Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ah
Benim hep turşu yiyesim geldi. Tuzlu falan kusmaktan aşeremedim. Tatlı delisiyim dir ben ama canım istemedi şimdi yeni yeni istiyor
benim tursularim çok güzel olur aynı şehirde olsaydık hemen getirirdim cnm çok yerim artık çok yemekten vücudum kaşınma ya basliyor

Ah

benim tursularim çok güzel olur aynı şehirde olsaydık hemen getirirdim cnm çok yerim artık çok yemekten vücudum kaşınma ya basliyor
Dikkat et canım hamilelikte de. Ayrıca sağol düşünmen yeter. Dışardan aldım onlarda evde olan gibi olmuyor. Ananem çok güzel yapar turşuyu benimde çok severim valla

Kızlar folikasit bitti benim siz bu haftalarda ne kullandınız tekrar almalımıyım doktora da gitmedim en son kullan demişti

22 hafta sabrettim, keşke önceden alsaydım ilacı kullanalı 25 gün olmuş

Belki şimdiye daha iyiydim.

Vallaha öyle diyorlar 1. Aydan sonra hatta 2. Ayda geçer merak etme dediler ama ben merakla bekliyoeum.tüm hamilelik boyunca kullananda yok sanırım sitede referans olabilecek.
Benimde bi bilgim yok canım malesef. Ama mutlaka etki eder merak etme sen. Ek olarak destekle papatya çayı iç rahatla canım

Yok devam, kaynanam geldi, o nedenle ara verdim 2 gündür.Kadın geldi takıntılı düşüncelerden kadınada rahat vermedim.
Anlayışla yaklaşıyorsa sana ne ala. Yoksa ikide bir ne var onda deyip duranlar gibi olması daha da sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…