Gösterdi ama %100 değil.1 ay oldu kullanalı.Daha var tam etkiye ama 1 aya göre şükürler olsun daha iyiyim.Ece sen nasilsin ilaclar etkisini gosterdimi
Kaygın falan devam ediyormu akşam benim ara ara devam ediyorGösterdi ama %100 değil.1 ay oldu kullanalı.Daha var tam etkiye ama 1 aya göre şükürler olsun daha iyiyim.
Arada yokluyor ama sen zaten yeni başladın, geçen hafta kontrolüm vardı dr. Demişti 1 ayda %50-60 geçer. 2. Ayda tam etki gösterir.K
Kaygın falan devam ediyormu akşam benim ara ara devam ediyor
Ece karninin buyumesi seni rahatsiz ediyomu gerci artik etmez cunku az da olsa endorfin hormonun yukselmostirArada yokluyor ama sen zaten yeni başladın, geçen hafta kontrolüm vardı dr. Demişti 1 ayda %50-60 geçer. 2. Ayda tam etki gösterir.
Rahatsız olmuyorum,nefes almamda da sıkıntı yok.Panik atak daha nefessiz bırakıp sıkıntı yaştıyor.Ece karninin buyumesi seni rahatsiz ediyomu gerci artik etmez cunku az da olsa endorfin hormonun yukselmostir
Gaz falan yok bende olsa anlarım ama bilmiyorum ya dediğiniz aklımda olsun da bende öyle diyorum şimdiden geriliyor gibi rahatsız oldum şimdiden boyleyse ilerde hiç dayanamam diyorum. Mutlu olamıyorum bir turlu
yuruduğumde yorulduğumda oluyor evet. Yemeği sırf midem şişmesin diye az yiyorum ben. Olmuyor da şukurler olsun o hamilelikten herhalde biraz rahatına düşkün biriyimkarnın yemekten sonra taş gibi oluyorsa geriliyorsa ve nefes alamıyorsan midende gaz olabilir..
istersen bi doktoruna danış
ben çok zor günler geçirmiştim gerginlikten..
birde doktor çok yürürsen ve yorulursan olur demişti..
bol bol dinlen..:)
Hepi topu on gün oldu inşallah artık aklımda olmasın şu haller istiyorum. Rahatlamak istiyorum artıkArada yokluyor ama sen zaten yeni başladın, geçen hafta kontrolüm vardı dr. Demişti 1 ayda %50-60 geçer. 2. Ayda tam etki gösterir.
Su kuru bi uygulayayim cok umutluyum ondan rabbime siginarak cok dua ederek baslicam insallh faydasini gorurum .. olmazsa bende ilaci dusunucem artik cunku gercekten karin buyumesi beni cok korkutuyoKızlar ilaç kullandığınız için korkmayın bugün doktoruma danıştim ben henüz 12 haftayı doldurmadigimi ilaç kullanilmadigini netten öğrendiğimi ama rahatsız olduğumu dile getirdim. Doktorum eğer kötü durumda isem doktoruma başvurmam gerektiğini aksi takdirde bu durumun bebeğe daha çok zarar verdiğini dile getirdi. Kendisinin ilaç kullanan bir çok hastasının olduğunu ve hepsinin sağlıklı bebekler dünyaya getirdigini belirtti. Üstelik de ne derece ağır ilaçlar kullandığını da ayrıca ifade etti. Lütfen internette her okuduğumuzla kendimizi uzmeyelim ve doktorumuz ne diyorsa onu uygulayalim sonuçta uzman onlardır. Herkese Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Bizlere de sağlık versin.Üzmeyin çok fazla canınızı...
Senin doktorun kim bursada kadin dogum mu pskiatr miKızlar ilaç kullandığınız için korkmayın bugün doktoruma danıştim ben henüz 12 haftayı doldurmadigimi ilaç kullanilmadigini netten öğrendiğimi ama rahatsız olduğumu dile getirdim. Doktorum eğer kötü durumda isem doktoruma başvurmam gerektiğini aksi takdirde bu durumun bebeğe daha çok zarar verdiğini dile getirdi. Kendisinin ilaç kullanan bir çok hastasının olduğunu ve hepsinin sağlıklı bebekler dünyaya getirdigini belirtti. Üstelik de ne derece ağır ilaçlar kullandığını da ayrıca ifade etti. Lütfen internette her okuduğumuzla kendimizi uzmeyelim ve doktorumuz ne diyorsa onu uygulayalim sonuçta uzman onlardır. Herkese Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Bizlere de sağlık versin.Üzmeyin çok fazla canınızı...
Kaşıntı ben de oluyor.Ama neyseki akşamları yoksa işte ne yapardım bilmem.Bacaklarım ve göğüslerim kaşınıyor benim de.Sanki herşey mükemmel mis gibi simdi de kaşıntı ortaya çıktı, 1 haftadır el ayak kasintisindan ölüyorum. Kan alıp baktılar ciğer kaynaklı değil, ne sürsem kar etmiyor(((
2 hafta daha bekle bence.Hepi topu on gün oldu inşallah artık aklımda olmasın şu haller istiyorum. Rahatlamak istiyorum artık
Susuz olabilir misin?Sanki herşey mükemmel mis gibi simdi de kaşıntı ortaya çıktı, 1 haftadır el ayak kasintisindan ölüyorum. Kan alıp baktılar ciğer kaynaklı değil, ne sürsem kar etmiyor(((
Beklemekten başka çarem yok ki zaten2 hafta daha bekle bence.
Susuz olabilir misin?
Yok canım gün de 8-9 bardak içiyorum.2 hafta daha bekle bence.
Susuz olabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?