- 23 Ocak 2016
- 34.978
- 50.997
- 598
6 haftalik cnm ilk bebek cnmKac haftaliksin ilk mi senin bebis
Bende başladım dayanamadım malesef. 15 haftalıkken başlamış oldum. Passiflora aldım ama işe yaramadı pek. Sen ilaç içiyormusum4. Ayda baslamis .. suanda emziriyo hala kullaniyo ilac .. sen kullaniyomusun
Ben ilac almadim simdiye kadar terapi aliyorum once terapiyi denemek istedim faydasi olmazsa ilaca baslardim ama terapi iyi geliyo tabiki hastalik gecmiyo ama en azindan bilgili oluyosunuz sizi yonlendiren birirsijin olmasi cok guzel bi duygu tabiki iyi bir psikolog bulmak sartt. Yani sidilik idare edebiliyorum insallh kullanak zorunda kalmam.. karnim buyudukce haliyle nefes alak zorlasiyo zaten hastaliktan kaynaklanan bi nefes darligiiz var e bide bebek buyuyo oda nefesi zorluyo ama alkh veriyo bi kolayligini 6 subatta randevum var anlaticam psklogua bu durumu o soyler ne yapagerektigini uzun oldu bayaBende başladım dayanamadım malesef. 15 haftalıkken başlamış oldum. Passiflora aldım ama işe yaramadı pek. Sen ilaç içiyormusum
Unutkanlık başladı sanırım hamilelik sürecinde oluyormuşTelefondan mesajlara ve kişilere hakim olamıyorum.yaşlandım galiba.
O günleri düşününce ben de korktum yaBen ilac almadim simdiye kadar terapi aliyorum once terapiyi denemek istedim faydasi olmazsa ilaca baslardim ama terapi iyi geliyo tabiki hastalik gecmiyo ama en azindan bilgili oluyosunuz sizi yonlendiren birirsijin olmasi cok guzel bi duygu tabiki iyi bir psikolog bulmak sartt. Yani sidilik idare edebiliyorum insallh kullanak zorunda kalmam.. karnim buyudukce haliyle nefes alak zorlasiyo zaten hastaliktan kaynaklanan bi nefes darligiiz var e bide bebek buyuyo oda nefesi zorluyo ama alkh veriyo bi kolayligini 6 subatta randevum var anlaticam psklogua bu durumu o soyler ne yapagerektigini uzun oldu baya
Bende de öyle oldu ya,ilaç içiyordum hamile kaldım bıraktım, 22. Haftaya kadar sabrettim sonra bir beni dibe vurdu dedim pes ilaçsız olmaz, daha 25 gün oldu hala devam ediyor sıkıntım, ilaç tam etki etseydi az rahatlardım.Uzun süre oluyordu ilaç kullanınca geçti simdi kullandığım ilaclarin etkisi sürüyor kısa oluyor bakalım ilaç da icemiyorum yakında başlar gene
Yok cnm eşime yapıyorum.BEBEK atkisi mi bende hediye örüyordum şimdi bitti
Günaydın,hayırlı sabahlar.
Kafama takılan biseyler var.aslında çok şey var da.
Doğumdan sonra hangi ilaçları ne zaman kullanmaya baslayacagimiz konusunda bilgisi olan ya da doktoruyla görüşen var mı.
Benim doktorum lustral kullanabileceğini söyledi.ama hemen başlayabilirmiymisiz onu da sormak aklıma gelmedi.
Ben ilac almadim simdiye kadar terapi aliyorum once terapiyi denemek istedim faydasi olmazsa ilaca baslardim ama terapi iyi geliyo tabiki hastalik gecmiyo ama en azindan bilgili oluyosunuz sizi yonlendiren birirsijin olmasi cok guzel bi duygu tabiki iyi bir psikolog bulmak sartt. Yani sidilik idare edebiliyorum insallh kullanak zorunda kalmam.. karnim buyudukce haliyle nefes alak zorlasiyo zaten hastaliktan kaynaklanan bi nefes darligiiz var e bide bebek buyuyo oda nefesi zorluyo ama alkh veriyo bi kolayligini 6 subatta randevum var anlaticam psklogua bu durumu o soyler ne yapagerektigini uzun oldu baya
Ben de yapmıştım suan ilaç icemiyorum 6.haftaya bastik ama gidicem galiba doktoraYok cnm eşime yapıyorum.
Ben de nette okumuştum en az bebeğe geçen lustral diyeBenim doktorum,bir ilaç adı verdi en az geçen dedi ama adını unuttum, başka bir dr da lustral demişti.
Ben de yapmıştım suan ilaç icemiyorum 6.haftaya bastik ama gidicem galiba doktora
Ben de nette okumuştum en az bebeğe geçen lustral diye
Aslında uzmanlar ilaç kullanıp hamile kalan sağlıklı bebekler doguranlari not alsalar böyle olmayacak biz de o zaman rahat kullanabiliriz hep bunlar uzmanların eksik araştırmalarından kaynaklaniyor
Dediklerine harfiyen katılıyorum beynin kımyasiyla alakali ama bana cipralex hamilelikten evvel kullandım zerre kadar etki etmediArkadaşlar hafif geçiriyorsanız ilaçsız atlatılır ama ağırsa ilaçsız mümkün değil, bazı dengesizler ilaç işe yaramaz sizin elinizde deyip moral bozuyor, beyindeki kimyasal bozuklukluk ile ilaçsız nasıl başetcez anlamadım.Bu sizin elinizde diyenler acaba bizim gibi yaşamış mı? Kurtulmuş mu ben çok merak ediyorum.Sanki biz çok güçsüzzüz, biz bişi bilmiyoruz, başedemiyoruz.Bizim elimizde olan şey ilaç alıp dikkati dağıtmak, hele ilaç almadan dağıt dikkati dağıtabiliyorsan, çukura batmış tekerlek gibi frene bastıkça dibe batıyorsun.
Bilmiyorum inan hamileliğime sevinemiyorum şu illettenBir bukadar daha dayanabilirsen dayan ama psikiyatrist bana bırakma devam et bişi olmaz demişti ama ben 5.5 ay içmedim korkumdan :) pasiflora bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?