Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Benimde umudum su ispanak kurunde yarindan sonra baslicam insallhh .. herkez faydasini gormus bende gorurum insallhh yoksa boyle gecmez 3 ay

Gaz falan yok bende olsa anlarım ama bilmiyorum ya dediğiniz aklımda olsun da bende öyle diyorum şimdiden geriliyor gibi rahatsız oldum şimdiden boyleyse ilerde hiç dayanamam diyorum. Mutlu olamıyorum bir turlu

karnın yemekten sonra taş gibi oluyorsa geriliyorsa ve nefes alamıyorsan midende gaz olabilir..
istersen bi doktoruna danış
ben çok zor günler geçirmiştim gerginlikten..
birde doktor çok yürürsen ve yorulursan olur demişti..
bol bol dinlen..:)

Ya bnde daha rahtm artk ama kafamds hep emzirme warya ilacla emzirmk ocime sinmiyo ilaci birakmaya korkuyorum off kimsede yok paxerayla emziren heraldeya

Yuru yuruduğumde yorulduğumda oluyor evet. Yemeği sırf midem şişmesin diye az yiyorum ben. Olmuyor da şukurler olsun o hamilelikten herhalde biraz rahatına düşkün biriyim

Arada yokluyor ama sen zaten yeni başladın, geçen hafta kontrolüm vardı dr. Demişti 1 ayda %50-60 geçer. 2. Ayda tam etki gösterir.
Hepi topu on gün oldu inşallah artık aklımda olmasın şu haller istiyorum. Rahatlamak istiyorum artık

Kızlar ilaç kullandığınız için korkmayın bugün doktoruma danıştim ben henüz 12 haftayı doldurmadigimi ilaç kullanilmadigini netten öğrendiğimi ama rahatsız olduğumu dile getirdim. Doktorum eğer kötü durumda isem doktoruma başvurmam gerektiğini aksi takdirde bu durumun bebeğe daha çok zarar verdiğini dile getirdi. Kendisinin ilaç kullanan bir çok hastasının olduğunu ve hepsinin sağlıklı bebekler dünyaya getirdigini belirtti. Üstelik de ne derece ağır ilaçlar kullandığını da ayrıca ifade etti. Lütfen internette her okuduğumuzla kendimizi uzmeyelim ve doktorumuz ne diyorsa onu uygulayalim sonuçta uzman onlardır. Herkese Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Bizlere de sağlık versin.Üzmeyin çok fazla canınızı...

Su kuru bi uygulayayim cok umutluyum ondan rabbime siginarak cok dua ederek baslicam insallh faydasini gorurum .. olmazsa bende ilaci dusunucem artik cunku gercekten karin buyumesi beni cok korkutuyo

Senin doktorun kim bursada kadin dogum mu pskiatr mi

Sanki herşey mükemmel mis gibi simdi de kaşıntı ortaya çıktı, 1 haftadır el ayak kasintisindan ölüyorum. Kan alıp baktılar ciğer kaynaklı değil, ne sürsem kar etmiyor (((

Sanki herşey mükemmel mis gibi simdi de kaşıntı ortaya çıktı, 1 haftadır el ayak kasintisindan ölüyorum. Kan alıp baktılar ciğer kaynaklı değil, ne sürsem kar etmiyor (((
Kaşıntı ben de oluyor.Ama neyseki akşamları yoksa işte ne yapardım bilmem.Bacaklarım ve göğüslerim kaşınıyor benim de.

Hepi topu on gün oldu inşallah artık aklımda olmasın şu haller istiyorum. Rahatlamak istiyorum artık
2 hafta daha bekle bence.
Susuz olabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…