- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
İşi aceleye getirip tepende beklemeseler iş iyi geliyor insana.Hele bir de hamile halinle sen çalşırken başkalarının çok yoğunum deyip sürekli sohbet,kahkaha olayları insanı çileden çıkarıyor.Bişey de diyemiyorsun.Benimde birşey yapasım gelmiyor. İşe bile gelmek zor geliyor. Bazen çok yoğun oluyoruz, sinirden sıkıntı basıyor. Ama mecbur çalışmak gerek
Ayy canım zaten herkesin işi acele,ben artık acele diyenlere pek bakmıyorum. İş iyide, işyeri sıkıntılı olmayacak.İşi aceleye getirip tepende beklemeseler iş iyi geliyor insana.Hele bir de hamile halinle sen çalşırken başkalarının çok yoğunum deyip sürekli sohbet,kahkaha olayları insanı çileden çıkarıyor.Bişey de diyemiyorsun.
amin canım hepimiz saglıcakla alakım cok sıkıntılar yasıyoruz allahım mukafandırsın hepimizi ben 7 haftamda kullanmaya basladım suan 11. Haftaya gırıcem ludıomil 75 mg kullanıyorum aksamları sen nezaman basladın ne kullanıyosun kendını nasıl hıssedıyosun kac aylık olsun :)Kac haftalikken basladin ne kullaniyorsun canim?saglikla al kucagina insallah.
8.haftamda psikiyatri dr.um yat istersen dedi ve yattım ben bakırköye.o akşam risperdal başlandı.ertesi gün taburcu ettiler.duygu durum merkez binasına gidiyorum terapilere,hamile olduğum için burada takip edileceğimi söylediler.polikliniğe gitmiyorum artık.12.haftam dolunca da misol e başladım.amin canım hepimiz saglıcakla alakım cok sıkıntılar yasıyoruz allahım mukafandırsın hepimizi ben 7 haftamda kullanmaya basladım suan 11. Haftaya gırıcem ludıomil 75 mg kullanıyorum aksamları sen nezaman basladın ne kullanıyosun kendını nasıl hıssedıyosun kac aylık olsun :)
2 hafta olmuş sanırım ilaca başlayalı 1-2 ayda ancak kendine geliyorsun bu ilaçlarla.Benimde 1. ayım hala sıkıntılarım ara ara oluyor.8.haftamda psikiyatri dr.um yat istersen dedi ve yattım ben bakırköye.o akşam risperdal başlandı.ertesi gün taburcu ettiler.duygu durum merkez binasına gidiyorum terapilere,hamile olduğum için burada takip edileceğimi söylediler.polikliniğe gitmiyorum artık.12.haftam dolunca da misol e başladım.
depresyonum çok az hafifledi ama hala var 14.haftamdayım.hayattan zevk almayı o kadar özledim ki,bebeğime sevinmek hayaller kurmak istiyorum artık,Allah yardımcımız olsun.
Dogum sonrası kudurmaz dimi rahatsızliklar,cok korkuyorum2 hafta olmuş sanırım ilaca başlayalı 1-2 ayda ancak kendine geliyorsun bu ilaçlarla.Benimde 1. ayım hala sıkıntılarım ara ara oluyor.
Ben kamuda çalışıyorum
bu kedi senin mi yoksaDogum sonrası kudurmaz dimi rahatsızliklar,cok korkuyorum
Ohh ne guzel kafan dagilir iyi gelir misafirKızlar napıyosunuz bakalım nasılsınız? Ben misafir bekliyorum
Evet canım:)bu kedi senin mi yoksa
Ne güzel benimde var kara kuzum :)Evet canım:)
Öperim onu:)Ne güzel benimde var kara kuzum :)
Aynen canım bencede :)Ohh ne guzel kafan dagilir iyi gelir misafir
Ne güzel misafir artık benim için lüks oldu.Kızlar napıyosunuz bakalım nasılsınız? Ben misafir bekliyorum
Bende seninkini ya o nasıl Bi güzellik maşaallah anneme gosterdim hemen bayıldı. Mıncır benim için onuÖperim onu:)
Valla benim içinde öyleydi ama annem varken ağırlaması kolay diye çağırdık yoksa hemen sırtım belim ağrıyorNe güzel misafir artık benim için lüks oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?