canım sen bunları kafana takma hayırlısıyla çok güzel bir doğum geçirip çok tatlı bebişini kucağına alacaksın hep böyle düşünki olumlu olsun herşeyin:)))hamileliğinde panik atak yaşamaman bana umut oldu bak şimdi...bol bol gez dolaş bebişine ciciler al bebek sitelerine gir kafanı dağıtacak bir uğraş bul kendine ama sakın kötü şeyler düşünme canım:))
Merhaba bende efexor kullanıyorum. Doktorun hamilelikte kaç mg kullanmana izin verdi ? Ben hamile değilim ama istiyorum kısmet olursa efexoru 5 senedir kullanıyorum.
Ben 75likte kullandım ama şuan 150 mg kullanıyorum bana çok iyi geldi. resmen hayatımı kurtardı diyorum efexor için. bebeğe bir sakıncası yokmuymuş? 9ay boyunca kullanabiliniyormu?
arkadaşlar 3 yıldır panik atak hastasıyım.. ve 28 .şubat saat 19:51 de normal doğumla oğlumu kucağıma aldım ve inanın sabah 6 dan akşama kadar son 2 saati çok sancılı bir süreç geçirdim aklıma panik atak olduğum hiç gelmedi bile.. oysaki çok heyecalanırım nasıl yapıcam diye korkuyodum ama herşey çok güzel geçti.. sağlıkla oğlumu kucağıma aldım.. hiç korkmayın herşey çok güzel oluyor..yaşadığım duyguları anlatamam.. darısı sizlerin başına..
arkadaşlar bende de panik atak sorunu var suan 7haftalık hamıle olmama ragmen burnumdan aldıgım nefes yetmıyor habıre derın derın agzımdan almak zorunda kalıyorum odalar havasızmıs gıbı gelıyo darlanıyorum...Dogumdan da bıraz korkyorum acıkcası dusundukce paranoya yapıyorum dogum hazırlık kursu bulsam gıtmeyı dusunuyorum valla((
arkadaşlar 3 yıldır panik atak hastasıyım.. ve 28 .şubat saat 19:51 de normal doğumla oğlumu kucağıma aldım ve inanın sabah 6 dan akşama kadar son 2 saati çok sancılı bir süreç geçirdim aklıma panik atak olduğum hiç gelmedi bile.. oysaki çok heyecalanırım nasıl yapıcam diye korkuyodum ama herşey çok güzel geçti.. sağlıkla oğlumu kucağıma aldım.. hiç korkmayın herşey çok güzel oluyor..yaşadığım duyguları anlatamam.. darısı sizlerin başına..
Allah bizede kolay doğum nasip etsin inşallah;
bende korkuyorum,ya ıkınamazsam,ya çarpıntım çok olursa bebek sıkıntıya girerse...
sezeryandanda korkuyorum,,,Allah hepimizin yardımcısı olsun,
Beyhude80 sen de Mayıs annesi olacaksın değil mi?ne kadar kaldı doğumuna?
seninde çoğu gitmiş azı kalmış bak.bri şey olmaz allahın izni ile.endişelerin var gibi.dr. görüş normal doğumda ısrarmı ediyorsun.
75liğin dozu düşük geldi bana 150 ye çıkardı 150lilik kullanınca dahada iyi oldum. ama hamilelikte yinede 150 kullanmam nede olsa iki katı fazla. eğer hamile kalırsam ve bebeğime bişey olursa ilacı kullandığım için vicdan azabı çekerim öyle olmasa bile ondan bilirim.. off off geçmiyo bu lanet hastalıkYinede şükür diyorum napayım. Allah'ın verdiğine boynumuz kıldan ince. Daha beterinden korusun Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?