İnşallah.Zaten o küçücük ümitlerimiz de olmasa...
Diyorum bazen diğerleri bebek kıyafetlerine,nasıl besleneceklerine bebek mobilyalarına bakarken ben neden ...
Insallhh bunlarida yapcaksin yapicaz bende onceki resimlerime bakiyorum diyorum ki ah burda ne rahatttim ama ne bilim iste aslinda fizikswl bi problem yok bu bizi mutlu etmesi lazim ama beyin iste algilamak istemiyo mutsuzlugu seciyor ama az kaldi bi dogum olsun her sey duzelecek ben oyle hissediyorum birazda horonlar tetikliyo bazi seyleriNe güzel.Benimki sıkılmak değil artık bunalmak,daralmak kelime bulamıyorum bazen ruh halimi ifade edecek.
İçimden bir ses bana bu günler geçecek diyor.Sabah gene kalkmış kahvaltı telaşesinde olacaksın,ev temizlemek,misafire hazırlık yaparken eksik kalan birşeye yetişmeye çalışacaksın diyorum.
Gene diyet yapacaksın,gene uzun yürüyüşler yapacaksın,saçını boyatıp tarayacaksın diyorum,diyebilmek istiyorum,diyeceğim,demeliyim.
Bencede iyi yapıyorsun, izleme.Kötü habere benimde tahammülüm yok. Herşey zaten can sıkıyor.Eski halimize döneceğiz elbette az sabır.Ben izleyemiyorum.Zaten siyaseti oldum olası sevmezdim,terör vs.hepsi.
Zaten en ufak şeyde hemen ağlıyorum.
Dramy07 sen ilac aliyomusun suanda . Iac alan arkadaslar durumunuz nasil yani sikintilar geciyomuHamilelik tamam da lohusalık ne olacak, sut verirken ilaç kullanılacak mi şimdide bendeki büyük sorun bu.
Alıyorum, almazsam sinirden kendimi yerdimDramy07 sen ilac aliyomusun suanda . Iac alan arkadaslar durumunuz nasil yani sikintilar geciyomu
Hamilelik tamam da lohusalık ne olacak, sut verirken ilaç kullanılacak mi şimdide bendeki büyük sorun bu.
Kullanan arkadaşım var. Ona göre, ilaçlar var hamilelikteki gibi meraklanmaHamilelik tamam da lohusalık ne olacak, sut verirken ilaç kullanılacak mi şimdide bendeki büyük sorun bu.
Super, ne kullanıyorlar ki ismini biliyor musun canım.Kullanan arkadaşım var. Ona göre, ilaçlar var hamilelikteki gibi meraklanma
Özelden yazayımSuper, ne kullanıyorlar ki ismini biliyor musun canım.
Tamam canımÖzelden yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?