Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Evet söyledikleriniz çok doğru.Erkek kardeş ya da abi bir de araya el girince.Bilmiyorum bu kadarcık bile kişisel sorunlarımı yazdım diye kendimi suçlu hissediyorum.
Niye suçlu olasınız herşey insanın içinde tutmasından olmuyomu her hastalığın başı stres sizi herşeyden uzak tutucak bi iş bulun elişi yapın netten baka baka mesela kafanız oyalanır size iyi gelir hem emin olun terapi gibi oluyor

Merhaba dün doktora gittim 2.bebeğimde erkek olacakmış.Eşimde bende bian garip olduk doktorun yanında.İnsan 2.cinsiyeti değişik olsun istiyor tabi.Ben zaten illa cinsiyeti şu olsun demekten korkmuşumdur.Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun birbirlerine destek olacak saygı ve sevgi duyacak kardeşler olsun diye dua etmiştim.Ama gene de kalbimin küçük bir köşesinde kız olsun isteği varmış ki bir garip hissettim.Ve bu hissettiğim duygudan dolayı da utanıyorum şu an.
Duygularımı paylaşmak istedim.Sizler ne yapıyorsunuz?Nasıl gidiyor?

En önemlisi inşallah hayırlı evlat olsun bütün evlatlarımız. Ben de henüz bi doktor göremedim gidemedim. Kaçıncı haftada öğreniliyor cinsiyet. Bence utanmanıza gerek bende kız istiyorum kendimden biliyorum kızlar aileye daha bağlı. Gerçi eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da ne diyelim ne de ne var hiç belli olmaz der annem inşallah güzel gider herşey. İlaç işini naptınız doktorla konuştunuz mu?

Evet doktorum lustral başlayabiliriz ama dayanabildiğin kadar dayan dedi.Passiflora yazdı,ama ben daha önce sanki içtiğimde titrememi ve çarpıntılarımı arttırdı diye hatırlıyorum o yüzden cesaret edip içmedim.Çünkü kalbim sıkışıyor kabarıyor derler ya öyle.Doğuma yakın bırakılması gerekiyormuş bu da beni düşündürüyor zaten dedim.Doktor da öyle bişey yok dedi.Zaten düşük doz kullanacağız mecburen o yüzden kesmemize gerek kalmayacak dedi.Siz nasılsınız?

Son düzenleme:
Daha bnim ilaç için erken kullanamıyorum. Ara ara iyi gibiyim işte değişiyor ruh halim doğal olarak. Passiflora bitkisel bi ilaç çok da sorun olmaz içmenizde bnce. Keşke hiç kullanmasak ama nerdeee. Siz nerde yaşıyorsunuz?

Selam annişler ben 9+1 günlük hamileyim buaralar panik atagim nefes ddarligi. Ve iç skintisi olarak yolluyor ama dayanmaya çalışıyorum insalh ilaçkkullanmam gerekmez neredeyse 1.5 yıldır kullanmiyor um zorlu gunlerimiz olucak anlaşılan bulantilarim da artdi çok zorlanirsam Dr. Gidicem

Canım ne bitmesi daha basindayim 9 haftalık gebelik ay olarak yazılmaz hep hafta yazilir

Sa Sağlıcakla alın kucağınıza inşallah benimde kotu bu akşam fena oldum niye böyleyim diye ağladım durdum hep normal insanlar gibi değilim diye of yaa

Canım biz normal insan değiliz ki sürekli kendimizi dinliyoruz deteyciyiz kendi kendimize tansiyon çıkarma kabiliyetini bile var hamilelikte hormonlarda etki ediyor birde regl olamiyiesun onunda skintisi normal insanlar bunalurken panikatakli napsin. Zor olsada allahın günü bir şekilde gecicek telkin telkin telkin başka caremiz yok Rabbim yardimcimiz olsun

Amin inşallah Allahım bol bol sabır versin yardım etsin çok zor zaten ne kadar hassassa bi insan o kadar hasta oluyor işte herşeyi taka taka sıkıldım artık dayanamıyorum bile ilaç istiyor vücut nasıl telkin ediyim anlamıyorum iu mübarek cuma hatırına Rabbim kurtarsın şu hastalıktan bizi.. Ve tabi tüm hasta kardeşlerimizi kimin ne sıkıntısı varsa gidersin Allah'ım inşallah

Amin amin amin.Allahım dualarımızı kabul etsin bizim ve tüm insanları bu sıkıntıdan kurtarıversin.

Öyle demeyin kızlar Rabbimdusmanima vermesin bu illeti herkes layigini bulsun ama panik atak olmasın hastanelerdesurunmesin bizede safi aadıyla şifa versin insalhh

Öyle demeyin kızlar Rabbimdusmanima vermesin bu illeti herkes layigini bulsun ama panik atak olmasın hastanelerdesurunmesin bizede safi aadıyla şifa versin insalhh
Amin inşallah ama bazı düşmanlar hakeder yoksa Allah kimseye vermesin tabi

Selam arkadaşlar.bende maalesefki panik atak+anksiyete hastasiyim.3 yil boyunca paxera ilac kullandim.cok iyi bir ilacti.3 yil boyunca atak ya 3 ya 4 kere gecirmistim o da 1 saati aşmamişti. daha 7 aylik hamileyim.cocuk icin 14 hafta once ilaci biraktigim gibi hamile kaldim.14 haftadir arada yoklayan pa harici bi sıkıntim yoktu ta ki gecen cumaya kadar.cuma gunu oglen cok yogun bir anksiyete ve panik yaşadim.direkt erenkoy ruh ve sinire gittim.doktor sikayetlerimi dinledi ve gebelikte zorda kalininca 3 aydan sonra anne ve bebek icin en az sakincali oldugunu soyledigi selectra 50 mg verdi.sertralin grubundaymis.cumadan beri kullaniyorum ve yan etkileri cok ağir geliyor.iştahsizlik yemek yiyememe uykusuzluk ve en beteri bitmeyen bi mide bulantisi.tabi anksiyetede zerre eksilme olmadi.ölumu bile dusundum bu 3 gunluk arada.bebegimi aldirmayi da.şimdi ne mi oldu sabahtan beri misem bulanmadi ve pa sadece 2 kere yokladi.anksiyetem cok hafifledi.yüzüm güluyor simdi.internetten antidepresanlara vucudun ancak 2 haftadan sonra alistigini okuyup cok moralimi bozmustum.bugun 4.gunum ve anladimki yan etkiler ve kisiye olumlu etkisi kisiden kisiye gercekten degisiyormus.dua edin kizlarda boyle devam etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…