Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Şöyle söyliyim ayin 12si yumurtlama günüm ayin 10undada ben bir gün içip bir gün icmeyecegim hapı yani bi doz daha düşürür olucam yani günlük 18 gr alicam bu ay düşünsel mi gelecek ay mi düşünsem bilemedim ya

Belki ne var bir ay bekle diyenler vardır ama çok istiyorum bir yandan da korkuyorum

Çevremde devlet desteğiyle sigarayı bırakanlar var hem de ağır tiryakiydiler insaallah sen de bırakırsın cnm

Ben doktoruma başka bi ilaç için sormuştum 6 haftalik olmadan bişey olmaz demisti

Ben ilac alırken hamile kalmıştım hemen doktoru aradım korkma dedi 5 haftalik tim ilacı bıraktım hemen

Kızlar beni de alın aranıza.meğer aynı durumu yaşayan insanların olduğunu görmek,okumak ta bir nebze olsun rahatlatıyormuş insanı

Hos geldin demiyeyim de rabbim sifalar versin diyeyim ne derdin var kardes anlat rahatla
Sağol canım amin.cok isteyerek hamile kaldım 8. ayda hamile kaldım.en büyüğünü iki yıl önce geçirdigim majör depresyondan dolayı efexor kullaniyordum 8 ay icmedim.gebeligin 7.haftasinda depresyon ve takıntılar başladı.ilaç veremeyiz deyip 8.haftada hastaneye yatirdı dr.bir gün tuttular sadece taburcu ettiler hemen.sitede bu topiği buldum

Kimse anlamıyor kimse,çoğu sayfada kendimi buldum okurken.bir aydır anne görümce sehir sehir gezdim.bulantilar kusmalar birtek orada geciyordu.evime girmek istemiyorum.koltuktan yastigimdan bile huylaniyorum.mutfakta yemek bile pisirmek istemiyorum.evi satacagim.evde cin var büyü var diye bile dusunuyordum ki takıntı mı bu?yalnız duramıyorum.uyumak istemiyorum.sabah dr.a gitmeye huylanıyorum.gelinliğime takıyorum mesela bir daha giyme dusuncesi gelip gidiyor ekranda gelin gormek istemiyorum.sevdiklerimin ölüşü gömülüşüne nasil dayanacagim dusunceleri geliyor.göğsümü yarasım var bazı geceler.camlar pencereler hep açık olsa.bir yere kapanmak ürkütüyor hep dışarıda olsak.sadece depresyon değil bendeki biliyorum bunu

Hastanede 8.haftamda risperdal a başlattilar.11.haftamda misol e basladim.sabah birini akssm birini iciyorum.isbasi yaptim bugun.isyerinde de boğuluyorum..aksam sayfalari okudum rahatladim biraz

Suanda dirumun nasil atak falan olumsuz dusunceler oluyomu bende ilac kullandigim donemi ozledim ya ne kadarda rahattim simdi karnim buyudukce korkular basiyo ya
O korkular bnde de var geçmiyor sanki kalbim hızlı atıyor nefes alamıyorum daha karnım da yok bide Allah'ım yardın etsin

13. Haftadan sonra veriyorlar ilacı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…