Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

C

Canim benim namazlarda da çok oluyor sıkıntı hatta namazlarimi bile kısa kesiyorum Rabbim affetsin
Bu bebeği çok istedim.cok yalvardım Allah'a gözyaşlariyla.namaza başlamıştım,hep zikrediyordum icimden esmai hüsnadan.4444 salavati tefriciye bitirdigim zaman hamile kaldim.7.haftada depresyon ve kaygılar geldi cok ağir geldi hem de.8.haftada dr.a gittim.bakirkoye.yat dedi yattım ertesi gun taburcu ettiler.ne namaz kaldi ne zikir.maneviyat ibadet dahi hormonlarla mi alakali insan esittir hormon mu diye dusunuyorum.nedir bize ibadeti bile icimizden getirmeyen?la ilahe illallah cekiyorum tikaniyorum hemen.Allahim affet

Bu bebeği çok istedim.cok yalvardım Allah'a gözyaşlariyla.namaza başlamıştım,hep zikrediyordum icimden esmai hüsnadan.4444 salavati tefriciye bitirdigim zaman hamile kaldim.7.haftada depresyon ve kaygılar geldi cok ağir geldi hem de.8.haftada dr.a gittim.bakirkoye.yat dedi yattım ertesi gun taburcu ettiler.ne namaz kaldi ne zikir.maneviyat ibadet dahi hormonlarla mi alakali insan esittir hormon mu diye dusunuyorum.nedir bize ibadeti bile icimizden getirmeyen?la ilahe illallah cekiyorum tikaniyorum hemen.Allahim affet
Allah'ımın kapısı açıktır merak etme canım bende de oldu kuran öğrenmeye başlamıştım eşim öğretecekti yarıda kaldı ama yine başlıcam bikaç güne biraz daha ilçlar etkisini gösteriyor. Şükürler olsun. İnşallah sende iyi olursum canım hepimize dua ediyorum

Allah'ımın kapısı açıktır merak etme canım bende de oldu kuran öğrenmeye başlamıştım eşim öğretecekti yarıda kaldı ama yine başlıcam bikaç güne biraz daha ilçlar etkisini gösteriyor. Şükürler olsun. İnşallah sende iyi olursum canım hepimize dua ediyorum
Adina cok sevindim insallh cok daha iyi olursun hep duamda olcaksininiz bende sizin olayim nicklerinizle yapiyorum okadar ictenki insllh rabbim kabul edecek .. ince dualar sayesinde sonrasinda da ispanak kuru sayesinde az da ols iyi hissediyorum en azindan karnimin buyumesini kabulleniyorum yani sanki rahatsiz olmuyorum artik .. tabiki gun icinde huzursuzum yine sacma sapan seyler kuruyorum ama siginacagim bi huzur var yalniz hissetmiyorum allah a siginiyorum rahatliyorum deneyin cok faydasini goreceksiniz ..

Adina cok sevindim insallh cok daha iyi olursun hep duamda olcaksininiz bende sizin olayim nicklerinizle yapiyorum okadar ictenki insllh rabbim kabul edecek .. ince dualar sayesinde sonrasinda da ispanak kuru sayesinde az da ols iyi hissediyorum en azindan karnimin buyumesini kabulleniyorum yani sanki rahatsiz olmuyorum artik .. tabiki gun icinde huzursuzum yine sacma sapan seyler kuruyorum ama siginacagim bi huzur var yalniz hissetmiyorum allah a siginiyorum rahatliyorum deneyin cok faydasini goreceksiniz ..
Mutlaka faydası olacaktır canın bende devam etseydim faydasını görecektim sende iyi olursun daha da inşallah canım. Allah'ım muslumanın muslumana yaptığı duayı kabul edermiş inşallah dualarımızı kabul eder bizimde. Daha da iyi oluruz bebeklerimizi severiz inşallah

Allah dualarınızı ,duamızı kabul etsin inşallah.dua etmek bile rahatladigimiizn bir göster gezi gibi geliyor bAna

Ama namaza devam et çünkü bebek için çok ibadet yapmışsın hayaline kavusunca bırakma az da olsa sürekli yapmaya calis

Kizlar ben bu satte aciktim ne bu ya boyle ne oluyo bana allahim bu boyle kisa surmesin ne olur acikmayi ozlemisim
Ben de acıkıyorum ama benim de tam tersi az yemem lazım.
Ben peynir süt,yoğurt pek yoyemiyorum.
Ceviz yeniyorum.daha çok hamurlu ve bulgurlu gıdaları yemek istiyorum.
Tavsiyeleriniz var mı?

Allah razi olsun canim sagol

Adımı özeline yazdim canim

Ben de acıkıyorum ama benim de tam tersi az yemem lazım.
Ben peynir süt,yoğurt pek yoyemiyorum.
Ceviz yeniyorum.daha çok hamurlu ve bulgurlu gıdaları yemek istiyorum.
Tavsiyeleriniz var mı?
Ben ilk 4 ayda 10 kilo verdim 75 le kaldim 64 e dustum simdi 65 im yani hic kilo almadim simdiye kadar o yuzden seviniyorum ben kendim icin degil bebek icin

Back
X