Ben de xanax tasiyordum yanımda halen taşıyorum ödüm kopuyor kullanıcam diyeYasocum nervium yeşil reçeteli miydi.ne kadar sure kullanabileceksin.Ben de xanax kullanıyordum hamileliK öncesi.
Ah bi de hoş olsak da hoş bulunsakHosbuldum.canm
Nasil yani anlayamadm iciliyomu paxera
Çevremde devlet desteğiyle sigarayı bırakanlar var hem de ağır tiryakiydiler insaallah sen de bırakırsın cnmAmin .Ben hamile kalmadan önce daha cesurdum tabi.ilaç kullanma konusunda da.ilacı bıraktıktan sonra cesaretim de gitti,kendine guvenimde.insanların yorumlarından çok eylüle ben biri oldum.biraz daha dayanabilirsem dayanacağım
Zaten hormon ilacım,tansiyon ilacım bir de sigara var.
Ben doktoruma başka bi ilaç için sormuştum 6 haftalik olmadan bişey olmaz demistiArkadaslar nisanda efexo. Adli ilaca başladım 150 mg dan şu an 37.5 a düştüm insallah 3 haftaya tamamen kesicem fakat gebelik düşünüyorum bu ilaci kullanırken gebe kalan var mı arkadaşlar? Kalsam sorun olur mu acaba?
Ben ilac alırken hamile kalmıştım hemen doktoru aradım korkma dedi 5 haftalik tim ilacı bıraktım hemenArkadaslar nisanda efexo. Adli ilaca başladım 150 mg dan şu an 37.5 a düştüm insallah 3 haftaya tamamen kesicem fakat gebelik düşünüyorum bu ilaci kullanırken gebe kalan var mı arkadaşlar? Kalsam sorun olur mu acaba?
Neden bekliceksin bekleme bu hastalığı beklersek yandik Allah verecek elbet kolayligini ben de 5 hafta daha sabretsem gidicem doktoraBelki ne var bir ay bekle diyenler vardır ama çok istiyorum bir yandan da korkuyorum
Suanda dirumun nasil atak falan olumsuz dusunceler oluyomu bende ilac kullandigim donemi ozledim ya ne kadarda rahattim simdi karnim buyudukce korkular basiyo yaBelki ne var bir ay bekle diyenler vardır ama çok istiyorum bir yandan da korkuyorum
Hos geldin demiyeyim de rabbim sifalar versin diyeyim ne derdin var kardes anlat rahatlaKızlar beni de alın aranıza.meğer aynı durumu yaşayan insanların olduğunu görmek,okumak ta bir nebze olsun rahatlatıyormuş insanı
Sağol canım amin.cok isteyerek hamile kaldım 8. ayda hamile kaldım.en büyüğünü iki yıl önce geçirdigim majör depresyondan dolayı efexor kullaniyordum 8 ay icmedim.gebeligin 7.haftasinda depresyon ve takıntılar başladı.ilaç veremeyiz deyip 8.haftada hastaneye yatirdı dr.bir gün tuttular sadece taburcu ettiler hemen.sitede bu topiği buldumHos geldin demiyeyim de rabbim sifalar versin diyeyim ne derdin var kardes anlat rahatla
Ben içiyorumpasifflora şurup içen var mı kızlar..
O korkular bnde de var geçmiyor sanki kalbim hızlı atıyor nefes alamıyorum daha karnım da yok bide Allah'ım yardın etsinSuanda dirumun nasil atak falan olumsuz dusunceler oluyomu bende ilac kullandigim donemi ozledim ya ne kadarda rahattim simdi karnim buyudukce korkular basiyo ya
Olmaz merak etme öğrendiğinde zaten, 5 haftalık falan oluyor.O zamana kadar insanlar ilaç içiyor mesela ben :)Canim zaten bırakmak üzereyim inşallah üç haftam kaldı benim derdim bu üç haftada olsa bebis sorun olur mu
Sağol canım amin.cok isteyerek hamile kaldım 8. ayda hamile kaldım.en büyüğünü iki yıl önce geçirdigim majör depresyondan dolayı efexor kullaniyordum 8 ay icmedim.gebeligin 7.haftasinda depresyon ve takıntılar başladı.ilaç veremeyiz deyip 8.haftada hastaneye yatirdı dr.bir gün tuttular sadece taburcu ettiler hemen.sitede bu topiği buldum
Amin inşallah.Çevremde devlet desteğiyle sigarayı bırakanlar var hem de ağır tiryakiydiler insaallah sen de bırakırsın cnm
Ne kadar içiyorsun günde?Amin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?