Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

ablam hamileliği boyunca pasiflora kullanmıştı.yiğenim 4 yaşında ve yaşıtlarına göre çok zeki,hiç bir sıkıntısı yok.keşke pasiflora bana da yetseydi de onu kullanabilseydim ama yetersiz kaldığında ilaç kullanıyorum 1 aydır.

Kızlar banami dediniz elimde passiflora var ama ya hamileysem diye içmiyorum ama içmek istiyorum.
Canim gonul rahatligi ile icebilirsin.ben 50mg selectra kullaniyorum ve korunmuyorum.doktorum kesinlikle icebilirsin dedi.ki cok unlu ve basarili bi doktor.ki ilk gebelik kaybimda ilac falan kullanmiyodum sekiz haftalikken kalbi durdu.yani kullanmasanda olcaksa oluyor.doktorum kesinlikle bebek kaybi sebebi degildir dedi.ama hamile kalinca kesices dedi.uc aydan sonra tekrar baslariz gerekirse dedi.kesicez demesinin sebebide , zaten dusuk doz kullaniyor olmam.yani kessem bile cok hırpalanmayacagim icin.yoksa cok gerekli ise kullandiriyoruz dedi.

Kızlar simdi benim biliyorsunuz 3. Bebeğim olacak. Bana atak sık değilde 4 ayda bir geliyor ve su şekilde ani sıkılma ani mutsuzluk 10 dakka sonra falan ani nefes alamama. Ama çok zormus yav ben hic boyle bir şey görmedim ben izmirde oturuyorum. Ve burada kimsem yok.ailem Aydında yanlızim ben anlıyacağınız ama deli gibi 3. Bebeği istiyorum. Ama her seferinde vaz geçiyorum. Eğer hamile iken atak gelirse hep korkuyorum. Yoksa inanın çok istiyorum. Çocuk gelişimi 2.sınıf öğrencisiyim iyi bir anneyim oyuncu bir anneyim kendimle barışığım. Ama bu illet bir sıkıntı ile geldi. Ve bas edemiyorum
Ya anlamadığım 2 cocuguda hic düşünmeden yaptım. Neden bu kadar düşünüyorum.ataklar olduğu için galiba. Of of of ben basliyim passiflora sıkıntı olunca en iyisi bu

Neden çaresiz gibi hissediyorum neden aşırı korkuyorum. Ben psikiyatri ye tekrar gideyim.

Kızlar indirrmdeydi diye beşik bile aldım.
Geçen hafta indirimdeydi diye bebek arabasida aldım çok büyük heycanla
Ama neden vaz geçiyorum ki
Neden kararlarımın arkasinda değilim ya

Kızlar az önce laf olsun diye test yaptım
İkinci çizgi hafif silik çıktı. Galiba hamileyim ben yarin tekrar yapicam testti.
Ve super bir huzur kapladı içimi

Icimden kiz gecti niyeyse.saglikla al kucagina
Amin canım allah razi olsun inşallah test yanılmamıştır. Benim tek kaygım o .İki kızım var gene kız olursa hic üzülmem
Eşimde ve bende erkek olsun düşüncesi olmadı hatta erkek bebeklere hic bir zaman ısınamadım ben ama kız bebek görünce içim gidiyor hala

Bir kaç gündür rahattım, şimdi yine panik yaşıyorum. İş yerinde patronuma sinirlendim gün boyu. Yaa zaten hamile kendi canıyla sıkıntısı var. Çevrede üstüne geldiğinde daha kötü oluyor. Salak 17 kg lık makinayı tamir et diyor. Gelde sakin ol.

Sıkma canını canım allaha sığın inşallah allah sifani verir.iyi olursun inşallah canım dualarım seninle bende dua ederim canım

Seni çok iyi anlıyorum.İnsanlar hep böyle çok nadir ince düşünüp,sıkıntılı anlarında insanların yükünü azaltan kişiler,patronlar,arkadaşlar vs.
Ama gene de çevreden yardım iste,ya da patronuna durumunu tekrar hatırlat.

günaydın kızlar.dün doktor kontrolüm vardı.kızım gayet sağlıklıymış,çok sevindim.Allah herkese yavrusuna sağ salim kavuşmayı nasip etsin.doktorum hamileliğin ilk 3 ayında ilaç kullanmak zorunda kalan annelerin en yüksek folik asit içerikli folbiol kullanması gerektiğini böylece bebeğe zarar ihtimalinin düştüğünü söyledi.sırf ilaç kullandığı için hamileliği çok isteyip cesaret edemeyen arkadaşlar için bir umut olur inş.yinede doktor ve bizim tercihimiz ilk 3 ay hiç kullanmamak tabiki.

Gözünaydın.İnşallah hayat boyu hep sağlıklı olur yavrularımız.Senin bebeğin kız olacak demek,hayırlı evlat olsunlar inşallah.

Ben zaten sıkıntılıyım, alıngan oldum çok fazla, extra sıkıntı beni daha kötü yapıyor.Rapor alıp evde otursam ayrı bir dert, evde tekim canım sıkılcak, yok çalışsam böyle sıkıntılar var.Zor bir dönem.

ececem21 ,bikaç haftaya rahatlıcan merak etme,takmamaya başlıyacağın günler yakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…