Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

günaydın kızlar.yeni bir güne daha merhaba.kendimi amazon kadını gibi hissediyorum.hergüne savaşarak başlayıp akşam yorgun bir savaşçı gibi uyku ilacımı alıp uyuyorum.umutsuzluk da oluyor umutla a içim doluyor.kullandığım ilaç halen ruh halimi değiştirmedi.dediklerine göre 3 haftadan öncede değiştirmezmiş.3 hafta dolsun diye gün saat sayıyorum resmen.sizler neler yapıyorsunuz?

Ben de tıplı senin gibiyim.İnşallah umutlarımız hiç bitmez.Elbette hayat toz pembe değil ama.Gene de insan böyle derin bir nefes alıp ohhhh diyebilmek istiyor.
b

Vallaha 3 gündür atak halindeyim. Gerçekten ilaçsız çok zor dr ilaçta vermiyor kafayı yemek üzereyim. Herkes senin elinde deyip duruyorlar. Senin elinde dedikçe dahada kötü oluyorum.

valla canım elimizdeyse de bitti kalmadı elimizde diyorum ben ataklar çok hırpalıyor vücudu.benim biraz ataklarım hafiflese geçse hemen bişeyler yemeye çalışıyorumki bebişe faydam olsun diye. atakların sebep olduğu mide bulantısından haftada 1 kilo vermişim.

Haklısın vallaha atak geçince zaten bende çok fazla yiyorum bilerek. Resmen karnım kasılmış durumda çok korkuyorum birşey olmaz demi bebeğe ?

Vallaha 3 gündür atak halindeyim. Gerçekten ilaçsız çok zor dr ilaçta vermiyor kafayı yemek üzereyim. Herkes senin elinde deyip duruyorlar. Senin elinde dedikçe dahada kötü oluyorum.
Dr sana ilaç vermişti ya en son öyle yazmıştın, lust.... kullanmaya baslamamışmıydın canım

Ya ilk doktorum verdi 2 gün içtim,sonra doktorum değişti o dedi bırak kullanma geri bıraktım. İlaçta içemiyorum korkudan

bende 3 gün atak geçirdiğimde kasıklarımın ağrısından yürüyemiyordum artık.çocuk düşecek diye korkudan doktora gittim.ilaç verince vücut gevşiyo ve kasılmalar geçiyo.kendini aşırı kastığında da bebeğe zarar verirsin çünkü.

İnşallah umutlarımız hiç bitmez.Elbette hayat toz pembe değil ama.Gene de insan böyle derin bir nefes alıp ohhhh diyebilmek istiyor.

Arkadaslar , ilac kullanirken hamile kalanlar hangi ilac ve dozaji kullandklarini yazabilirlermi.ben lustral 75mg kullaniyorum.korunmayi birakicam ama cok korkuyorum.ilacida dusuremiyorm.dusurdgm an uykusuzluk basta olmak uzere carpinti vs basliyor hemen.doktorum lustrale guvenebilirsn diyor ama ben korkuyorm

Evet ben de ilaç kullanırken hamile kaldım.lustral ve dider al.Çok sıkıntım olunca xanax alıyordum.hamileliği düşünmeye başladığımda diderali azalttik.nerdeyse bırakmıştım diyebilirim.Çok sıkıntıda old kullanıyordum

Hiçbir kadın doğumcu sorumluluk almak istemiyor ondan vermiyorlar ilacı yalnızca gerçekten kendine güvenen profesyonel olanlar arkasında duruyor diğerleri kolayına kaçıyor. Pskilolog bana lustralla doğum yapan çok hastası oldugunu hiçbişey olmadigini söylemişti üstelik aksam 100 sabah 100mg ile

Ay canim Allah razi olsun bunu paylastigin icin.ben 75mg kullaniyorum.cok zor bi rahatsizlik Allah dusmanima vermesin.birakmam mumkun degil Allaha birakiyorum herseyi.Rabbim butun darda olanlarin yardimcisi olsun.amin

Amin amin.Zaten uzmanların bugün zararlı dediği şey faydalı çıkıyor.Bugün sabah ben dedim ki eşime belki de bir kaç yıl sonrapassiflora diğerlerinden daha zararlı diyecekler belki.

günaydın kızlar.deliha86 bende 13.haftadan itibaren selectra kullanıyorum.şuanda 50mg kullanıyorum.bu ilaç bende uykusuzluk yaptığından akşamlarıda uyumadan yarım saat önce remeron 15 mg alıyorum.doktorum selectranın emzirirkende bebeğe en az geçen ilaç olduğunu söyledi,içim rahat bir şekilde kullanıyorum o yüzden.bugün psikologla psikoterapiye başlıyorum.yarında bebişin cinsiyetini öğrenmeye gidicez.ama benim cinsiyetten daha önemli olan sağlığı aklımda.umarım güzel haberler alır moralimizi daha yüksek tutarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…