Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Vallaha öyle diyorlar 1. Aydan sonra hatta 2. Ayda geçer merak etme dediler ama ben merakla bekliyoeum.tüm hamilelik boyunca kullananda yok sanırım sitede referans olabilecek.
Ben gördüm cnm yine bu platformda hamile olan bir bayan oluşturmuş bebegiyle olan her günü yazmış bebeği doğduktan sonra da yazmış saglikliymis bebeği ben onun yazılarını çok okudum suan aktif üye değil yazdıkları bana çok iyi geldi bahar gunay diye biri

Semarezo bende bursa gemlikte oturuyorum saniri bahar hastanesine gidiyodun onceden bende oraya gidiyorum gonul hanima sen kime gidiyodun

Semarezo bende bursa gemlikte oturuyorum saniri bahar hastanesine gidiyodun onceden bende oraya gidiyorum gonul hanima sen kime gidiyodun
Hayır henüz başlamadım bahar hastanesi cemaat ten dolayi sgk ile ilişkisi kesildi ya onu bekliyorum
ayrica çok mutlu oldum bir Bursaliyi görünce Ben kent meydanına yakın oturuyorum

Hayır henüz başlamadım bahar hastanesi cemaat ten dolayi sgk ile ilişkisi kesildi ya onu bekliyorum
ayrica çok mutlu oldum bir Bursaliyi görünce Ben kent meydanına yakın oturuyorum
Cematinmiymis orasi bilmiyodum ne olursa olursun dogumu orda istiyorum insallhh .. ben gemlikte oturuyorum burda dogru duzgun doktor yok o yuzden bursaya geliyorum

Kizlar benim arkadasim da ilac kullandi 4. Aydan sonra ve dogum yapti 10 gun once bebek sapasaglam hatta emzirirken bile kullaniyo sikinti yapmayin arkadaslar rabbim koruyo bbebekleri tabiki almamak en guzeli ama olayinca olmuyo bazen rahat oun ve dua edelim

Cematinmiymis orasi bilmiyodum ne olursa olursun dogumu orda istiyorum insallhh .. ben gemlikte oturuyorum burda dogru duzgun doktor yok o yuzden bursaya geliyorum
Evet cnm ren tip falan onun yani cemaate ait olsa da bursanın ender hastanelerinden inşallah bende orda düşünüyorum cnm noroloji bölümü adile hanima gidiyordum panikatak için cnm

Ne zaman başladı ilaca canım. Allah korur derdi veren rabbim dermanıda verir inşallah. Hep dua ediyorum herkese kızlar. Allah'ım gönlümüze ferahlık versin hayırlısıyla sağ salim doğsun bebişlerde bizde iyi olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…