- 23 Ocak 2016
- 34.974
- 50.997
- 598
BEBEK atkisi mi bende hediye örüyordum şimdi bittiYok devam, kaynanam geldi, o nedenle ara verdim 2 gündür.Kadın geldi takıntılı düşüncelerden kadınada rahat vermedim.
Ben gördüm cnm yine bu platformda hamile olan bir bayan oluşturmuş bebegiyle olan her günü yazmış bebeği doğduktan sonra da yazmış saglikliymis bebeği ben onun yazılarını çok okudum suan aktif üye değil yazdıkları bana çok iyi geldi bahar gunay diye biriVallaha öyle diyorlar 1. Aydan sonra hatta 2. Ayda geçer merak etme dediler ama ben merakla bekliyoeum.tüm hamilelik boyunca kullananda yok sanırım sitede referans olabilecek.
Sanırım bebek değildi tam bilmiyorum. Can sıkıntısına bişeyler yapmak iyi geliyorBEBEK atkisi mi bende hediye örüyordum şimdi bitti
Aynen ben de kendimi dağıtmak için yapıyorum cnmSanırım bebek değildi tam bilmiyorum. Can sıkıntısına bişeyler yapmak iyi geliyor
En güzeli canım bende yapıyorum seviyorum yapmayı da.Aynen ben de kendimi dağıtmak için yapıyorum cnm
En güzeli canım bende yapıyorum seviyorum yapmayı da.[/QUOTE
Bebek yelekleri örerim hep hediyeler goturmusumdur
Ben hediye verecek kadar beceremem de annem yapar benim :) bende şapka atkı etamin dantel oya falan yaparım şimdi örgü ye sardım can sıkıntısıBebek yelekleri örerim hep hediye goturmusumdur
Dantel oya bilmem de Etamin seccade islemisimdirBen hediye verecek kadar beceremem de annem yapar benim :) bende şapka atkı etamin dantel oya falan yaparım şimdi örgü ye sardım can sıkıntısı
Sağolasın sende hoşgeldin. Dertlerimizi anşayabilen insanlar olması bazen hoş oluyor. Ondan öncesinde tek ben çekiyorum derdi sanıyor insanSlm kizlar gorusmeyeli nasilsiniz yeni arkadaslar var bu sayfaya pek hos gelinmez ama soz gelisi olarak hos geldiniz
Hayır henüz başlamadım bahar hastanesi cemaat ten dolayi sgk ile ilişkisi kesildi ya onu bekliyorumSemarezo bende bursa gemlikte oturuyorum saniri bahar hastanesine gidiyodun onceden bende oraya gidiyorum gonul hanima sen kime gidiyodun
Dogru diyosun canimSağolasın sende hoşgeldin. Dertlerimizi anşayabilen insanlar olması bazen hoş oluyor. Ondan öncesinde tek ben çekiyorum derdi sanıyor insan
Cematinmiymis orasi bilmiyodum ne olursa olursun dogumu orda istiyorum insallhh .. ben gemlikte oturuyorum burda dogru duzgun doktor yok o yuzden bursaya geliyorumHayır henüz başlamadım bahar hastanesi cemaat ten dolayi sgk ile ilişkisi kesildi ya onu bekliyorum
ayrica çok mutlu oldum bir Bursaliyi görünce Ben kent meydanına yakın oturuyorum
Evet cnm ren tip falan onun yani cemaate ait olsa da bursanın ender hastanelerinden inşallah bende orda düşünüyorum cnm noroloji bölümü adile hanima gidiyordum panikatak için cnmCematinmiymis orasi bilmiyodum ne olursa olursun dogumu orda istiyorum insallhh .. ben gemlikte oturuyorum burda dogru duzgun doktor yok o yuzden bursaya geliyorum
Kac haftaliksin ilk mi senin bebisEvet cnm ren tip falan onun yani cemaate ait olsa da bursanın ender hastanelerinden inşallah bende orda düşünüyorum cnm noroloji bölümü adile hanima gidiyordum panikatak için cnm
Ne zaman başladı ilaca canım. Allah korur derdi veren rabbim dermanıda verir inşallah. Hep dua ediyorum herkese kızlar. Allah'ım gönlümüze ferahlık versin hayırlısıyla sağ salim doğsun bebişlerde bizde iyi olalımKizlar benim arkadasim da ilac kullandi 4. Aydan sonra ve dogum yapti 10 gun once bebek sapasaglam hatta emzirirken bile kullaniyo sikinti yapmayin arkadaslar rabbim koruyo bbebekleri tabiki almamak en guzeli ama olayinca olmuyo bazen rahat oun ve dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?