Te
Teşekkür ederim:) doldurmamaya çalışıyorum. Ne kadar sure sonra geçiyor nefes daralmaları daha da büyük değil ama niye rahatsz ediyo anlamadım
Gaz falan yok bende olsa anlarım ama bilmiyorum ya dediğiniz aklımda olsun da bende öyle diyorum şimdiden geriliyor gibi rahatsız oldum şimdiden boyleyse ilerde hiç dayanamam diyorum. Mutlu olamıyorum bir turlubenimde 20. haftada falan çok oluyordu..
hatta şimdi böyleyse ileri haftalarda nefessiz kalıp ölürüm diyordum ama şuan iyiyim çok şükür
belkide kullanıdğım mide ilacının faydası oldu..
bu yüzden acillik oldum doktor midende gaz vardır dedi..
inanmamıştım panik ataktan sanıyordum ama dediği gibi midemde gaz varmış ilaçla birlikte geçti.
Maşaallah sana ben de bu aylardan ileriki aylardan korkuyorum ya. Hala daha korkularım var karnımın şişmemesinrahat olacağım anlamına gelmiyormuşHerkez ayni sorundan siayetci sanirim . Aysima64 sen ilac kullaniyomusun antidepresan falan suanda rahatim da ilerki aylardan korkuyorum ama aslinda ben bu aylardan da korkuyodum da korktugum kadar olmadi insallh 8 9. Aydada olmaz
Ben daha girmedim ultrason a kaçıncı haftada giriliyor onuda tam bilmiyorumKızlar ayrıntılı ultrasona girdiniz mi?ozelde mi devlette mi yaptırdınız?
Özelde, devlete gittim burda yaptırma dedi dr :)Kızlar ayrıntılı ultrasona girdiniz mi?ozelde mi devlette mi yaptırdınız?
18.-23.haftalar arası giriliyor.dr.um özel prof.birinin adresini verdi simdiden randevu al dolu olur diye de uçuk rakamdır kesin ücretiBen daha girmedim ultrason a kaçıncı haftada giriliyor onuda tam bilmiyorum
Istanbulda mısın ?kaç tlye yaptırdın memnun kaldın mı?Özelde, devlete gittim burda yaptırma dedi dr :)
İstanbulda değilim 300tl.Istanbulda mısın ?kaç tlye yaptırdın memnun kaldın mı?
Benim de bebegin oldugu taraf iki gundur ara ara sızlıyor,dr.onemsemediYaa arkadaşlar kasığımdan giren bir sızı var, damar çekilmesi gibi mi desem kasılmamı desem garip bişi, sizce neden olabilir. Normal mi?
Kasık gibi değil karın ağrısı gibi bebek aşa oturdu gibi sanki yaKasık ağrıları normal ama benimkisi garip bişi, kasılma desem değil, karıncalanma desem değil.
Benimki de kramp gibiydi nefes alınca bile sızladı.geçti bugün.dr.önemsemedi sanki birşey olsa belli olurdu zaten dimi ultrasonda?Kasık gibi değil karın ağrısı gibi bebek aşa oturdu gibi sanki ya
Senin takvimin yok canım koysana sen de..kaçıncı haftadaydın?Kasık ağrıları normal ama benimkisi garip bişi, kasılma desem değil, karıncalanma desem değil.
28. Hafta nasıl konulduğunu bilmiyorum.Senin takvimin yok canım koysana sen de..kaçıncı haftadaydın?
Oldu :)28. Hafta nasıl konulduğunu bilmiyorum.
Kişisel bilgiler bölümünde bebeğin doğacağı tarihi giriyorsun,oluşuyor takvim.istersen dene canım sen bilirsin.28. Hafta nasıl konulduğunu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?