Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Vallaha ben eşimle tartıştım 3 saatir ağlıyorum. Ağlamamı durduramıyorım. Beni anlamıyor

Bu hastalığın çevre tarafından anlaşılmaması en büyük sıkıntı, eşim dalga geçiyorum falan sanıyor.
Yaşadığımız sıkıntıyı mı düşüneyim, yoksa çevrenin beni anlamamasına mı bilemedim.

Hamileyken gerçekten çok zor.Yanlız olmak daha da zor.

Evet seni anlayabiliyorum.Ama tek çare,destek olacak kişi gene de eşlerimiz.Gitme evden kal.Ama sen de sakin olmaya çalış.Biraz zaman geçince o da sakinleşecektir ve anlayamasa da en azından hamile olduğun için sana hak verecektir.
Anksiyetemizi,korkularımızı anlamasalar bile hamile olduğumuz kafalarına dank edip biraz daha anlayışlı olmaları gerektiğini hatırlayacaklardır mutlaka.
Dünyada bir yerlerde belki yakınımızda vardır böyle insanlar .

Kizlar ayri tiliya girdim boyu sagligi gayet guzel dedi ama kilosu dusukmus zaten istahim olmadigi icin bekliyodum ama ne bilim uzuldum yine .. kansizligim da var bol dinlen ve yemeye calis dedi

Kizlar ayri tiliya girdim boyu sagligi gayet guzel dedi ama kilosu dusukmus zaten istahim olmadigi icin bekliyodum ama ne bilim uzuldum yine .. kansizligim da var bol dinlen ve yemeye calis dedi
bebişinin sağlıklı olmasına sevindim.süt içiyosan içine bir tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi koyarsan bebişin kilosuna faydası olur.bende de demir eksikliği var.ilaç mide bulantısı yaptığından kendimi zorlasamda içemiyorum.haftaya kan tahlili yapıcam,düşük çıkarsa doktor iğne yaparız dedi.

İlaç vs verdimi ne dedi. Uçlu tarama yaptırdınmı

Ya bende ilac kullanaiyorum cok midem bulaniyo napcami sasirdim pekmez yiyirum ama bakalim ne olcak 30. Haftada tekrar gel kilosu artmismi bakalim falan dedi dedim panik atagim var istahim yok bunlari soyledim iste dikkat et zorlada olsa yemege calis dedi

Kızlar, dün biraz eşimle sıkıntı yaşadım ondan dolayı sıkıntım biraz arttıda, normal değil mi geçer?

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Benim de tansiyonum yüksek bikac gündür.doktor ilaca başlattı alfamet.sabah akşam içilecek.

Geçer canım sıkıntılar bi geliyor bi gidiyor zaten bu ara.
Bilmiyorum bi şekilde geçiyor günler.
Yaşarken geçmiyor gibi ans dönüp bakınca ne çabuk geçmiş zaman diyor insan

Bende yüksek tansiyon yok ama panikken yükseliyor.Benimde korkum o işte, panikken acaba tansiyondan çocuğa bişimi oldu diye panikliyorum.Senin bebişe baktımı dr sağlıklı mı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…