Sağol canım amin inşallah bir ay sonraya inşallah hayırlısıyla ben gidicemAllah kavuştursun canım.
Evet etkileniyordur tabi.Canim oğlunla ilişkilerin etkileniyor mu hastayken?ben depresyonu yoğun bir sekilde yasarken kimseyi gözüm görmüyor,ne bir ev işi,ne yemek yapıyorum.
Nasılsınız kızlar? Ben bugün annemi yolcu ediyorum eşimle.
Ne güzel böyle durumlarda yer değişikliği iyi olur.Sağol canım amin inşallah bir ay sonraya inşallah hayırlısıyla ben gidicem
İyi yapmissin.afiyet olsun.kendi başına dönsün dursun.Bende avm ye geldim kayve içiyorum.Düne göre iyiyim şükür.Normalde eşimle gelirdik ama onu çağırmadım.Biraz tek takılıp kafa dinlemek istedim.O da biraz aklını başına toplasın.Konuşmuyorum doğru düzgün.
Bence de konuşma seni az da olsa anlaması lazım yazık günah değilmi sana.biraz kafanı dinle sende anlar belki hatasınıBende avm ye geldim kayve içiyorum.Düne göre iyiyim şükür.Normalde eşimle gelirdik ama onu çağırmadım.Biraz tek takılıp kafa dinlemek istedim.O da biraz aklını başına toplasın.Konuşmuyorum doğru düzgün.
Ameliyat olacak ya o yüzden pek de iyi olmayacak. Doğru düzgün evden çıkamayacak hale gelmek istemiyorum. Biraz öyleydim çünküNe güzel böyle durumlarda yer değişikliği iyi olur.
Allahım şifa versin.Ameliyat olacak ya o yüzden pek de iyi olmayacak. Doğru düzgün evden çıkamayacak hale gelmek istemiyorum. Biraz öyleydim çünkü
Amin.Allahım şifa versin.
O korku bende de var off
Ben panikten korktugum kadar dogumdan korkmuyorum yaO korku bende de var off
Aynen cnm katılıyorum sana adet dönemine geliyor suan bende de aşırı sinir varSıkıntılarınızın artması hamilelik öncesi adet döneminize denk geliyor mu aylık olarak hesapladığınızda.
Arkadaşım Allah yardımcın olsun kolay değil ara ara Allah iyiliklerveriyor bolca dua et cnmIki sene once majör depresyon yasadim daha da beterdi.her seferinde gecmeyecek gibi geliyor.kendimi dağlara vurasım var icim sıgmıyor bedenime dayanamıyorum
Canim benim namazlarda da çok oluyor sıkıntı hatta namazlarimi bile kısa kesiyorum Rabbim affetsinGünaydın herkese suan 11 haftadayız benımde bulantılarım bırden kesıldı zaten 2 hafta surmustu doktor ultrasonla baktıgında bebek iyi demişti bu arada elem neşrak süresi cok faydalı ve ya şafi ya hadi ya allah diye zikir cekmeye calısın bana cok ıyı gelıyo nasıl diyim içimi bir huzurun kapladıgını hissedebiliyorum tabi hersey inanmayala ılgılı baslarda ben hiç yapamıyodum çünkü dua allah ölümü hatırlatıyodu hep bana ilk bu hastalıkla lise zamanı tanısmıstım ozaman namazla gercekten yenmıstım sonra unıverste son sınıfta yenıden oldum ama işin kötü tarafı artık ezan sesinden bile çok korkuyodum dedıgım gıbı kızlar ya şafi ya hadi ya allah içinizdenngeldigi gibi hatta bagıra bagıra yalvararak okuyun allahım hepimizin yardımcısı olsun
Amin aminnnn,inşallah canım.Nasilsiniz arkadaslar ... insallh rabbim karnimizdaki sebiler hurmetine hepimizi cok iyi saglikli mutlu annler yapar ..
iyiyiz allaha şukur. Amin canım duan için. Allah'ım içimizi görüyor hayırlısını nasip etsinNasilsiniz arkadaslar ... insallh rabbim karnimizdaki sebiler hurmetine hepimizi cok iyi saglikli mutlu annler yapar ..
Sağol canım,anlayan birilerinin varlığı ne kadar iyi geliyor.Allah razı olsun.Arkadaşım Allah yardımcın olsun kolay değil ara ara Allah iyiliklerveriyor bolca dua et cnm
Cnm benim doktor dün yürümeyi önerdi ilaç vermedi.Hamdolsun,iyi olmak için mucadeledeyiz inşallah.midem,karnım davul gibi ve sert,gerildi.bu durum beni hata yoruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?