Niye canım noldu ki?Vallaha ben eşimle tartıştım 3 saatir ağlıyorum. Ağlamamı durduramıyorım. Beni anlamıyor
Git bi yerde kal bari canım geçer birazdan sinirin merak etme.Bilmiyorum sinirimden evden kaçasım var.Gidip günlerce otelde kalmak istiyorum.
Evet seni anlayabiliyorum.Ama tek çare,destek olacak kişi gene de eşlerimiz.Gitme evden kal.Ama sen de sakin olmaya çalış.Biraz zaman geçince o da sakinleşecektir ve anlayamasa da en azından hamile olduğun için sana hak verecektir.Bu hastalığın çevre tarafından anlaşılmaması en büyük sıkıntı, eşim dalga geçiyorum falan sanıyor.
Yaşadığımız sıkıntıyı mı düşüneyim, yoksa çevrenin beni anlamamasına mı bilemedim.
Hamileyken gerçekten çok zor.Yanlız olmak daha da zor.
bebişinin sağlıklı olmasına sevindim.süt içiyosan içine bir tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi koyarsan bebişin kilosuna faydası olur.bende de demir eksikliği var.ilaç mide bulantısı yaptığından kendimi zorlasamda içemiyorum.haftaya kan tahlili yapıcam,düşük çıkarsa doktor iğne yaparız dedi.Kizlar ayri tiliya girdim boyu sagligi gayet guzel dedi ama kilosu dusukmus zaten istahim olmadigi icin bekliyodum ama ne bilim uzuldum yine .. kansizligim da var bol dinlen ve yemeye calis dedi
İlaç vs verdimi ne dedi. Uçlu tarama yaptırdınmıKizlar ayri tiliya girdim boyu sagligi gayet guzel dedi ama kilosu dusukmus zaten istahim olmadigi icin bekliyodum ama ne bilim uzuldum yine .. kansizligim da var bol dinlen ve yemeye calis dedi
Ya bende ilac kullanaiyorum cok midem bulaniyo napcami sasirdim pekmez yiyirum ama bakalim ne olcak 30. Haftada tekrar gel kilosu artmismi bakalim falan dedi dedim panik atagim var istahim yok bunlari soyledim iste dikkat et zorlada olsa yemege calis dedibebişinin sağlıklı olmasına sevindim.süt içiyosan içine bir tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi koyarsan bebişin kilosuna faydası olur.bende de demir eksikliği var.ilaç mide bulantısı yaptığından kendimi zorlasamda içemiyorum.haftaya kan tahlili yapıcam,düşük çıkarsa doktor iğne yaparız dedi.
Yok bu ayrintili ultrason doktoru kendi doktorun degil ilac vermedi yani ben tarama testi yaptirmadim cok sukur bi sikintida yok zatenİlaç vs verdimi ne dedi. Uçlu tarama yaptırdınmı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahYok bu ayrintili ultrason doktoru kendi doktorun degil ilac vermedi yani ben tarama testi yaptirmadim cok sukur bi sikintida yok zaten
Geçer canım ikinci ilaca başladınmı senKızlar, dün biraz eşimle sıkıntı yaşadım ondan dolayı sıkıntım biraz arttıda, normal değil mi geçer?
Oynayışını hissediyor musun bebişinEvet baktı bebeğe.sıkıntı yok dedi.ellerini yüzüne götürüyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?