Canim sag salim kucagna al insAllahAmin inşallah ben paxil kullanıyordum beş haftalıkken bıraktım ataklarım oldu.. 12haftadan sonra başlanabiliyormuş dayanacak gibi değilim çünkü. Paxil en zararlı olanı bana başka ilaç verir muhtemelen
Amin canım Allahımda sana evlat nasip etsin tez zamandaCanim sag salim kucagna al insAllah
Deliha kac mg kullaniyorsun?ben 25 mg kullaniyorum 5 gundur .doktor kendini iyi hissetmezsen 50 ye cikartabilirsin dedi ama 25 le iyi gibiyim suan yetiyor o yuzden 25 le devam edicem.Arkadaslar selamlar,
Ben iki bebek kaybindan sonra panik atak ve kaygi bozukluguna yakalandim.ilac kullaniyorum selectra.doktorum bu ilaci kullanirken hamile kalsam bile sorun olmayacagini soyledi ama ilk uc ay en iyi ihtimalle bile minimum doza dusurmemiz gerektgni soyledi.yasimda ilerliyor.zaman kaybetmekte istemiyorum.ilac kullanirlen hamile kalan illaki vardir butun forumu okuyamadim.nekadar zor bir durum ya Allah herkesin yardimcisi olsun.buarada kadin doktoru ve norolojici bu ilaci onayladi ama......ama.....offf
Canim ben daha hamile degilim 100mg kullaniyorum.diger ay 75e dusurup korunmayi birakicam.Allaha emanet artik.insAllah bisey olmaz.doktorum ona guvenmemi soyledi.ama insan iste bebek soz konusu olunca emin olamiyor.iki kaybim var bide benim.ama depresan kullanmiyordm.bakalm artik.sen kullanirkenmi hamile kaldin.Deliha kac mg kullaniyorsun?ben 25 mg kullaniyorum 5 gundur .doktor kendini iyi hissetmezsen 50 ye cikartabilirsin dedi ama 25 le iyi gibiyim suan yetiyor o yuzden 25 le devam edicem.
Ayrica hic korkma uc aydan sonra hic bisey olmaz.ama sen yinede sana iyi gelebilen en dusuk dozda kalmaya calis.dayanamicak gibi olursan korkmadan arttirabilirsin.sertralin plesentadan en az gecen ilac.Canim ben daha hamile degilim 100mg kullaniyorum.diger ay 75e dusurup korunmayi birakicam.Allaha emanet artik.insAllah bisey olmaz.doktorum ona guvenmemi soyledi.ama insan iste bebek soz konusu olunca emin olamiyor.iki kaybim var bide benim.ama depresan kullanmiyordm.bakalm artik.sen kullanirkenmi hamile kaldin.
Slm benim kullandığım ilaçlar efeksor 225 mg ve saragual 100 mg ilaçları düşürme aşamasındayiz bakalım bidahaki ay ne diycek Dr. Ama bebek çok istiyorum ilaç içmeden duramiyorum denedim ama olmadı daha kötü oldum iyilesmemde daha uzun sürdü burada tecrübeli arkadaşlar var banada yardımcı olursanız sevinirim ...Slm arkadaşlar ben zeynep bende bebek düşünüyorum ama ilaç kullanıyorum nasıl olacak bilmiyorum fikirlerinizi almak istiyorum...
Yok kullanmiyordum.gecmiste 3 yillik paxera kullandim.biraktigim gibi hamile kaldim.13 haftadan itibarende selectra ya basladim.1 hafta oluyor.normale donmeye başladim.haftaya da psikoterapiye baslicam.gecmisten kotu bir anım var.bu aralar surekli o aklima geliyo ve atagi tetikliyo.onu nasil halledicem bilmiyorumCanim ben daha hamile degilim 100mg kullaniyorum.diger ay 75e dusurup korunmayi birakicam.Allaha emanet artik.insAllah bisey olmaz.doktorum ona guvenmemi soyledi.ama insan iste bebek soz konusu olunca emin olamiyor.iki kaybim var bide benim.ama depresan kullanmiyordm.bakalm artik.sen kullanirkenmi hamile kaldin.
Canim ben daha hamile degilim 100mg kullaniyorum.diger ay 75e dusurup korunmayi birakicam.Allaha emanet artik.insAllah bisey olmaz.doktorum ona guvenmemi soyledi.ama insan iste bebek soz konusu olunca emin olamiyor.iki kaybim var bide benim.ama depresan kullanmiyordm.bakalm artik.sen kullanirkenmi hamile kaldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?