Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sağol ya içimi rahatlattın herkes bişey soyluyor oda kafama yer ediyor sürekli düşünüp duruyorum. Gerçekten sağol canm
Bende de vardı, ben 3 psikiyatriste gittim hepside prof. birisi gatada ,diğer 2 si Ankara ünv.de prof. hepside bişi olmaz, rahatlıkla kullan biz veriyoruz dedi. Yani onun dışında 2-3 kadın doğumcuya sordum. Birisi yine Ank. ünv. de diğeri doç özel hastanede diğeride istanbulda bir prof. yani bukadar sormadan sonra acıyı çekmek saçma olurdu. Dayanamıyordum çünkü, herkes bişi olur mu o korkusunu yaşıyor.Yani geçen haftalarda kadın dogumcuma gittim 2 haftadır ilaç kullanıyorum dedim. Baktı bebeğe sorun yok ilaca devam dedi.

Ya bendenbaslamak istiyorum dr paxera 15 mg basla 1 hafta sonra 30 a cikar dedi gecede 1 hafta yarim nevrium ic dedi ama baslayamiyorum kotkuyorum bebege bisi olursa diye offf

Yasocum nervium yeşil reçeteli miydi.ne kadar sure kullanabileceksin.Ben de xanax kullanıyordum hamileliK öncesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…