Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

5 yildir istanbuldayim.avrupa yakasinda 4 yil kaldim.bu tarafi daha yeni yeni ogreniyorum.siz de cikabiliyosaniz cikip gezin.

5 yildir istanbuldayim.avrupa yakasinda 4 yil kaldim.bu tarafi daha yeni yeni ogreniyorum.siz de cikabiliyosaniz cikip gezin.
Tek başıma gezmeyi sevmiyorum himiç eşimle geziyoruz ama sorun yani bide panik atak varken biyere gidesim falan gelmiyor hiç

Sana soyluyorum ama bende ayniyim.disari cikasim gelmiyo.icimde sebebini bilmedigim bi korku.ilacla geciyo ama.gecmeli yani.yoksa bu psikoloji bebegi de beni de cok olumsuz etkilicek.

Sana soyluyorum ama bende ayniyim.disari cikasim gelmiyo.icimde sebebini bilmedigim bi korku.ilacla geciyo ama.gecmeli yani.yoksa bu psikoloji bebegi de beni de cok olumsuz etkilicek.
İşte o yüzden ilaç kullanmalı yoksa çocuk hep etkilenicek dokuz ay yani. Allah'ım bol bol şifa versin hepimize hasta kardeşlerimize

Çocuğa hiçbişey olmaz rahat olun siz kendinizi düşünün Allah esirgesin ama depresyonda doğan bir bebek daha hic duymadim:)

Günaydın.Amin Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Ben passiflora kullanmaya başladım fayda etmez diye düşünmüştüm ama galiba bir gıdım da olsa değişiklik var gibi.Doktorum dayanabildiğin kadar dayan dedi ama ilaç kullanmam için bakalım ne kadar dayanabileceğim.

Kızlar merhaba. Aranızda hamileliği ileride olan şu an bi benim galiba. Çok geçmişi de okuyamadım tabii bilemiyorum ama. Ben gayet bunalımdayım. Anksiyeteyi geçtim artık depresyon da yaşıyorum herhalde. Ağrılarım çok fazla. Kasıklarım ağrıyo yürüyemiyorum evde bile. Dr um anormal karşılamıyo bulgularımı ama benim hayatım durmuş durumda. Kasılmalar yaşıyorum erkenden ve çok zorlanıyorum. Hiçbir şeye hiç kimseye tahammülüm kalmadı. Sinirden patlamak üzereyim. En ufak canımı sıkan bi şey olsa titremeye başlıyorum. Gidecek halim olsa psikiyatriye de gidicem. Ben 3 sene önce pa teşhisi ile lustral ve redepra kullandım. 1.5 sene önce evlenince de kafama göre kestim ilacı. HATA! Hamile kalınca da her şey karıştı. Sürekli aklım vücudumda. Kalbim tekliyo sürekli. Ekstra sistol deniliyo buna. Kardiyologa da gittim bunun için. Holter taktı ve holterde çıkmadı şaka gibi. Ama yüzlerce defa yaşıyorum. Ne olduğunu da anlamadım. Neyse Şimdi bebek erken doğacak diye korkuyorum. Bu sabah acaba bu ağrışar psikolojik mi diye düşünmeye başladım. Dr niye bu kadar rahat olsun o zaman diyorum. Çok dağınık anlattım kızlar ama zor durumdayım yani. Allah hepimize yardımcı olsun

merhaba arkadaşlar.İnşallah sıkıntılarını atlatabilirsin tabi hepimizde.Ama hepimiz için bu süreç biraz sıkıntılı olacak galiba.Ama mücadele içinde,bir arayış içinde bile olmamız hayattan kopmadığımızın bir göstergesi.Bazı anlar oluyor ki;içimde bir korku,hüzün .Böyle olduğum zamanlarda inanın ağzımın tadı bile olmuyor.Bilemiyorum biz hayatı bu şekilde sürekli korku,endişe ve hüzün içinde yaşayan insanların diğer insanlardan farkı ne?Kendimi sorguluyorum acaba fazla mı gururluyum,karşıdan gelen en ufak bir kabalıkta kendimi o kişiden ya da toplumdan uzaklaştırıyorum sanki.Ben bu kadar ince davranırken insanlar neden böyle?Ve tabi insan rahatlayabilmek için başka insanlara ihtiyacı var.Böyle böyle insanlardan uzaklaştıkça onların umrunda bile olmuyor Senin sıkıntın sorunun.Bilemiyorum galiba garip bir arayış içindeyim.

Arkadaşlar hepimizin ortak sorunu bu hastalık üstüne bide hamilelik. Hiçte kolay değil kimse de anlamıyor. Kendi kendimizğ telkin etmeye çalışıyoruz bazen başaramıyoruz. Allah'ım yardımcımız olsun çok zor bi durum umarım herşey güzel olur

Ben ilaçsız dayanamayacak noktaya gelmiştim.titremekten korkudan vücudum kaskatıydı.3 gün o korkuya bir de kasık ağrılarım ilave olunca dedim ben böyleysem içimdeki yavrum ne durumdadır:( çok üzüldüm ve 3. ayım dolunca doktora gitmeye karar verdim,selektra 25 mg başlayalı 6 gün oldu.anksiyetem panik atağım azaldı,gece uykum yavaştan yerine gelmeye başladı.korkularım geçen haftaki kadar yoğun değil.Allah hepimizin yüzüne baksın.

Arkadaslar selamlar,
Ben iki bebek kaybindan sonra panik atak ve kaygi bozukluguna yakalandim.ilac kullaniyorum selectra.doktorum bu ilaci kullanirken hamile kalsam bile sorun olmayacagini soyledi ama ilk uc ay en iyi ihtimalle bile minimum doza dusurmemiz gerektgni soyledi.yasimda ilerliyor.zaman kaybetmekte istemiyorum.ilac kullanirlen hamile kalan illaki vardir butun forumu okuyamadim.nekadar zor bir durum ya Allah herkesin yardimcisi olsun.buarada kadin doktoru ve norolojici bu ilaci onayladi ama......ama.....offf

Arkadaslar selamlar,
Ben iki bebek kaybindan sonra panik atak ve kaygi bozukluguna yakalandim.ilac kullaniyorum selectra.doktorum bu ilaci kullanirken hamile kalsam bile sorun olmayacagini soyledi ama ilk uc ay en iyi ihtimalle bile minimum doza dusurmemiz gerektgni soyledi.yasimda ilerliyor.zaman kaybetmekte istemiyorum.ilac kullanirlen hamile kalan illaki vardir butun forumu okuyamadim.nekadar zor bir durum ya Allah herkesin yardimcisi olsun.buarada kadin doktoru ve norolojici bu ilaci onayladi ama......ama.....offf
Mrb aramıza hoşgeldin ben en zararlı ilaçla hamile kaldım maalesef haberim yoktu beş haftalıkken bırakmış oldum. Umarım en yakın zamanda bebişiniz olur

Mrb aramıza hoşgeldin ben en zararlı ilaçla hamile kaldım maalesef haberim yoktu beş haftalıkken bırakmış oldum. Umarım en yakın zamanda bebişiniz olur
Canimmm Rabbim saglikla bebegine kavustursun insAllah.benim baska secenegim yok zaten mecburen kullanicam yoksa annelikten vazgecmem gerekecek.doktorum kesinlikle bebek kaygi sebebi degil dedi.epilespi hastalari daha agir ilac kullanirlar ama %95 saglikli bebek dogururlar rahat ol dedi beni caresiz gorunce.ama ben hamileligi cok istiyorum sanirim hamile kalinca azaltirim ay Allahim bi rahatsizlikla ugrasan herkesin yardimcisi olsun.sen kestinmi ilaci peki.simdi kullaniyomusun.zor olmali kullanmiyosan.bide ilacin adi neydi ve dozaji.kisaltarak yazsan anlarim

Canimmm Rabbim saglikla bebegine kavustursun insAllah.benim baska secenegim yok zaten mecburen kullanicam yoksa annelikten vazgecmem gerekecek.doktorum kesinlikle bebek kaygi sebebi degil dedi.epilespi hastalari daha agir ilac kullanirlar ama %95 saglikli bebek dogururlar rahat ol dedi beni caresiz gorunce.ama ben hamileligi cok istiyorum sanirim hamile kalinca azaltirim ay Allahim bi rahatsizlikla ugrasan herkesin yardimcisi olsun.sen kestinmi ilaci peki.simdi kullaniyomusun.zor olmali kullanmiyosan.bide ilacin adi neydi ve dozaji.kisaltarak yazsan anlarim
Amin inşallah ben paxil kullanıyordum beş haftalıkken bıraktım ataklarım oldu.. 12haftadan sonra başlanabiliyormuş dayanacak gibi değilim çünkü. Paxil en zararlı olanı bana başka ilaç verir muhtemelen

Back
X