin diyorlar, başladım bi psikologa oda bana şartlanma var dedi hipnoz la geçer dedi, bakalım ne kadar devam edebileceğim ona. Oysa hamilelere ücreti düşük olmalı bence herkes gidebilmeli.Diyazen icerikli yesil recete bir ilac diye biliyorum daha once kullanmistim ama bitince gidip alamiyorsun bir doktorun yazmasi sart.birde hafif anksiyetede ilac yerine psikolog destegi almaniz daha dogru olmaz mi?Cok mu kotu hissediyorsunuz
Sen hamileyken mi kullandın canım, haklisin bende psikolog daha iyi diye düşündüm ama ücretleri maşallah :) ve 5 günde 1 geleceksin diyorlar, başladım bi psikologa oda bana şartlanma var dedi hipnoz la geçer dedi, bakalım ne kadar devam edebileceğim ona. Oysa hamilelere ücreti düşük olmalı bence herkes gidebilmeli.
Canım benim güçlü ol sen annesin güçlüsün bunu ben 3 gün önce spinal anesteziyle bebeğimi kucağıma aldığımda hep tekrar ettim o ameliyathaneye girmek belimden aşşağısının uyuştuğunu hissetmek karnımı çekiştirmeleri öyle büyük işkenceydi ki kronik anksiyetesi olan ben için ama hep güçlüsün sen annesi sen diye diye gözlerimi kapayıp kendimi bıraktım , odama geldiğimde bebeğim ve ben işte bu herşeye değdi beb yapabiliyorsam sen neden yapamayasın ?Arkadaslar mrb bende uzun zamandir girmiyodum siteye yeni daha 6 haftalik hamileyim.bu bebegj cok istedik uzun suren tedavilerden sonra hamile kaldim ama suan yasadigim depresyon panik atak ve anksiyete yuzunden tadini cikaramiyorum. Cocuklugumdan beri var olan bisey bende bu rahatsizlik.suan zor gunler geciriyorum ilacta almiyorum en yakin zamanda psikiyatrige gidicem.allah yardimcimiz olsun.nasil yenicem bunu yardim edelim birbirimizeyemek bile yiyemiyorum aklimda hep kaygi gelecege karsi karamsarlik hep mutsuz olucak gibiyim bunaliyorm
Cnm cok haklisin keske bende senin gibi olabilsem henuz gebeligim cok erken umarım geçer bugunler neden mutsuzluk yasadigimin sebebini bile bilmiyorum. cok farkli bi durum ailevi sorunlarda var bebek olunca tekrarlicak daha cok zorlancam gibi gibi düşünceler yemeden icmeden kesiliyorum allahim yardkm etsinCanım benim güçlü ol sen annesin güçlüsün bunu ben 3 gün önce spinal anesteziyle bebeğimi kucağıma aldığımda hep tekrar ettim o ameliyathaneye girmek belimden aşşağısının uyuştuğunu hissetmek karnımı çekiştirmeleri öyle büyük işkenceydi ki kronik anksiyetesi olan ben için ama hep güçlüsün sen annesi sen diye diye gözlerimi kapayıp kendimi bıraktım , odama geldiğimde bebeğim ve ben işte bu herşeye değdi beb yapabiliyorsam sen neden yapamayasın ?
Merhaba arkadaşlar uzun süredir siteye girmiyordum bir göz gezdireyim dedim. Öncelikle suan hamile olan arkadaşlar umarım hepiniz sagsalim bebeklerini kucağıniza alırsınız.bende hamileliğimi bu sitede geçirdim buradan çok destek olduk birbirimize. hiç doguramayacagim saniyordum çok zor günler yaşadım. ilaçla hamileliğim geçti. korktum çocuğuma birsey olacak diye. ama suan oglum 17 aylik ve cok saglikli. biliyorum sizin için de çok zor ama inanin bitiyor. sadece size moral vermek istedim hepinize allah yardım etsin.
Merhaba. Aranizda ek atim yasayan var mi? Yani tam olarak ek atim mi yasiyorum bilmiyorum oyle tahmin ediyorum ama bu beni cok korkutuyo. Ben 3 sene once panik atak yasadim. Kardiyolojiye gittim ama o zamanlar baska sorunlr sebebiyle gitnistim. Goguste yanma agri carpinti vs. Bu su an yasadigim cok farkli. 1 senedir ilac kullanmiyorum. O zamandan beri oldu daha cok. Endise etmeli miyim sizce de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?