Ozman dogum onceside birakmayiz baslarsak
Seninde az kalmis doguma masallhh karnin buyudumu nefes alman nasil ben en cok ondan korkuyorumpasifflora şurup içen var mı kızlar..
Allh yardimcimz olsun inaallh gercktn yasamayan bilemez hamilelikte olmasa iyiydi icince duzelirz ama hanilelik boyunca cocuga bisey olurmu diye korkuyo.insan 1000de 1 ihtimalmis gerci kanser tedawisi bile olan war hamileykn bisey olmuyo cocuklara ama emzirme.nasil olacak biraksak bi turlu birakmasak bi turlu
iyi geliyor mu bi yararı oluyor muBen içiyorum passiflora
pasiflora iyi geldi mi günde ne kadar içiyorsunBen su an passiflora tansiyon ve horman ilacı kullanıyorum
27 ye girdiEce senin kac haftalikti bebek
Doktorum sertralin dedi 1000 1 geçtiğini söyledi.Merhaba foruma da hoşgeldiniz bu arada.
Süte enaz geçenler arasindsymis paroksetin.galiba başta sertalin geliyor
1 hafta önce bıraktırıyor.Ozman dogum onceside birakmayiz baslarsak
Efexoru bilmiyorum, ama selectra zararsız, ben selectrayla hamile kaldım.Arkadaslar nisanda efexo. Adli ilaca başladım 150 mg dan şu an 37.5 a düştüm insallah 3 haftaya tamamen kesicem fakat gebelik düşünüyorum bu ilaci kullanırken gebe kalan var mı arkadaşlar? Kalsam sorun olur mu acaba?
bu sorunun cvbını bende merak diyorum bende efexor 75 mg kullanıyorum istiyorum ama korkuyorumArkadaslar nisanda efexo. Adli ilaca başladım 150 mg dan şu an 37.5 a düştüm insallah 3 haftaya tamamen kesicem fakat gebelik düşünüyorum bu ilaci kullanırken gebe kalan var mı arkadaşlar? Kalsam sorun olur mu acaba?
Allah analı babalı büyütün canimEfexoru bilmiyorum, ama selectra zararsız, ben selectrayla hamile kaldım.
İşte ben de çok istiyorum zaten kaç aydır bekliyorum daha fazla beklemek istemiyorum ama ya bir şey olursa diye korkuyorumbu sorunun cvbını bende merak diyorum bende efexor 75 mg kullanıyorum istiyorum ama korkuyorum
Selectraya geçiş yap, hamile kal :)İşte ben de çok istiyorum zaten kaç aydır bekliyorum daha fazla beklemek istemiyorum ama ya bir şey olursa diye korkuyorum
Saol cnmAllah analı babalı büyütün canim
Canim zaten bırakmak üzereyim inşallah üç haftam kaldı benim derdim bu üç haftada olsa bebis sorun olur muSelectraya geçiş yap, hamile kal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?