Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ewet canm doktor werdi ilk 3 ay olmadgi icin sorun yok ama genede kucukte olsa risk.war dedi

Ya hamileyken ne agir ilac kullanan war kanser tedawisi bile oluyo insanlar aslnda ama genede korkuyo insanya hap.hemen etki etmedikce insan hersey aklina geliyo
Doktorunuz bişey demedimi paxera için çok iyi bi ilaç diyorlar. Doktorunuzu dinleyin bence bende içiyorum inşallah sağlıklı doğarlar ne diyelim ki sıkmayın canınızı bence bende dokuz gündür içiyorum

Daha once kullndm.bn paxera cok etkili pankatk icin ama hamile oldgm icin korkuyorum nasilsn peki warmi duzelme ilk zamnlar siddetleniyo 2 3 haftys anca etkisini gostrriyo

Daha once kullndm.bn paxera cok etkili pankatk icin ama hamile oldgm icin korkuyorum nasilsn peki warmi duzelme ilk zamnlar siddetleniyo 2 3 haftys anca etkisini gostrriyo
Ben paxil kullanıyordum iyiyim de akşamları biraz sıkıntılarım var gibi geçer herhalde daha yeni sonuçta

Ilac alip iyi olan arkadaslar lutfen dayfayi birakmayin bizede destek olun .. ben ferrum ford kan ilaci aliyodum uc gundur devamli bi uyku hali ama uyuyamiyorum bulanti huzursuzluk vardi bende bugun almadim iyim biraz ama kansizligimda var ne kullancam bilmiyorum .. bide en cok korktugum karnimin buyumesi bebek buyuyecek ve ben nefes alamicam darlcam gibi geliyo off ya gecen pskologla gorusmustum rahatlamistim biraz ama yine ayni oldum o korku hep aklimda .. su ispanak kurune baslicam jnsallh faydasini gorurum

Başla mutlaka faydasını görürsün ama doktora soraydın keşke sen 24. Haftadasın nasıl karnın buyumedimi benim sanki zorluyor iki gündür senin nasıl

Başla mutlaka faydasını görürsün ama doktora soraydın keşke sen 24. Haftadasın nasıl karnın buyumedimi benim sanki zorluyor iki gündür senin nasıl
20 sinde randevum var ozaman sorarim ama baslicam dusuk tehlikesi olmadigi surece bisey olmaz yaziyodu nette sonucta allha emanet

Maşallah.Allah yavrularımıza,ailemize huzur,mutluluk,sağlık ve hayırlı uzun ömür versin inşallah.
Rica ederica ederim bişey sorabilir miyim. Karnınız büyüdü mü ben bu haftada oksijen yetmiyo gibi geliyor sizede oyle oluyor mu? Yada benim panik ayaktan dolayı mı böyle hissediyorum. Benim ileri seviyede
Benim karnım büyümeye başladı.Ama zaten kilom olduğu için eğer midem şişmemişse şişman biri görünüyoum galiba sadece.
Benim nefes alış verişlerimde hamilelik öncesi de sorunlar vardı.Şimdi midem de şişki

Rica ederica ederim bişey sorabilir miyim. Karnınız büyüdü mü ben bu haftada oksijen yetmiyo gibi geliyor sizede oyle oluyor mu? Yada benim panik ayaktan dolayı mı böyle hissediyorum. Benim ileri seviyede

karnım büyüdü baya.. benimde nefes darlığım oldu.. neler çektim o yüzden... yeni yeni düzeldim..
bende kendimi paraladım panik ataktan nefes alamıyorum diye ama değilmiş..
bebek büyüdüğü için mideye, akciğere baskı yapıyormuş o yüzden derin nefes alamıyormuşum..
bebeğim oksijensiz kalıyor diye de çok üzülmüştüm :)
merak etme zamanla geçiyor..
yemek yerken mideni fazla doldurma birde eğer midede gaz oluşuyorsa doktoruna başvurup mide ilacı isteyebilirsin..
ben o sayede rahat nefes aldım...

Hangi ilacı verdi doktorun miden için?Günde kaç tane içtin?

Doktorum bana metospasmyl vermişti.İçinde hamilelikte kullanılmamalı diyor.Ben de ne yapacağımı şaşırdım.Bazen midem çok kötü oluyor çünkü.Kaçıncı haftada başladın içmeye.

Ama şimdi baktım internetten tribudat kategorisi B imiş.Metespasmyl c kategorisinde.Tribudat tablet mi kullandın.

Te Teşekkür ederim:) doldurmamaya çalışıyorum. Ne kadar sure sonra geçiyor nefes daralmaları daha da büyük değil ama niye rahatsz ediyo anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…