- 27 Kasım 2015
- 1.192
- 326
- 73
- 36
Amin inşallah yaşınız kaç?Sonuclar 4 gunde cikiyo ama biz kontrol tarihini 2 hafta sonraya alabildik.hayirlisi canim.Allah buyuk. bebeklerimizi korusun Rabbim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah yaşınız kaç?Sonuclar 4 gunde cikiyo ama biz kontrol tarihini 2 hafta sonraya alabildik.hayirlisi canim.Allah buyuk. bebeklerimizi korusun Rabbim.
26 yım bende. Siz istanbullusunuz sanırım heryeri biliyosunuz. Ben sevmedim burayı ya psikolojimi burada bozdu valla32 yaşindayim.siz?
Tek başıma gezmeyi sevmiyorum himiç eşimle geziyoruz ama sorun yani bide panik atak varken biyere gidesim falan gelmiyor hiç5 yildir istanbuldayim.avrupa yakasinda 4 yil kaldim.bu tarafi daha yeni yeni ogreniyorum.siz de cikabiliyosaniz cikip gezin.
İşte o yüzden ilaç kullanmalı yoksa çocuk hep etkilenicek dokuz ay yani. Allah'ım bol bol şifa versin hepimize hasta kardeşlerimizeSana soyluyorum ama bende ayniyim.disari cikasim gelmiyo.icimde sebebini bilmedigim bi korku.ilacla geciyo ama.gecmeli yani.yoksa bu psikoloji bebegi de beni de cok olumsuz etkilicek.
Amin inşallah arkadaşım önce biz iyi olalımda bebekte iyi olurArkadaşlar böyle bir mucizeyi gerçekleştiren Allah bebegnizide korur rahat olun dua edin
Mrb aramıza hoşgeldin ben en zararlı ilaçla hamile kaldım maalesef haberim yoktu beş haftalıkken bırakmış oldum. Umarım en yakın zamanda bebişiniz olurArkadaslar selamlar,
Ben iki bebek kaybindan sonra panik atak ve kaygi bozukluguna yakalandim.ilac kullaniyorum selectra.doktorum bu ilaci kullanirken hamile kalsam bile sorun olmayacagini soyledi ama ilk uc ay en iyi ihtimalle bile minimum doza dusurmemiz gerektgni soyledi.yasimda ilerliyor.zaman kaybetmekte istemiyorum.ilac kullanirlen hamile kalan illaki vardir butun forumu okuyamadim.nekadar zor bir durum ya Allah herkesin yardimcisi olsun.buarada kadin doktoru ve norolojici bu ilaci onayladi ama......ama.....offf
Canimmm Rabbim saglikla bebegine kavustursun insAllah.benim baska secenegim yok zaten mecburen kullanicam yoksa annelikten vazgecmem gerekecek.doktorum kesinlikle bebek kaygi sebebi degil dedi.epilespi hastalari daha agir ilac kullanirlar ama %95 saglikli bebek dogururlar rahat ol dedi beni caresiz gorunce.ama ben hamileligi cok istiyorum sanirim hamile kalinca azaltirim ay Allahim bi rahatsizlikla ugrasan herkesin yardimcisi olsun.sen kestinmi ilaci peki.simdi kullaniyomusun.zor olmali kullanmiyosan.bide ilacin adi neydi ve dozaji.kisaltarak yazsan anlarimMrb aramıza hoşgeldin ben en zararlı ilaçla hamile kaldım maalesef haberim yoktu beş haftalıkken bırakmış oldum. Umarım en yakın zamanda bebişiniz olur
Amin inşallah ben paxil kullanıyordum beş haftalıkken bıraktım ataklarım oldu.. 12haftadan sonra başlanabiliyormuş dayanacak gibi değilim çünkü. Paxil en zararlı olanı bana başka ilaç verir muhtemelenCanimmm Rabbim saglikla bebegine kavustursun insAllah.benim baska secenegim yok zaten mecburen kullanicam yoksa annelikten vazgecmem gerekecek.doktorum kesinlikle bebek kaygi sebebi degil dedi.epilespi hastalari daha agir ilac kullanirlar ama %95 saglikli bebek dogururlar rahat ol dedi beni caresiz gorunce.ama ben hamileligi cok istiyorum sanirim hamile kalinca azaltirim ay Allahim bi rahatsizlikla ugrasan herkesin yardimcisi olsun.sen kestinmi ilaci peki.simdi kullaniyomusun.zor olmali kullanmiyosan.bide ilacin adi neydi ve dozaji.kisaltarak yazsan anlarim