Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Arasının az olması belki daha iyi olur inşallah.Benim oğlumla kardeşi arasında nerdeyse 8 yaş olacak.Çünkü çocuklar büyüdükçe sorunları daha farklı oluyor

Evet Cqnim kkullaniyorum herhalde burdan sonra birakamam 2 cocuk bakalim nasil olcak benim sipam daha kucuk 1.5 yasinda aralari cok olmucak zor olcak benim icin ; (
Allah yardımcınız olsun bakılır bi şekilde Allah kolaylığını veriyor elbet

Merhaba özgrmzn,bazen kendimi daha iyi hissediyorum.AMa genel olarak rahatlayabilmiş değilim.Varolan anaksiyeteme sanki takıntılar da eklenmeye başladı.Kardeşlerimle aramdaki ilişkiler vs,vs.SEn nasılsın?ben halen örgüye başlamadım.

Bende bazen iyiyim bazen ataklar geliyor. Ispanak kürü işe yaradı sanki. Valla ben sepetler yaptım battaniye yaptım elimden örgü düşmüyor etamin yapmayı planlıyorum işte. Kafamı meşgul ediyor boş kalmak istemiyorum boş kalıp tv ye sarınca daha kotu oluyor gibi sanki

Evet Cqnim kkullaniyorum herhalde burdan sonra birakamam 2 cocuk bakalim nasil olcak benim sipam daha kucuk 1.5 yasinda aralari cok olmucak zor olcak benim icin ; (
Emzirirken devam edecekmisin, ben de ilaç kullanıyorum senin kullandığın hangileri.

Arkadaşlar yazılanları okudum bende panik atak hastasıyım ve zaman zaman içimi korku nöbetleri sarıyo sonra kaygılarım başlıyo ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı geçen hafta aşılama yaptırdık şu tv de çıkan psikiyatri uzmanına gidiyorum tedavi için bana ilacı bırakmamı söyledi hiç gebelikte içemezsin 4.aydan sonra başlarız dedi ama çare olamadı bana şimdi çok korkuyorum hamileyken tekrar atak gelirmi diye ıspanak kürünü kullanan arkadaşlar fayda gördünüzmü?ben dahil bütün panik atak ve benzeri rahatsızlık yaşayan herkese Rabbim huzur ve şifa versin.

Canım ben faydasını gördüm kürün ama on sonra falan daha iyi geldi gibi. Canım korkunun ecele faydası var mı öyle düşün. Elbette ki olacak atakların ama dayanmayı öğreneceksin burda destek oluyoruz. Bende hala emin ol korkuyorum en ince detayları dahi düşünüyorum yani. Allah'ım yardımcımız olsun hepimizin şifa versin

Merhaba arkadaşlar.Galiba ben ilaçsız artık sabredemeyeceğim.Hafta sonu nerdeyse 2 gün boyunca ağladım.En üzüldüğüm şey de oğlumun her gördüğünde anne neden ağlıyorsun demesi.O böyle dedikçe sanki daha çok dibe battım daha çok ağladım.Yemek yapmaya halim yok anne bana şunu yap bunu yap dedikçe daha çok ağladım neden bir anda böyle oldum anlayamadım.Ailemle dialoğumda da sorun var sanki.Çünkü şu ana kadar herkesin derdini dinleyen bir çözüm bulmaya çalışan bendim.Ama şu an kimse bana böyle bir destekde bulunmuyor.Benimde gücüm yok şuan.Aslında insanlardan çok şey bekleyen biri değilimdir,hep vermeye alışmışım.Herkesin kabalığını,çocuğumu bile azarlamasını hoş gören benim ama şimdi bana aynı hoşgörüyü gözteren yok.

Bu aralar duygusalsınız o yüzden olabilir. Ne diceğimi bilemiyorum ki bnde ilaç olmadan yeterince zorlanıyorum çünkü. Eşiniz falan destek olmuyor mu aileniz uzakta mı biriyle konuşmak iyi gelir bbelki. Ayrıca çocuğunuz da etkilenir. Bnim annemde böyleydi ve ben onu önemsediğim için sanırım çok bnde artık hastayım.

Evet haklısın.Ben de sürekli anneme destek verirdim.Annem de sürekli mutsuzdu ama diğer kardeşlerim değil hep ben üzülür hep ben destek olmak zorunda kalırdım.Bilmiyorum nasıl olacak?Aslında herkese çok kırgınım sanki.

Bazıları daha hassas olur benim erkek kardeşim hala daha umursamaz annem rahatsız mesela ben çok takıyorum kafama. Bende kırılıyorum da üzülen yine biz oluyoruz hani kim yanımızda. Aslında herşey bizde bitiyor bide sizin çocuğunuz var ne güzel yalnız değilsiniz onun size ihtiyacı var. Bence gidin bi doktora ilaca başlamanız gerekiyorsa başlayın ve rahatlayın hem ev ortamınız hemde çocuğunuz etkilenecek daha da benim de dolsa bi 12 hafta içmesemde elimin altında olsun istiyorum ilaç psikolojik rahatlamaya ihtiyacımız var bizim

Evet söyledikleriniz çok doğru.Erkek kardeş ya da abi bir de araya el girince.Bilmiyorum bu kadarcık bile kişisel sorunlarımı yazdım diye kendimi suçlu hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…