Bende de vardı, ben 3 psikiyatriste gittim hepside prof. birisi gatada ,diğer 2 si Ankara ünv.de prof. hepside bişi olmaz, rahatlıkla kullan biz veriyoruz dedi. Yani onun dışında 2-3 kadın doğumcuya sordum. Birisi yine Ank. ünv. de diğeri doç özel hastanede diğeride istanbulda bir prof. yani bukadar sormadan sonra acıyı çekmek saçma olurdu. Dayanamıyordum çünkü, herkes bişi olur mu o korkusunu yaşıyor.Yani geçen haftalarda kadın dogumcuma gittim 2 haftadır ilaç kullanıyorum dedim. Baktı bebeğe sorun yok ilaca devam dedi.Sağol ya içimi rahatlattın herkes bişey soyluyor oda kafama yer ediyor sürekli düşünüp duruyorum. Gerçekten sağol canm
Kaç hafta senin?Ya bendenbaslamak istiyorum dr paxera 15 mg basla 1 hafta sonra 30 a cikar dedi gecede 1 hafta yarim nevrium ic dedi ama baslayamiyorum kotkuyorum bebege bisi olursa diye offf
Selectra 50mg.Ne kullaniyosun
Evet aynı ilacı veriyorlarmış.Dogumdan sonra napicz iste emzirme doneminde kullanckmiyiz
Merhaba foruma da hoşgeldiniz bu arada.Peki paxera icipte emziren warmi 10mg icilse emzirilirmiki?
Ben içiyorum passiflorapasifflora şurup içen var mı kızlar..
Recete 1 hafta kullanilck.yarim geceleri sonra birakilck sen bisey kullaniyomusun cnm nekadrlk hamilesin
Nasil yani anlayamadm iciliyomu paxeraarasindsymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?