Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben de ilacı doğumdan önce bırakılacak diye biliyorum ama,geçen kadın doğumcu ya sordum uygun dozda bırakmaya gerek yok dedi.sma farklı görüşler var tabi.
Bazı arkadaşlar galiba 1 hafta sonra başlayacak.
Doğumdan sonra da bebek küçükken en az riskli olanı kullanıp1 2 ay sonra da asıl ilaçlarımiz dönmek galiba

Allh yardimcimz olsun inaallh gercktn yasamayan bilemez hamilelikte olmasa iyiydi icince duzelirz ama hanilelik boyunca cocuga bisey olurmu diye korkuyo.insan 1000de 1 ihtimalmis gerci kanser tedawisi bile olan war hamileykn bisey olmuyo cocuklara ama emzirme.nasil olacak biraksak bi turlu birakmasak bi turlu

Amin .Ben hamile kalmadan önce daha cesurdum tabi.ilaç kullanma konusunda da.ilacı bıraktıktan sonra cesaretim de gitti,kendine guvenimde.insanların yorumlarından çok eylüle ben biri oldum.biraz daha dayanabilirsem dayanacağım
Zaten hormon ilacım,tansiyon ilacım bir de sigara var.

Son düzenleme:
Gene de biraz faydası oluyor.mesela bugün sabah öğle içtim.bazen sabah ve akşam içiyorum gece uyanıp unutamadığım zaman 1 ölçek içiyorum.düzenli kullanmak zorunda değilsin galiba passiflora diğer ilaçlar gibi.tedavi edici değil ani kurtarıcı.

Galiba cümleyi devrik yazdım.
Paroksetin süte co kaz geçiyormuş.ama enaz geçenlerin başında sertalin geliyormus evet
Benim doktorumda söyledi

Arkadaslar nisanda efexo. Adli ilaca başladım 150 mg dan şu an 37.5 a düştüm insallah 3 haftaya tamamen kesicem fakat gebelik düşünüyorum bu ilaci kullanırken gebe kalan var mı arkadaşlar? Kalsam sorun olur mu acaba?

Efexoru bilmiyorum, ama selectra zararsız, ben selectrayla hamile kaldım.

bu sorunun cvbını bende merak diyorum bende efexor 75 mg kullanıyorum istiyorum ama korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…