Ayy ben hayatta duramam oyle yerlerde zaten nefesim daralıyor duş alırken bile buhar yapınca fena oluyorkmAaah kızlar ah hamam sauna da yasak
Ben de hamam da olmuyor gitcek olduk netten baktım o da yasakTabi zaten bu sıkışma ve sıkıntıyla nasıl gireceğiz hiç düşünemiyorum.:)
Benim hep turşu yiyesim geldi. Tuzlu falan kusmaktan aşeremedim. Tatlı delisiyim dir ben ama canım istemedi şimdi yeni yeni istiyorKızlar neler aserdiniz ya da aserme oldu mu sorayim
Ye eksiyi çıkar ayse yi benim de dondurma istiyor ama yiyemem 2 hafta önce bogazlarim iltihap yapti çok ateslendimBenim hep turşu yiyesim geldi. Tuzlu falan kusmaktan aşeremedim. Tatlı delisiyim dir ben ama canım istemedi şimdi yeni yeni istiyor
benim tursularim çok güzel olur aynı şehirde olsaydık hemen getirirdim cnm çok yerim artık çok yemekten vücudum kaşınma ya basliyorBenim hep turşu yiyesim geldi. Tuzlu falan kusmaktan aşeremedim. Tatlı delisiyim dir ben ama canım istemedi şimdi yeni yeni istiyor
Dikkat et canım hamilelikte de. Ayrıca sağol düşünmen yeter. Dışardan aldım onlarda evde olan gibi olmuyor. Ananem çok güzel yapar turşuyu benimde çok severim vallaAh
benim tursularim çok güzel olur aynı şehirde olsaydık hemen getirirdim cnm çok yerim artık çok yemekten vücudum kaşınma ya basliyor
Her ikisi de oluyor bna valla. Önceden abi olurdu biter giderdi. Şimdlerde hem endişesi hem tetikte olması varKızlar size sıkıntılar ani mi oluyor yoksa, uzun mu sürüyor.
Her ikisi de oluyor bna valla. Önceden abi olurdu biter giderdi. Şimdlerde hem endişesi hem tetikte olması var
Bundan sonra daha iyi olacaksın Allah'ın izniyle canım22 hafta sabrettim, keşke önceden alsaydım ilacı kullanalı 25 gün olmuş
Belki şimdiye daha iyiydim.
Vallaha öyle diyorlar 1. Aydan sonra hatta 2. Ayda geçer merak etme dediler ama ben merakla bekliyoeum.tüm hamilelik boyunca kullananda yok sanırım sitede referans olabilecek.Bundan sonra daha iyi olacaksın Allah'ın izniyle canım
Benimde bi bilgim yok canım malesef. Ama mutlaka etki eder merak etme sen. Ek olarak destekle papatya çayı iç rahatla canımVallaha öyle diyorlar 1. Aydan sonra hatta 2. Ayda geçer merak etme dediler ama ben merakla bekliyoeum.tüm hamilelik boyunca kullananda yok sanırım sitede referans olabilecek.
Aynen öyle, dayancaz sabretcez.Benimde bi bilgim yok canım malesef. Ama mutlaka etki eder merak etme sen. Ek olarak destekle papatya çayı iç rahatla canım
Yok devam, kaynanam geldi, o nedenle ara verdim 2 gündür.Kadın geldi takıntılı düşüncelerden kadınada rahat vermedim.Sen atkı yapıyorum demiştin naptın bitirdin mi
Anlayışla yaklaşıyorsa sana ne ala. Yoksa ikide bir ne var onda deyip duranlar gibi olması daha da sinir bozucuYok devam, kaynanam geldi, o nedenle ara verdim 2 gündür.Kadın geldi takıntılı düşüncelerden kadınada rahat vermedim.
Uzun süre oluyordu ilaç kullanınca geçti simdi kullandığım ilaclarin etkisi sürüyor kısa oluyor bakalım ilaç da icemiyorum yakında başlar geneKızlar size sıkıntılar ani mi oluyor yoksa, uzun mu sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?