Dr sana ilaç vermişti ya en son öyle yazmıştın, lust.... kullanmaya baslamamışmıydın canımVallaha 3 gündür atak halindeyim. Gerçekten ilaçsız çok zor dr ilaçta vermiyor kafayı yemek üzereyim. Herkes senin elinde deyip duruyorlar. Senin elinde dedikçe dahada kötü oluyorum.
Allah yardimcin olsun canim az kalmis sabirEvet ben de onlardan biriyim.Passiflora ile idare etmeye çalışıyorum şuan ama çok zorlanıyorum.
Sagol canim Allah razi olsunilaç kullaanırken hamile kalan çok arkadaşımız var..ferah tutun içinizi
Canim sendemi ilac kullanitken hamile kaldin.Ben de tıplı senin gibiyim.İnşallah umutlarımız hiç bitmez.Elbette hayat toz pembe değil ama.Gene de insan böyle derin bir nefes alıp ohhhh diyebilmek istiyor.
b
Ay canim Allah razi olsun bunu paylastigin icin.ben 75mg kullaniyorum.cok zor bi rahatsizlik Allah dusmanima vermesin.birakmam mumkun degil Allaha birakiyorum herseyi.Rabbim butun darda olanlarin yardimcisi olsun.aminHiçbir kadın doğumcu sorumluluk almak istemiyor ondan vermiyorlar ilacı yalnızca gerçekten kendine güvenen profesyonel olanlar arkasında duruyor diğerleri kolayına kaçıyor. Pskilolog bana lustralla doğum yapan çok hastası oldugunu hiçbişey olmadigini söylemişti üstelik aksam 100 sabah 100mg ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?