- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Heyecan denen duyguyu unuttum benKipirdamaya, tekme atmaya başlayınca çok seversin, heyecanlanırsın :)
Ne zaman kesildi bulantilarin senin mesela ben 16. Haftaya kadar cikarmistim sonrasinda gun asiri olmaya baslamisti ve sonrasinda tamamaen kesilmisti sende de o olabilirÇıkmıyordu kam gündür gayette güzel yemiştim. Midemimi üşüttüm ya.hemen aklıma kötü şeyler geliyor. Bebeğe falan bişey oldu da mı acaba
Depresyon yaşadın mı canım?kendini düşünmek değil hicbirsey düsünemezsin yasamayan anlayamaz bunu.duygular hisler yok yok yok anliyor musunMerhaba arkadaslar ne kadar yardimci olurum bilmem ama bence hamilelikte kesinlikle Allah yardim ediyo bi sekilde kendini dusunmekten vazgecip bebegini dusunmeye basliyosun en azindan benim icin boyle oldu 18+5 haftalik hamileyim bende ve hamile kalmadan oncesi ve ondan 2 yil oncesine kadar panik atak hastasydim ilac tedavisi gordum ama bebek dusundgm icinde 6 ay oncesinden birakmistim hic kafaniza takmayinn geciyo gidioo kendi kendine insallah herkesin boyle olurr herkese kolay gelsinn.. Gecmis olsnn..
Ne mutlu sana canim cok sevindim kahkahayla guldugum gun depresyonum gitti sayarim ben.iyilesiyorsun daha da iyi olacaksinSelamlar benimde gorumcemler vardi daha yeni gittiler kalabalikla yemek yedim bugun baya .. bitane gorumcemde de panik atak gecmisi var beni cok iyi anliyo hatta bugun huzursuz oldugumda hemen anladi iyi degilmisin diye sordu ama uzun surmedi cok sukur .. kizlar bide ne farkettim biliyomusunuz kahkahayla gulebildim ve cok fazla olumsuz biseyler dusunmedim acaba kur ise yariyo olabilirmi yani azda olsa mutlu olabildim
Gercekten boylemi dusunuyosun insallhh ama korkuyorum sadece bugunluk boyleydim gibi geliyo yine ayni gunlere donmek ostemiyorum depresyon +panik atak var bende de .. namaza basladim kuran okuyorum cok belki onlarinda etkisi olmustur ayyy bilmiyorum iyi olmak istiyorum benn sizede dua ediyorum insallhh rabbim dualarimi kabul ederde saglikli sihhatli atlatiriz bu zor gunleriNe mutlu sana canim cok sevindim kahkahayla guldugum gun depresyonum gitti sayarim ben.iyilesiyorsun daha da iyi olacaksin
14..haftalarda kesilmişti bi iki kere daha oldu sabah bulantılarım sonra kesilmişti.bnimde. Üşüttüm kesin midemiNe zaman kesildi bulantilarin senin mesela ben 16. Haftaya kadar cikarmistim sonrasinda gun asiri olmaya baslamisti ve sonrasinda tamamaen kesilmisti sende de o olabilir
Namaz kiliyordum,zikir,dua doluydum.bu hastalik hepsini aldi benden.bir basarabilsem bir hissedebilsem bir icimden gelse de yine yapabilsem.bak bu da onemli cok buyuk bir adim ve gelisme.maneviyat...hersey Allahtan,şafi adıyla tecelli etsin bize insallahGercekten boylemi dusunuyosun insallhh ama korkuyorum sadece bugunluk boyleydim gibi geliyo yine ayni gunlere donmek ostemiyorum depresyon +panik atak var bende de .. namaza basladim kuran okuyorum cok belki onlarinda etkisi olmustur ayyy bilmiyorum iyi olmak istiyorum benn sizede dua ediyorum insallhh rabbim dualarimi kabul ederde saglikli sihhatli atlatiriz bu zor gunleri
Muslumanin muslumana giyabinda duasi en kabul olan dualardandir.kurani kerim ozellikle yasin suresi her derde devadir.devam et.biz iyi olsak bile korkariz mutlu olsak bozulacak diye korkariz:)Gercekten boylemi dusunuyosun insallhh ama korkuyorum sadece bugunluk boyleydim gibi geliyo yine ayni gunlere donmek ostemiyorum depresyon +panik atak var bende de .. namaza basladim kuran okuyorum cok belki onlarinda etkisi olmustur ayyy bilmiyorum iyi olmak istiyorum benn sizede dua ediyorum insallhh rabbim dualarimi kabul ederde saglikli sihhatli atlatiriz bu zor gunleri
Sürekli kötü değilsindir.Bende de arada kötülük hali oluyor.Benim 1 ay oldu.20 gün oldu olmadı.
Muslumanin muslumana giyabinda duasi en kabul olan dualardandir.kurani kerim ozellikle yasin suresi her derde devadir.devam et.biz iyi olsak bile korkariz mutlu olsak bozulacak diye korkariz:)[/
Evet ben de aynı korkuları yaşıyorum
Evet gün içinde saat saat bile değişiyorum.majör depresyonda tamamen kopmuştum konuşmuyordum,robot gibi olmuştum.bu kez çıldıracakmış gibi basmalar geliyor.Sürekli kötü değilsindir.Bende de arada kötülük hali oluyor.Benim 1 ay oldu.
Evet gün içinde saat saat bile değişiyorum.majör depresyonda tamamen kopmuştum konuşmuyordum,robot gibi olmuştum.bu kez çıldıracakmış gibi basmalar geliyor.
Iki ayda normale döner miyiz ki inşallah
evet canım ne güzel yazmışsın,hormonları hesaba katmayı unutuyorum.Daha erkenmiş doktora sordum 2 ay geçsin dedi.Emin ol burdakiler hemen hemen aynı şeyi yaşıyor.Belki az belki çok.Sıkıntı basmaları bende de oluyor ama tamamen hastalıkla ilgili değil bence, hormonlarda etkiliyor.Biz normal insanlar gibi değiliz şuanda.
lNasılsınız kızlar? Ben bugün annemi yolcu ediyorum eşimle.
Allah kavuştursun canım.Nasılsınız kızlar? Ben bugün annemi yolcu ediyorum eşimle.
Canim oğlunla ilişkilerin etkileniyor mu hastayken?ben depresyonu yoğun bir sekilde yasarken kimseyi gözüm görmüyor,ne bir ev işi,ne yemek yapıyorum.l
Allah kavuştursun.oğluma çorba yapıyorum.oğlum pek bisey yemez,yediği şeyler sınırlı.
Amin sağ olasın. Afiyet olsun :) benim kardeşim gibi senin oğlandal
Allah kavuştursun.oğluma çorba yapıyorum.oğlum pek bisey yemez,yediği şeyler sınırlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?