Niye suçlu olasınız herşey insanın içinde tutmasından olmuyomu her hastalığın başı stres sizi herşeyden uzak tutucak bi iş bulun elişi yapın netten baka baka mesela kafanız oyalanır size iyi gelir hem emin olun terapi gibi oluyorEvet söyledikleriniz çok doğru.Erkek kardeş ya da abi bir de araya el girince.Bilmiyorum bu kadarcık bile kişisel sorunlarımı yazdım diye kendimi suçlu hissediyorum.
En önemlisi inşallah hayırlı evlat olsun bütün evlatlarımız. Ben de henüz bi doktor göremedim gidemedim. Kaçıncı haftada öğreniliyor cinsiyet. Bence utanmanıza gerek bende kız istiyorum kendimden biliyorum kızlar aileye daha bağlı. Gerçi eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da ne diyelim ne de ne var hiç belli olmaz der annem inşallah güzel gider herşey. İlaç işini naptınız doktorla konuştunuz mu?Merhaba dün doktora gittim 2.bebeğimde erkek olacakmış.Eşimde bende bian garip olduk doktorun yanında.İnsan 2.cinsiyeti değişik olsun istiyor tabi.Ben zaten illa cinsiyeti şu olsun demekten korkmuşumdur.Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun birbirlerine destek olacak saygı ve sevgi duyacak kardeşler olsun diye dua etmiştim.Ama gene de kalbimin küçük bir köşesinde kız olsun isteği varmış ki bir garip hissettim.Ve bu hissettiğim duygudan dolayı da utanıyorum şu an.
Duygularımı paylaşmak istedim.Sizler ne yapıyorsunuz?Nasıl gidiyor?
Daha bnim ilaç için erken kullanamıyorum. Ara ara iyi gibiyim işte değişiyor ruh halim doğal olarak. Passiflora bitkisel bi ilaç çok da sorun olmaz içmenizde bnce. Keşke hiç kullanmasak ama nerdeee. Siz nerde yaşıyorsunuz?Evet doktorum lustral başlayabiliriz ama dayanabildiğin kadar dayan dedi.Passiflora yazdı,ama ben daha önce sanki içtiğimde titrememi ve çarpıntılarımı arttırdı diye hatırlıyorum o yüzden cesaret edip içmedim.Çünkü kalbim sıkışıyor kabarıyor derler ya öyle.Doğuma yakın bırakılması gerekiyormuş bu da beni düşündürüyor zaten dedim.Doktor da öyle bişey yok dedi.Zaten düşük doz kullanacağız mecburen o yüzden kesmemize gerek kalmayacak dedi.Siz nasılsınız?
Sağlıcakla alın kucağınıza inşallah benimde kotu bu akşam fena oldum niye böyleyim diye ağladım durdum hep normal insanlar gibi değilim diye of yaaSelam annişler ben 9+1 günlük hamileyim buaralar panik atagim nefes ddarligi. Ve iç skintisi olarak yolluyor ama dayanmaya çalışıyorum insalh ilaçkkullanmam gerekmez neredeyse 1.5 yıldır kullanmiyor um zorlu gunlerimiz olucak anlaşılan bulantilarim da artdi çok zorlanirsam Dr. Gidicem
Amin inşallah Allahım bol bol sabır versin yardım etsin çok zor zaten ne kadar hassassa bi insan o kadar hasta oluyor işte herşeyi taka taka sıkıldım artık dayanamıyorum bile ilaç istiyor vücut nasıl telkin ediyim anlamıyorum iu mübarek cuma hatırına Rabbim kurtarsın şu hastalıktan bizi.. Ve tabi tüm hasta kardeşlerimizi kimin ne sıkıntısı varsa gidersin Allah'ım inşallahCanım biz normal insan değiliz ki sürekli kendimizi dinliyoruz deteyciyiz kendi kendimize tansiyon çıkarma kabiliyetini bile var hamilelikte hormonlarda etki ediyor birde regl olamiyiesun onunda skintisi normal insanlar bunalurken panikatakli napsin. Zor olsada allahın günü bir şekilde gecicek telkin telkin telkin başka caremiz yok Rabbim yardimcimiz olsun
AynenVallahi birdaha beddua edecek olursam Allah panik atak etsin diyecem
Amin inşallah ama bazı düşmanlar hakeder yoksa Allah kimseye vermesin tabiÖyle demeyin kızlar Rabbimdusmanima vermesin bu illeti herkes layigini bulsun ama panik atak olmasın hastanelerdesurunmesin bizede safi aadıyla şifa versin insalhh
Aksini demiyoruz zaten merak etmeyinYahu ben onu ne kadar illet bişey olduğunu dusundugumu belirtmek için yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?