Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ayy kızlar, bana yine sıkıntı bastı.Korkuyorum doğumdan sonra bebeği sevmezsem diye :( bu ne saçma bir korkudur ama yani sanki dokunamazmışım gibi geliyor.

Ayy kızlar, bana yine sıkıntı bastı.Korkuyorum doğumdan sonra bebeği sevmezsem diye :KK43: bu ne saçma bir korkudur ama yani sanki dokunamazmışım gibi geliyor.
Ahhhh o bi kollarina gelsin bi gogsunu emsin allh oyle bir sicaklik veriyoki icine onun tarifi yok suanda oyle geliyo sana rahat olsun opmelere doyamicaksin rabbim saglikli avlat versin cumlemize

Seversin canım hic merak etme.bazen en yakinindakilerden bile kıskanırsın lohusayken.öyle seversin ki.sen öpmeye kıyamazken başkaları şapur şupur öper onu bile kıskanırsın.
Bana da ameliyat masası aklıma geldikçe sıkıntılar basıyor,elim ayağım boşalıyor.ne olacak benim bu halim diyorum.

Seversin canım hic merak etme.bazen en yakinindakilerden bile kıskanırsın lohusayken.öyle seversin ki.sen öpmeye kıyamazken başkaları şapur şupur öper onu bile kıskanırsın.
Bana da ameliyat masası aklıma geldikçe sıkıntılar basıyor,elim ayağım boşalıyor.ne olacak benim bu halim diyorum.
Sakinleştiriyorlardır orada bence

Hepimizin ortak sorunu kızlar yani biz biraz oyle olduğumuzdan yoksa kimse de anormal bişey yok. Bende annelik yapamazsam diye korkuyorum hastaneden doğumdan herşeyden çok korkuyorum ama şöylede biley var başa gelen çekilir.

Aynen herkez dogumdan korkuyo bende aynen kendimi masada hayal ediyorum offf bi tirsiyorum ki ozgenin dedgi gibi basa gelen cekilir belkide o gun simdiki kadar kormicaz

Aynen herkez dogumdan korkuyo bende aynen kendimi masada hayal ediyorum offf bi tirsiyorum ki ozgenin dedgi gibi basa gelen cekilir belkide o gun simdiki kadar kormicaz
Sancımız olucak falan ne biliyim yani bi şekilde atlatıcaz Allah kimseyi yarı yolda bırakmaz hepimize yardım eder inşallah. Korkularımız normal zaten. Normal insanlar bile korkuyor çünkü. Allah büyüktür arkadaşlar dua edelim birbirimize

Farkettim de herkesin gebelik haftasi ilerliyo hemde cok cabuk sanirim gunler hizli geciyo ben ne kadar yersini hissetsemde

Kızlar bişey sorcam şu aralar adet tarihi günlerim karnim ağrıyor kan gelicek diye ödüm kopuyor suan acilden geldim beta 10000 çıktı değer iyi dimi 8+2 yim ama adet tarihim ya korkuyorum ya gelirse diye karnim ağrıyor diye

Korkma
Kızlar bişey sorcam şu aralar adet tarihi günlerim karnim ağrıyor kan gelicek diye ödüm kopuyor suan acilden geldim beta 10000 çıktı değer iyi dimi 8+2 yim ama adet tarihim ya korkuyorum ya gelirse diye karnim ağrıyor diye[/QUOTE korkma canım bişey olmaz adet zamanlarında olur bide rahim büyüyor ondan ağrın normal benimde olurdu hala daha oluyor

Farkettim de herkesin gebelik haftasi ilerliyo hemde cok cabuk sanirim gunler hizli geciyo ben ne kadar yersini hissetsemde
Bende iyi değilken günler geçmiyor gibi geliyordu. Ama evet geçiyor güzel günler geçirirsen çabuk, kötü günler geçirirsen de yavaş geçtiğini düşünüyor insan

merhaba arkadaşlar çoğunuz ya da hepiniz belki tam okuyamadım yazılanları hamilesiniz sanırım.Rabbim hayrla sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..ben de de panik atak depresyon var pr..ac 40mg kullanıyorum gebelik çok istiyorum ama ilacı bi türlü bırakamıyorum.diğer bölümde bahargunay ve nil biraz umut oldu ancak kendilerine nasıl ulaşırım onu da bilemiyorum.sizlerden tavsiyeveya öneri ricam olacak..ne yapmalıyım gebelik düşünmekten vaz mı geçmeliyim sizler ilaç kullanıyor musunuz gebeliğinizde ve kaçıncı aydan itibaren acaba?

merhaba arkadaşlar çoğunuz ya da hepiniz belki tam okuyamadım yazılanları hamilesiniz sanırım.Rabbim hayrla sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..ben de de panik atak depresyon var pr..ac 40mg kullanıyorum gebelik çok istiyorum ama ilacı bi türlü bırakamıyorum.diğer bölümde bahargunay ve nil biraz umut oldu ancak kendilerine nasıl ulaşırım onu da bilemiyorum.sizlerden tavsiyeveya öneri ricam olacak..ne yapmalıyım gebelik düşünmekten vaz mı geçmeliyim sizler ilaç kullanıyor musunuz gebeliğinizde ve kaçıncı aydan itibaren acaba?
Ben de sizin gibi hamile kalınca bahar gunayin yazdıklarını görerek kadınlar kulübüne üye oldum hamile kalanı da 6 haftalik olmadan bebeğe ilacın zarar vermeyeceğini noroloji doktorum demişti korkmayın

B
Ben de cokarastirdim bahar gunaya ulasayim diye ama sağlıklı bebek dünyaya getirdigini yazmış cnm korkma

Hoş geldin canım aramıza vazgeçme bebek düşünmekten hiç kolay değil elbetteki bende beş haftalık ilacımı bıraktım 15. Haftaya kadar dayanabildim tekrar başladım biraz sıkıntılar oluyor ama Allah yardım ediyor. Hepimiz dor şeyler yaşıyoruz buna da kolay değil ama bebek gibi bi hayal den de vazgeçmek mümkün olmuyor

Hoş geldin canım aramıza vazgeçme bebek düşünmekten hiç kolay değil elbetteki bende beş haftalık ilacımı bıraktım 15. Haftaya kadar dayanabildim tekrar başladım biraz sıkıntılar oluyor ama Allah yardım ediyor. Hepimiz dor şeyler yaşıyoruz buna da kolay değil ama bebek gibi bi hayal den de vazgeçmek mümkün olmuyor
çok teşekkürler arkadaşlar ilk üç ayı atlatamazsam korkusu benni en çok korkutan.20mg a düşürmüştük bi süre sonra acayip bir iç sıkıntısı ile tekrar 40a çıktık:(

Merhaba 19 haftalık hamileyim. Majör depresyon hastasıyım. Anksiyete ve biraz okb de var. 13. Haftaya kadar ilaç kullanmadım. 13 haftada prozac 20 mg başladım. Hamilelikten önce bu doz yetiyordu bana. Şuan yetmiyor ama doktorum arttırmıyor. Çok zor günler geçirdim ve devam ediyor. Yazışmalarda okuduğum kadarıyla bebeğe karşı ilgisizlik bende de var. Ona karşı bişey hissetmiyorum suçluluk hissediyorum ya bakamazsam ya sevmezsem diye. Bu depresyon belasından kurtulmak istiyorum. Sırf bu konuda yazışabilmek için üye oldum. Hepinize sağlık diliyorum.

çok teşekkürler arkadaşlar ilk üç ayı atlatamazsam korkusu benni en çok korkutan.20mg a düşürmüştük bi süre sonra acayip bir iç sıkıntısı ile tekrar 40a çıktık:(
Canım elbetteki sıkıntılar olacak olmayacak diyemeyiz ben zorlandım çok hemde iki ay anca dayandım birden kesmemem lazım ilacı hamile kalsan da

Back
X