- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Peki kullanirkenmi hamile kaldin.dozu neydi.noroloji doktorum kesinlikle guvenle icebilirsin dedi.epilepsi hastalarimiz var antidepresandan katkat agir ilaclar iciyorlar cnku birakamazlar ama saglikli bebekleri var dedi.tabiki tercihimiz minimum duzeyde ilac almak ama mecburen kullaniyoruz dedi.rabbim saglikla aldirsin bebegini kucaginagünaydın kızlar.deliha86 bende 13.haftadan itibaren selectra kullanıyorum.şuanda 50mg kullanıyorum.bu ilaç bende uykusuzluk yaptığından akşamlarıda uyumadan yarım saat önce remeron 15 mg alıyorum.doktorum selectranın emzirirkende bebeğe en az geçen ilaç olduğunu söyledi,içim rahat bir şekilde kullanıyorum o yüzden.bugün psikologla psikoterapiye başlıyorum.yarında bebişin cinsiyetini öğrenmeye gidicez.ama benim cinsiyetten daha önemli olan sağlığı aklımda.umarım güzel haberler alır moralimizi daha yüksek tutarız.
Canim sen etrafi bosver.doktorunla konus pskiyatristle konus onlar ne derlerse oyle yap.merak etme riskli zamani gecmissin.Allahin izniyle hicbisey olmaz.Günaydın.Çevremde o kadar çok ilaç içmeye karşı olan insan varki.Parol bile içsem aman sakın ha diyorlar.Ne yapacağım bilmiyorum.İlaç kullanmam gerekiyor ama bunun farkındayım.
Amin canim aminnİnşallah,bazen kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki.Allah hepimizin gücünü,yaşama sevincini arttırsın.
Tesekkur ederim bilgilendirmen icin Allah razi olsunilacı bıraktığımda hamile kaldım.13.haftada da hastalığım tekrarladı.doktorum ilaca başlamam gerektiğini belirtti,çünkü yoğun korku halim,titremelerim vücudumu aşırı kasıyordu.cuma günü ilaca başlayalı 2.haftam olacak.eskisi kadar olmasa da yokluyo arada.ablamda hamileyken ilaç kullanmıştı ama zehir gibi bir yiğenim var şuanda. 4 yaşında ve çok sağlıklı.o yüzden içim rahat kullanıyorum.
Aynen.ama biz nekadar kotu bisey oldugunu bildigimiz icin, dusmanimizin basina bile vermesin diyoruz.kendi kendini telkin edememek beynimize gucumuzun yetmemesi cok kotu.amin canım.en azından yalnız olmadığımızı biliyoruz.bu da güzel bir duygu.etrafta halimizden anlamayan,bu hallerimize palavra gözüyle bakan o kadar insan varki.
Mrh nurok İstanbul da nerde hangi Dr. Gidiyorsun İstanbul da bizim derdimizden anliyan doktorlara ihtiyacım var bende bebek düşünüyorum ama korkuyorum ilaç kullanmadan duramiyorum sana Dr.mu verdi bu ilaçları hamileyken onu merak ettim. Şimdiden TSK ederim...amin canım.en azından yalnız olmadığımızı biliyoruz.bu da güzel bir duygu.etrafta halimizden anlamayan,bu hallerimize palavra gözüyle bakan o kadar insan varki.
günaydın arkadaşlar.İstanbulda panik atak geçiriyorum diye Erenköy ruh ve sinir e gittim,doktor verdi ilacı.ismini maalesefki bilmiyorum.kadın doğum doktorum iki tane.Biri Bülent Kars,meşhur bi doktordur bir o kadar da yoğun.Bir de Gisbir hastanesinde Ferda Hanım var arada ona da gidiyorum.bu arada geçen hafta itibariyle Psikoterapiye de başladım.Arkadaşlar burada söylemeden edemicem.Bu hastalıkla sadece ilaç kullanarak savaşılmıyor,Psikoterapiyle daha kesin ve kısa sürede sorununuza çözüm bulabiliyorsunuz.Ben madden zorlansam da geçen hafta itibariyle başladım ve dün gittiğim 2.seansımda bildiğin bi aydınlanma yaşadım ki ben benim çözemediğim sorunu başkası nasıl çözecek diye önyargıyla gitmiştim psikoloğa.Dün seansa anksiyete ile girdim ferahlamış şekilde çıktım.Madden kendinizi biraz zorlayın ve psikoloğa mutlaka gidin.Ben dün itibariyle iyileşeceğime ilk kez bu kadar kuvvetlice inandım.Mrh nurok İstanbul da nerde hangi Dr. Gidiyorsun İstanbul da bizim derdimizden anliyan doktorlara ihtiyacım var bende bebek düşünüyorum ama korkuyorum ilaç kullanmadan duramiyorum sana Dr.mu verdi bu ilaçları hamileyken onu merak ettim. Şimdiden TSK ederim...
Ben avrupa yakasında oturuyorum. Buralarda bildiğiniz Dr olsa daha iyi olur. Ben hamile kalınca pişman olmaktan korkuyorum dayanamazsam diye çok korkuyorum napsam bilmiyorum efeksor ve seragual kullanıyorum bu ilaçlar hakkında bir bilgisi olan varmı acaba .günaydın arkadaşlar.İstanbulda panik atak geçiriyorum diye Erenköy ruh ve sinir e gittim,doktor verdi ilacı.ismini maalesefki bilmiyorum.kadın doğum doktorum iki tane.Biri Bülent Kars,meşhur bi doktordur bir o kadar da yoğun.Bir de Gisbir hastanesinde Ferda Hanım var arada ona da gidiyorum.bu arada geçen hafta itibariyle Psikoterapiye de başladım.Arkadaşlar burada söylemeden edemicem.Bu hastalıkla sadece ilaç kullanarak savaşılmıyor,Psikoterapiyle daha kesin ve kısa sürede sorununuza çözüm bulabiliyorsunuz.Ben madden zorlansam da geçen hafta itibariyle başladım ve dün gittiğim 2.seansımda bildiğin bi aydınlanma yaşadım ki ben benim çözemediğim sorunu başkası nasıl çözecek diye önyargıyla gitmiştim psikoloğa.Dün seansa anksiyete ile girdim ferahlamış şekilde çıktım.Madden kendinizi biraz zorlayın ve psikoloğa mutlaka gidin.Ben dün itibariyle iyileşeceğime ilk kez bu kadar kuvvetlice inandım.
Hamile kaldigin zaman mi geçiş yaptin. Bende paxil kullandım bir sure ama yanında remeronda iciyordum rashatsizlandim efeksor ve seraguale geçtik bende kilo aldım ama yaparsın mecburuz içmeye iyi olmak için bu hastalık çok zor Rabbim kimseye vermesin sizlerle paylaşmakta çok güzel :)Doktorla görüşüp farklı ilaca geçebilirsin belki.ben paxil kullaniyordum.ama daha sonra fulsac ve lustrala geçiş yaptım.hatta arada xanax bile alıyordum.
Selam Canim bende lustral le hamile kaldim sonra aanlayinca hamileligi selectra ya gectim hala kullaniyorum ve bi sorun yok cok sukurDeliha kac mg kullaniyorsun?ben 25 mg kullaniyorum 5 gundur .doktor kendini iyi hissetmezsen 50 ye cikartabilirsin dedi ama 25 le iyi gibiyim suan yetiyor o yuzden 25 le devam edicem.
Selam Canim bende lustral le hamile kaldim sonra aanlayinca hamileligi selectra ya gectim hala kullaniyorum ve bi sorun yok cok sukur
Peki canim kac mg ile hamile kaldin.ve hamilelik ogrendikten sonra kac mg kullaniyosun.bu arada Allah razi olsun cevabin icinSelam Canim bende lustral le hamile kaldim sonra aanlayinca hamileligi selectra ya gectim hala kullaniyorum ve bi sorun yok cok sukur
Efeksor ve seragual den hangi ilaçlara geçiş yaptin ve hamilelikte de kullaniliyor mu şimdi ne kullaniyordun.İlaçlarla hamilelikte kullanılabilen ilaçlar mı bilmiyorum.ama efexor ve seregual kullanış tüm bi ara .iyi gelmişti bana ama çok kilo aldırmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?