Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Devlet hastanesinemi gidiyosun para yoksa ilgi yoktur onlarda bende gittim .. bende mecbur gidiyorum ucretli ama yapcak bisey yok saglik sonucta
Hanimefendicim ben Bursa Devlet Hastanesi Bülent Altıntaş internette panikatak için methini duydum gittim hamile oldugumu söyledim 20 25 dk terapi uyguladı suan ilaç yazmıyorum eğer çok kötü olursan yine gel dedi devlette böyle doktorun olmasına çok şaşırdım bundan önce bahar hastanesi adile alpay a gidiyordum ama sgk anlaşma kesilince biraktim

Ps
Devlet hastanesinemi gidiyosun para yoksa ilgi yoktur onlarda bende gittim .. bende mecbur gidiyorum ucretli ama yapcak bisey yok saglik sonucta
Psikolojik danışmanlık merkezine gidiyorum aslında iyi doktor ama detay yok sanırım pek. Ne konuşacağını bilmiyorlar gibi

Devlet hastanesini niye biraktin madem iyiydi devam etseydin keske .. ben 6 parmak ayhan altas var piskolog ona godoyorum

Kizlar benim rengim soluk ve goz altlraim kahverengi olmus bugun gorumcem soyledi niye acaba kanim dusuk ondanmi sizdede varmi

Arkadaşlar merhaba öncelikle uzun süredir kk dayım ve buranın sessiz takipçisiyim.Çok şükür hamilede kaldım hamilelikte bitti şuan paşam yanımda elhamdurillah. Blog yazıyorum panik ataklı hamileler için yardımcı olmak istediğim için yazdım buraya. ama blog adresi vermek yasakmı bilmediğim için size bir sorayım dedim ? eğer yasak değilse yazılarımı paylaşmak isterm tavsiyelerim umarım sizlere iyi gelir.

Yasakmi bilmiyorum ama versene bakalim

Pardon yanlış yazmışım
bugraninannesi.blogspot. com
Com u birleştirip yazarsaniz adres çubuğuna girebilirsiniz. Umarım yardimci olur.

kabul etmiyor sanırım.
bugranınannesi.blogspot .com
Ilac hakkinda bisey yzmamissiniz ilacsizmi gecyi hamilelik .. bende 24. Haftadayim ve suana kadar ilac kullanmadim ama gel gitler cok cok sukur beni dinleyen ve anlayan bi pskologla tanistim ve biraz da olsa hayttan tat almaya basladim dr dedigine gore zamanla eski haline donecek ilacsiz yasamayi ogrenecekmisim bende buna inaniyorum cunku 6 seans da bu kadar duzeldiysem ilerki zamanlarda daha iyi olacagim insallhh. Benim icin enzirme donemi cok onemli ve nedense ben ozaman cok iyi olacagima inaniyorum tabi dogumu atlatabilirsem insallhh zaten emzirirken annede otomatik olarak mutluluk hotmonu salgilaniyormus bakalim bekleyip gorucez insallhhh burdaki tum arkadaslar ve ben rahat bi sekilde saglikli sihhatli bebekler aliriz kucaklarimiza ... ilac kullanmaya gelince tabiki asamayacak kadar sikintilarim olursa bende ilac kullanicam milyonlarca insan var bu sekilde dogum yapan ve emziren burdaki kimse keyfinden kullanmiyo ilaci hepimiz isterdik bunlari dusunerek degilde kiyafet bakarak besik bakarak karnimizi oksayarak yedigimizden zevk alarak musmutlu bi hamilelik gecirmeyi ama bizimde imtihanimiz bu birazda mukemmelliyetçi olmamiz galiba ama olsun gecicek bu gunler duayla allh dermansiz dert vermesinnn aminnn... ohhh be rahatladimmm sizde yazin icinizdekileri sikintilarinizi burda yardim icin variz birbirimize desdek olamk icin variz belki karsilikli oturup konusamiyoruz ama gonulden hissediyoruz yasadiklarimizi cunku ayni seyleri yasiyoruz otesi varmi ..

Sizin muayene ucretiniz ne kdar doktorunuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…