Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Arkadaşlar,
Okadar güzel 2 gün geçirmiştim ki, yine bugün gittim dibe vurdum sanki. Bu ilaç etkisi hemen çıkmıyor bilincindeyim. 28 gün oldu tam doz kullanalı.
Ama gerçekten eski günlerimi özledim.

Benbende ilaca başlayalı altı gün oldu şukurler olsun ara ara yoklasada iyiyim
Benim ilaç hemen pat diye etki etmiyor. Yavaş yavaş yukarı çıkartıyor. Ama etki zamanı kişiden kişiye değişiyor. Senin adına sevindim. Darısı bana

Benim ilaç hemen pat diye etki etmiyor. Yavaş yavaş yukarı çıkartıyor. Ama etki zamanı kişiden kişiye değişiyor. Senin adına sevindim. Darısı bana
İnşallah tez zamanda görürsün canım etkisini. Çok zor bizim için normal zamanda bile çekilmezken hamile olarak hiç çekilmiyor zaten ama sabretmek zorundayız

Arkadaşlar,
Okadar güzel 2 gün geçirmiştim ki, yine bugün gittim dibe vurdum sanki. Bu ilaç etkisi hemen çıkmıyor bilincindeyim. 28 gün oldu tam doz kullanalı.
Ama gerçekten eski günlerimi özledim.
Ececim hamilesin unutma canim seni sadece panik degil hormonlarda etkiliyo dogurunca cok daha iyi olcaksin gercekten cok zor bende guclu olmaya valisiyorum ama hormonlarin etkisiyle bende dibe vuruyorum hic kolay gecmiyo gercekten en basinda istahim yok cocuk 470 gram almamis kilo 23+1 hamilelik haftam off cok bunaldim guclu durmaktan bende insanim yaa .. sizin istahiniz nasil yiyebiliyomusunuz

Canim bizim rahatsizlikta iştah cok kapaniyor.bende zoraki yiyorum.canim hicbirsey istemiyor.merak etme yani yalniz degilsin.

Ben ilacı alalı yiyorum.

Kızlar vallaha bu site sayesinde doğum yapacağım :) moral destek olmasa. Hayat geçmez bize şuan.

Et seviyorum zaten bari bol bol et yiyeyimde buyusun .. sute bal katip icmek oda bebegi beslermis onuda deniyim en azindan 3 kilo dogsun

Valla benim de iki uç gündür vardı iştah bugün yok biraz. Bende hiç bilmiyorum bebek ne alemde.

Kizlar her aksam 1 muz yiyin, %80 bitterli cikolatadan 3 parca yiyin, uyumaya yarim saat kala 1 bardak ilik sut yada papatya cayi icin.bu saydiklarim kiside mutluluk hormonunu artiriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…